Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Ekspresowy konkurs i jedna nagroda

Go down 
+10
xkropkaxx
Athi
Minty
EveDallas
Cisa
Carinaly
eloite
Guzik
hanka1998
Lubelak
14 posters
AutorWiadomość
Lubelak
Administrator
Lubelak

Liczba postów : 2816

Ekspresowy konkurs i jedna nagroda Empty
PisanieTemat: Ekspresowy konkurs i jedna nagroda   Ekspresowy konkurs i jedna nagroda I_icon_minipostPon Gru 19, 2011 10:13 am

Kto narysuje ciekawszego bałwanka, obojętnie w jakim programie. Jutro o 20 wybieramy, jako nagroda 1 kupon.
aniolek

Ostatnio zmieniony przez Lubelak dnia Pon Gru 19, 2011 11:57 am, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=494332
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Ekspresowy konkurs i jedna nagroda   Ekspresowy konkurs i jedna nagroda I_icon_minipostPon Gru 19, 2011 10:33 am

Czyżby pan Lubelak pomylił się we wpisywaniu? Od tej pory nagroda głowna Kamień Filozoficzny,ja stawiam santa
Powrót do góry Go down
hanka1998
ZAGRODZIANIN
hanka1998

Nick w grze : hanka1998
Liczba postów : 5814

PisanieTemat: Re: Ekspresowy konkurs i jedna nagroda   Ekspresowy konkurs i jedna nagroda I_icon_minipostPon Gru 19, 2011 10:39 am

Ja mam. Proszę się nie śmiac, dopiero zaczęłam rysowac w Gimpie i do tego myszka mi się psuje Embarassed
Ekspresowy konkurs i jedna nagroda Bawan
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1007218
Guzik
Przyjaciel Zagrody
Guzik

Nick w grze : guzikova :D
Liczba postów : 838

PisanieTemat: Re: Ekspresowy konkurs i jedna nagroda   Ekspresowy konkurs i jedna nagroda I_icon_minipostPon Gru 19, 2011 10:53 am

Ja też się zgłaszam ^^
Mój bałwanek z Painta:
Ekspresowy konkurs i jedna nagroda 1143826
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=147468
eloite
Przyjaciel Zagrody
eloite

Liczba postów : 170

PisanieTemat: Re: Ekspresowy konkurs i jedna nagroda   Ekspresowy konkurs i jedna nagroda I_icon_minipostPon Gru 19, 2011 11:10 am

paint, w trakcie usypiania syna Wink

Ostatnio zmieniony przez eloite dnia Pon Gru 19, 2011 11:12 am, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=917152
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Ekspresowy konkurs i jedna nagroda   Ekspresowy konkurs i jedna nagroda I_icon_minipostPon Gru 19, 2011 11:11 am

czyżby jednak nazwa KF,zadziałała,by zgłosiło się więcej ludzi..?
Powrót do góry Go down
Guzik
Przyjaciel Zagrody
Guzik

PisanieTemat: Re: Ekspresowy konkurs i jedna nagroda   Ekspresowy konkurs i jedna nagroda I_icon_minipostPon Gru 19, 2011 11:21 am

Pysiu na mnie bynajmniej nie zadziałała, gdy tylko zobaczyłam nowy konkurs od razu zabrałam się za pracę Wink
Śliczne bałwanki tak nawiasem ^^
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Ekspresowy konkurs i jedna nagroda   Ekspresowy konkurs i jedna nagroda I_icon_minipostPon Gru 19, 2011 11:27 am

Ah..W końcu KF piechotą nie chodzi,co?
Powrót do góry Go down
Guzik
Przyjaciel Zagrody
Guzik

PisanieTemat: Re: Ekspresowy konkurs i jedna nagroda   Ekspresowy konkurs i jedna nagroda I_icon_minipostPon Gru 19, 2011 11:30 am

A no nie chodzi, mi samej się przyda, jednak ja miałam po prostu ochotę na jakiś konkursik, nie ważne jaka nagroda by to była ^^
Powrót do góry Go down
Carinaly
Już coś wie
Carinaly

