Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Diamenty - możliwe do zdobycia dzięki ofertom partnerów. | |
|
+3Nevarra mustang_z_filmu Malto 7 posters | Autor | Wiadomość |
---|
Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Diamenty - możliwe do zdobycia dzięki ofertom partnerów. Sro Gru 07, 2011 3:40 am | |
| - Cytat :
- Diamenty - 7 grudnia 2011
Możesz je zdobyć dzięki ofertom naszych partnerów.
Od dziś, w ofertach naszych partnerów pojawiać się będą propozycje umożliwiające zdobycie diamentów.
Dzięki temu, oferty będą bardziej różnorodne, a Ty będziesz mieć więcej szans na zdobycie dodatkowych diamentów w grze. Sprawdzaj oferty często, aby nie przegapić atrakcyjnych okazji.
Udanej gry życzy Załoga Howrse | |
| | | mustang_z_filmu W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Aryana Liczba postów : 345 Dołączył : 25/09/2011
| Temat: Re: Diamenty - możliwe do zdobycia dzięki ofertom partnerów. Sro Gru 07, 2011 8:03 am | |
| Skorzystacie z tego? Bo ja raczej nie | |
| | | Nevarra ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Nevarra Liczba postów : 2774 Dołączył : 26/03/2011
| Temat: Re: Diamenty - możliwe do zdobycia dzięki ofertom partnerów. Sro Gru 07, 2011 10:36 am | |
| Ja na pewno nie. jakoś nie mam zaufania. | |
| | | Mirelle Już coś wie
Liczba postów : 199 Dołączył : 21/09/2011
| Temat: Re: Diamenty - możliwe do zdobycia dzięki ofertom partnerów. Czw Gru 08, 2011 5:30 am | |
| Ja na pewno z tego nie skorzystam. | |
| | | Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Re: Diamenty - możliwe do zdobycia dzięki ofertom partnerów. Pią Gru 09, 2011 6:12 am | |
| I coś nowego: - Cytat :
- Uwaga, uwaga, przybywa Ow z nowościami. (zaraz się przekonamy, czy dobrymi )
Wpierw nie nowość, ale przypomnienie: od niedawna diamenty można zdobyć dzięki ofertom partnerskim. Znajdziecie je na stronie Kuponów, na samym dole (jest tam ikonka diamentu).
Jeszcze dziś włączymy opcję zakupu diamentów w Sklepie. Będzie je można kupić za 25 000 Equus i tylko pod warunkiem, że macie 0 lub 1 diament w swoich zapasach. Diamenty pojawią się w sklepowej zakładce "Jedzenie" Sprzedaż potrwa do 12 grudnia, godziny 12:00.
Na stronach Ow i Kowelana pojawi się diamentowe UFO, także zapraszam do odwiedzin
I na koniec porada: jeśli macie rzadkie karty, które się Wam powtarzają, nie wymieniajcie ich na razie... ale zbierajcie diamenty! Na początku przyszłego tygodnia wprowadzimy pewną zmianę w zasadach wymian, która może się Wam spodobać Więcej informacji na ten temat już w przyszłym tygodniu!
Zaraz dodam te informacje w pierwszym poście.
Pozdrowienia, Ow | |
| | | Nevarra ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Nevarra Liczba postów : 2774 Dołączył : 26/03/2011
| Temat: Re: Diamenty - możliwe do zdobycia dzięki ofertom partnerów. Pią Gru 09, 2011 6:21 am | |
| Fajnie że napisali. A już miałam jutro powymieniać. | |
| | | Luixza Nowy
Liczba postów : 26 Dołączył : 19/08/2011
| Temat: Re: Diamenty - możliwe do zdobycia dzięki ofertom partnerów. Pią Gru 09, 2011 8:40 am | |
| A ja Wam powiem, że Ci partnerzy to całkiem ciekawa rzecz! Nie trzeba się zbytnio wysilać tylko znaleźć dobrą ofertę, powpisywać do formularza dane (fajna zabawa przy wymyślaniu jest ) albo potwierdzić e-mail i już jest kilka diamentów w kieszeni. Do tej pory zarobiłam już koło 16 w taki sposób. Zastanawiam się tylko, czy z jednej oferty można skorzystać kilka razy, oczywiście zmieniając dane... | |
| | | Sakti Raczkujący
Liczba postów : 66 Dołączył : 21/08/2011
| Temat: Re: Diamenty - możliwe do zdobycia dzięki ofertom partnerów. Pon Gru 12, 2011 2:49 pm | |
| Powiedz Luixza z której korzystałaś i dostałaś diamenty bo ja jedno zrobiłam na próbę i zero diamentów :/ | |
| | | Anchie Nowy
Liczba postów : 10 Dołączył : 03/12/2011
| Temat: Re: Diamenty - możliwe do zdobycia dzięki ofertom partnerów. Nie Gru 18, 2011 7:43 am | |
| Ja często korzystam z tych ofert partnerów. Trzeba tylko pamiętać, żeby korzystać tylko z tych, przy których jest napisane "Bezpłatne"/ Zazwyczaj są to ankiety, albo np. musisz ściągnąć jakiś program albo zarejestrować się w jakiejś grze. Wszystkie które wymagają wysłania smsa od razu omijajcie szerokim łukiem, bo można się wpakować w dostawanie sms po 5 zł każdy. Jeśli się chce skorzystać 2 razy z wypełnienia ankiety, to oprócz wpisania innych danych oczywiście, trzeba jeszcze to zrobić na innym komputerze, bo ten program zapamiętuje komputer i nie da ci zrobić tego po kilka razy na jednym. Mam nadzieję, że pomogłam | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Diamenty - możliwe do zdobycia dzięki ofertom partnerów. | |
| |
| | | | Diamenty - możliwe do zdobycia dzięki ofertom partnerów. | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|