Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Prezki od Eve.

Go down 
4 posters
AutorWiadomość
EveDallas
Moderator
EveDallas

Nick w grze : EveDallas
Liczba postów : 4676

Prezki od Eve.  Empty
PisanieTemat: Prezki od Eve.    Prezki od Eve.  I_icon_minipostWto Gru 20, 2011 5:03 am

Cześć. ostatnio z pasją zajmuję się tworzeniem prezentacji HTML. Mogę zrobić takowe całkowicie za darmo (chyba ze ktoś bardzo chce, to nie obrażę się jak dostanę jakieś jabłka, rzepy czy PD ;P). Wy sami dobieracie ilość ramek i ich nazwy. Ramki mogą być też bez nazwy. Wy decydujecie o tym, czy Ma być tam wasz nick. Mój podpis też nie jest zawsze, choć często. Zdjęcia? Jeśli macie jakieś, które koniecznie chcecie zobaczyć w prezentacji, ofc, wyślijcie, ja zobaczę co z tym zrobić. jeśli nie, rzućcie luźne hasło, temat (np. jednorogi, pegazy, kare mustangi, fryzy, różowe angliki, cokolwiek), ja coś znajdę, dorobię ramki i wyślę grafikę. Spodoba się? Robię kod. Nie spodoba się? poprawiam. Ale uwaga, moja cierpliwość też ma granice. To co, ktoś chętny?
Prezki od Eve.  948077208
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1432587
Kotek~
W skromnych progach Zagrody
Kotek~

Nick w grze : Bubaa753
Liczba postów : 422

Prezki od Eve.  Empty
PisanieTemat: Re: Prezki od Eve.    Prezki od Eve.  I_icon_minipostWto Gru 20, 2011 8:50 am

A podałabyś jakiś przykład prezentacji wykonanej przez Cb? Smile
Powrót do góry Go down
EveDallas
Moderator
EveDallas

Prezki od Eve.  Empty
PisanieTemat: Re: Prezki od Eve.    Prezki od Eve.  I_icon_minipostWto Gru 20, 2011 8:56 am

Moja obecna prezentacja, deczko szwankuje co prawda kawałek pola, ale to się naprawi;) Mogę też podrzucić inne, ale to jutro;)
Powrót do góry Go down
koniki0099
W skromnych progach Zagrody
koniki0099

Liczba postów : 374

Prezki od Eve.  Empty
PisanieTemat: Re: Prezki od Eve.    Prezki od Eve.  I_icon_minipostSob Sty 28, 2012 6:17 am

Zrobisz mi prezentację?
Powrót do góry Go down
EveDallas
Moderator
EveDallas

Prezki od Eve.  Empty
PisanieTemat: Re: Prezki od Eve.    Prezki od Eve.  I_icon_minipostSob Sty 28, 2012 11:54 pm

Zapraszam na PW na HWR, albo tu na pw;]
Powrót do góry Go down
pajonkczek
Nowy
pajonkczek

Liczba postów : 1

Prezki od Eve.  Empty
PisanieTemat: Re: Prezki od Eve.    Prezki od Eve.  I_icon_minipostPią Lut 03, 2012 1:23 pm

zrobisz mi prezke mój nick tu jest taki sam ja na howrse jak tak to napisz na PW
Powrót do góry Go down
Sponsored content

Prezki od Eve.  Empty
PisanieTemat: Re: Prezki od Eve.    Prezki od Eve.  I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Prezki od Eve.
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» prezki !
» Prezki u Arb