Liczba postów : 133

PisanieTemat: Re: Ekspresowy konkurs i jedna nagroda   Ekspresowy konkurs i jedna nagroda I_icon_minipostPon Gru 19, 2011 12:14 pm

To i ja wrzuce, 15 minut pracy w cośku Lubelaka (mógł być dowolny program ; )). W przerwie, a raczej w zamian za uczenie się słówek z rosyjskiego. ^^'

Ekspresowy konkurs i jedna nagroda Pencilmadness01

Mój bałwanek ma nieco straszną minę, ale tak mi się już machnęło i zostało. A tło jest białe, bo jest... białe. Śneg spadł, a co. Rozumiecie, prawda, misie - pysie? ; ) Najwięcej czasu zajął mi chyba podpis. : P
Powrót do góry Go down
hanka1998
ZAGRODZIANIN
hanka1998

Nick w grze : hanka1998
Liczba postów : 5814

PisanieTemat: Re: Ekspresowy konkurs i jedna nagroda   Ekspresowy konkurs i jedna nagroda I_icon_minipostPon Gru 19, 2011 1:26 pm

Carinaly- śliczny bałwanek Wink

Taa... Słowa "kupon" i "KF" zmusiły mnie do odpalenia Gimpa, ale i tak to tylko zabawa, a ja na 100% nie wygram
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1007218
Cisa
VIP

Liczba postów : 36

PisanieTemat: Re: Ekspresowy konkurs i jedna nagroda   Ekspresowy konkurs i jedna nagroda I_icon_minipostPon Gru 19, 2011 4:45 pm

Ekspresowy konkurs i jedna nagroda Balvan
Powrót do góry Go down
EveDallas
Moderator
EveDallas

Nick w grze : EveDallas
Liczba postów : 4676

PisanieTemat: Re: Ekspresowy konkurs i jedna nagroda   Ekspresowy konkurs i jedna nagroda I_icon_minipostPon Gru 19, 2011 11:47 pm

Ekspresowy konkurs i jedna nagroda Bawanw
Ekspresowy konkurs i jedna nagroda 2153337378
Owszem, to jest bałwan. owszem, on jest na konkurs. Wiem, ze bez-na-dziej-ny. WIEM.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1432587
Minty
Nowy
Minty

Liczba postów : 30

PisanieTemat: Re: Ekspresowy konkurs i jedna nagroda   Ekspresowy konkurs i jedna nagroda I_icon_minipostWto Gru 20, 2011 2:26 am

Jakie zaje... ładne bałwanki *o*
A jam też dam.(dobrze wiem, że nie wygram, ale co tam, to tylko zabawa, po za tym nie liczy się wygrana xp)
Trochę duże no ale nic:

Ekspresowy konkurs i jedna nagroda Bawans
Powrót do góry Go down
Athi
Jedną nogą w ZM
Athi

Nick w grze : Foxtrot
Liczba postów : 534

PisanieTemat: Re: Ekspresowy konkurs i jedna nagroda   Ekspresowy konkurs i jedna nagroda I_icon_minipostWto Gru 20, 2011 2:39 am

To ja dam takiego:
Ekspresowy konkurs i jedna nagroda Pencilmadness0
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1028468
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Ekspresowy konkurs i jedna nagroda   Ekspresowy konkurs i jedna nagroda I_icon_minipostWto Gru 20, 2011 6:58 am

Cieszę się iż tyle osób postanowiło pochwalić się swoimi umiejętnościami Smile Dziękuję Ekspresowy konkurs i jedna nagroda 1334161934
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Ekspresowy konkurs i jedna nagroda   Ekspresowy konkurs i jedna nagroda I_icon_minipostWto Gru 20, 2011 7:07 am

Pysiu, napisz do mnie na hwr, oki?
Powrót do góry Go down
xkropkaxx
Już coś wie
xkropkaxx

Liczba postów : 128

PisanieTemat: Re: Ekspresowy konkurs i jedna nagroda   Ekspresowy konkurs i jedna nagroda I_icon_minipostWto Gru 20, 2011 7:56 am

ja też narysowałam w cośku Lubelaka ! ;d

A moje jest najbrzydsze .... :
Ekspresowy konkurs i jedna nagroda Pencilmadness0
Powrót do góry Go down
Clue
Przyjaciel Zagrody
Clue

