Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Grani - towarzysz | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Kuciap Już coś wie
Liczba postów : 141 Dołączył : 22/08/2011
| Temat: Grani - towarzysz Czw Gru 08, 2011 10:00 am | |
| Zdobyłem dziś swojego pierwszego Graniego... właściwie jest to w ogóle pierwszy boski koń, jakiego mam i zastanawiam się nad wyborem towarzysza dla niego. I tu pytanie - czy Grani otrzymuje dodatkowo jakieś umiejętności z zabaw, czy jego trening jest definitywnie zakończony? Pewnie za wiele się nim zajmować nie będę, bo wskrzeszanie go co chwilę lub pompowanie w niego CO jakoś nie wydaje mi się zbyt zabawne ani opłacalne Ale mimo wszystko jak już czasem się nim zaopiekuję to warto, aby miał zwierzaka, który da jakieś korzyści. Jeśli więc umiejętności już nie dostaje, to zapewne skończy z jakimś motylem na grzywie, a jeśli da się go jeszcze pouczyć... no to jakiś inny zwierz będzie mu towarzyszył ;] Swoją drogą, niespecjalny ten Grani - jakby się dało, to bym go (a dokładniej ją) zapewne sprzedał... | |
| | | Kuciap Już coś wie
| Temat: Re: Grani - towarzysz Nie Gru 11, 2011 4:45 am | |
| Ok, z tego co się dowiedziałem, żadnym boskim koniom, w tym Graniemu, zabawy umiejętności nie dodają. Fajnie by było jeszcze tu otrzymać jakieś potwierdzenie, jako że info nie na 100% pewne | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Grani - towarzysz Nie Gru 11, 2011 5:05 am | |
| Nic nie dają zabawy, bo zabawy dają coś do 25 roku życia. |
| | | Kuciap Już coś wie
| Temat: Re: Grani - towarzysz Nie Gru 11, 2011 5:10 am | |
| Aaa... no fakt - przeoczyłem ten drobny, oczywisty szczegół, thx Czyli pozostaje ew. jakiś towarzysz z dobrym bonusem do ujeżdżania, gdyby mi się zechciało popróbować sił w zawodach | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Grani - towarzysz Nie Gru 11, 2011 5:30 am | |
| Ja Ametystowi dałam motyla, to co jakiś czas mi sypnie punkt dorastania. A Gracośtamcoś, nie daje nic bo mi się nie opłaca. Mam klacz, więc będę na nią wchodzić póki mi się źrebak urodzi. Nie chce mi się na nią CO lub PP używać. |
| | | Kuciap Już coś wie
| Temat: Re: Grani - towarzysz Nie Gru 11, 2011 6:40 am | |
| Ja ze swoją Gra...cośtam ^^ też mam zamiar tylko tyle zrobić - jak już wspomniałem, imho konik za specjalny nie jest, można go conajwyżej 'pogłaskać' Hmm... ale przy motylu jak i przy innych też jest dopisek, że " Od 20-u miesięcy do 25-u lat: Co 20 godzin zabawy wygrywasz punkt dorastania" - a jeśli dobrze kojarzę Ametysty są sporo starsze, więc nie powinien nic dawać. Więc już się znów pogubiłem... choć właśnie miałem taki zamiar, że jak nie umki, to Motyla dam ;] Sorka, może problem błahy, ale jako że nigdy nie miałem boskiego ani żaden z moich jeszcze nie jest Emerytem, to nie jestem pewien paru rzeczy | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Grani - towarzysz Nie Gru 11, 2011 7:36 am | |
| Właśnie, mój błąd wybacz. Drobna pomyłka. |
| | | Philipek ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Philipek Liczba postów : 3748 Dołączył : 06/08/2011
| Temat: Re: Grani - towarzysz Nie Gru 11, 2011 10:39 am | |
| Konie powyżej 25 lat nie dostają żadnych korzyści z towarzyszy-tylko bonusy,które się zawsze przydadzą na zawody. Motyla nie opłaca się dawać,szkoda go marnować. Lepiej go wykorzystać na młodego konia. ApplePie-nawet jeśli Grani nie oporządzisz to i tak traci zdrowie. | |
| | | Uśmieszek ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Uśmieszek06 Liczba postów : 1132 Dołączył : 09/12/2011
| Temat: Re: Grani - towarzysz Pią Gru 23, 2011 9:56 am | |
| No właśnie... Nawet jak na niego nie wejdziesz to traci zdrowie.Wszystko żeby tylko ludzie kupowali kupony na PP i CO. Ja mam 2 Grani i żałuję, że nie można ich sprzedać. | |
| | | Philipek ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Philipek Liczba postów : 3748 Dołączył : 06/08/2011
| Temat: Re: Grani - towarzysz Sob Gru 24, 2011 4:59 am | |
| Faktycznie,wielka szkoda że nie idzie ich sprzedac. Ale znając graczy powystawialiby Grani po 10 kuponów,a może i więcej. | |
| | | Linea2010 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Linea2010 Liczba postów : 745 Dołączył : 31/10/2011
| Temat: Re: Grani - towarzysz Sob Gru 24, 2011 5:17 am | |
| Ja bym zaczęła od 10 i skończyła na 5 kuponach. Coś zawsze trza z tego zgarnąć xD | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Grani - towarzysz | |
| |
| | | | Grani - towarzysz | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|