Nick w grze : Clue
Liczba postów : 497

PisanieTemat: Re: Ekspresowy konkurs i jedna nagroda   Ekspresowy konkurs i jedna nagroda I_icon_minipostWto Gru 20, 2011 9:32 am

Hm, takie dziwadło zrobione. Nie wiem czy się kwalifikuje
Powrót do góry Go down
CzekoBoom
VIP
CzekoBoom

Liczba postów : 1195

PisanieTemat: Re: Ekspresowy konkurs i jedna nagroda   Ekspresowy konkurs i jedna nagroda I_icon_minipostWto Gru 20, 2011 11:30 am

ja nie wiem czy to się będzie zaliczać do konkursu, ale można spróbować. Laughing
Dla ciekawskich ten bałwanek nie był celowo robiony komicznie, ale przez przypadek zrobiłam mu krzywy uśmiech, który przestał wyglądać jak węgielki, tylko jak krzywe zęby. Razz

Ekspresowy konkurs i jedna nagroda Beztytuuntg
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1714772
koteczek043
Już coś wie
koteczek043

Nick w grze : Felis.
Liczba postów : 128

PisanieTemat: Re: Ekspresowy konkurs i jedna nagroda   Ekspresowy konkurs i jedna nagroda I_icon_minipostWto Gru 20, 2011 11:43 am

to ja jeszcze szybko, nie koniecznie dla wygranej ale tak dla przyjemności i zabawy wkleję mojego ;D
Ekspresowy konkurs i jedna nagroda Balwanj
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1748154
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Ekspresowy konkurs i jedna nagroda   Ekspresowy konkurs i jedna nagroda I_icon_minipostWto Gru 20, 2011 11:51 am

Oj,Lubelak będzie mieć nie lada wyzwanie,by wybrać pracę.Wszystkie są takie piękne.Szkoda,że ja nie mam talentu do takiego rysowania.. Ekspresowy konkurs i jedna nagroda 3908960024
Powrót do góry Go down
Lubelak
Administrator
Lubelak

Liczba postów : 2816

PisanieTemat: Re: Ekspresowy konkurs i jedna nagroda   Ekspresowy konkurs i jedna nagroda I_icon_minipostWto Gru 20, 2011 12:11 pm

Nie Pysiuniu, ja nie będę wybierać, wszystkie bym postawił na pierwszym miejscu.
Głosujemy na najciekawszy rysunek do czwartku godziny 20.
Proszę przeglądnąć prace ze dwa razy i dopiero oddać głos.
Od razu zapraszam na następny konkurs błyskawiczny.

Głosowanie tutaj

Ostatnio zmieniony przez Lubelak dnia Wto Gru 20, 2011 1:38 pm, w całości zmieniany 2 razy
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=494332
ZetkaEmka
ZAGRODZIANIN
ZetkaEmka

Nick w grze : ZetkaEmka
Liczba postów : 2034

PisanieTemat: Re: Ekspresowy konkurs i jedna nagroda   Ekspresowy konkurs i jedna nagroda I_icon_minipostWto Gru 20, 2011 12:35 pm

Wszystkie są śliczne, zwłaszcza EveDallas. xD Śliczne, naprawdę, oryginalne i w ogóle, ale najbardziej mi się podoba praca koteczka. Sorry, że nie literą, ale mam mini ekranik i po 7 przeliczeniach i prawie 7 różnych wynikach postanowiłam zrezygnować z moich matematycznych wysiłków. xD
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Ekspresowy konkurs i jedna nagroda   Ekspresowy konkurs i jedna nagroda I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Ekspresowy konkurs i jedna nagroda
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» Konkurs! Do wyboru jedna nagroda! Jedna z nich to: jednorożec!
» Konkurs piłkarski nr 3 - nagroda Zestaw Bonusowy!
» Konkurs piłkarski nr 4 - nagroda Zestaw Hery!
» Konkurs piłkarski nr 2 - nagroda Krew meduzy!
» Konkurs piłkarski nr 1 - nagroda Skrzydlata Laska Hermesa!

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: Archiwum aktualności-
Skocz do: