Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Smutek z gry | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Go?? Gość
| Temat: Smutek z gry Wto Gru 20, 2011 7:02 am | |
| Pamiętam początki tej gry, gdy większość hodowli raczkowała, rywalizacja była, ale zdrowa, nikt nikomu świni nie podkładał, byli ludzie dla siebie mili, uczynni, pożyczali, pomagali sobie. A dziś? Gdzieś to wszystko umarło. Ni można na nikogo liczyć poza sobą, liczą się interesy, kupony, eq. To smutne, bo gra przestaje cieszyć a staje się nałogiem. Dowód, moja rozmowa i pewnej osoby.: - Cytat :
- Ewa nam psuje hodowle
 klaudia 14:36:45 2010?
 Angelika trenerka z gry 14:36:52 tak
 klaudia 14:37:11 bo?
 Angelika trenerka z gry 14:37:18 bo jest szmatą
 klaudia 14:43:02 a co robi?
 Angelika trenerka z gry 14:43:32 sprzedała ogiera po łzach z 678, a na rynku mamy 670 14:43:34 i takie inne.
 klaudia 14:43:45 ;P 14:43:47 bywa 14:44:53 w zasadzie ma prawo
 Angelika trenerka z gry 14:45:09 mhm
 klaudia 14:48:02 POKAŻH TEGO OGRA
 Angelika trenerka z gry 14:48:34 dobra wez idz juz.
 klaudia 14:48:52 nie kupuje 14:49:01 i tak 14:49:07 nie mam za co
 Angelika trenerka z gry 14:49:08 co?
 klaudia 14:49:12 konia
 Angelika trenerka z gry 14:49:19 jakiego konia -.-
 klaudia 14:49:31 no tego od Ewy
 Angelika trenerka z gry 14:49:45 ona już go sprzedała 14:49:50 czytać nie umiesz/?
 klaudia 14:50:03 nic dziwnego
 Angelika trenerka z gry 14:50:38 czego ona ma hodowle ,wiesz?
 klaudia 14:50:50 luzki 14:50:53 tylko 14:51:02 i próbuje ją naciągnąć na moje coby
 Angelika trenerka z gry 14:51:12
14:51:18 to powodzenia życze
 klaudia 14:51:29 to moja dobra znajoma
 Angelika trenerka z gry 14:51:43 to przekaż jej pozdrowienia środkowym palcem
 klaudia 14:51:47 kiedyś była z nami, ale miała zapalenie oka
 Angelika trenerka z gry 14:51:56 większej suki nie znam
 klaudia 14:52:06 oj przestań 14:52:11 też chce zarobić
 Angelika trenerka z gry 14:52:18 TAK ? NASZYM KOSZTEM?
 klaudia 14:52:25 to jak pszczoły przejęły rynek było git?
 Angelika trenerka z gry 14:52:27 tego ogra sobie ktoś zamieni na klacz u kura co 14:52:32 niech sie dostosuje do nas qrna mac
 klaudia 14:52:34 PSA też zbankrutowali
 Angelika trenerka z gry 14:52:39 TAK< BO MY TO ZROBILIŚMY SPRAWIEDLIWIE 14:52:46 A ONA qrna NIE!!!!!!!! 14:52:54 wejź do mnie nie pisz 14:52:56 więcej.
 klaudia 14:53:05 też w zasadzie sprawiedliwie
 Angelika trenerka z gry 14:53:16 tak, oczywiście, od pierwszej klaczy wystawiła ogiera
 klaudia 14:53:17 nie wystawiajcie publicznych kryć i tyle
 Angelika trenerka z gry 14:53:23 NIE PISZ DO MNIE
 klaudia 14:53:58 to tylko gra
 Angelika trenerka z gry 14:54:15 jesteś tak samo głupia jak ona, zarabiasz na innych, ona sama nie potrafi 14:54:17 żegnam 14:54:44 następnym razem pomyśl zanim coś napiszesz
 klaudia 14:54:46 ale weź ochłoń
Wszystko zaczyna być coraz mniej zabawne, gra opanowana przez tylko chęć zysku, co ona z nas robi? Czy opamiętamy się kiedyś? A może staniemy się niewolnikami pikselowych koni. Ja dziś nie wiem, ale jest mi bardzo z tego powodu smutno Ewa2010 posuwa się do kradzieży koni od pszczół. do czego to dochodzi... |
| | | EveDallas Moderator
Nick w grze : EveDallas Liczba postów : 4676 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: Smutek z gry Wto Gru 20, 2011 7:15 am | |
| Najpierw pytanie: - Cytat :
- koni od pszczół
Konie od czego proszę? ja gram tylko dla zabawy, szczerze to i tak nigdy nie będę w pierwszym tysiącu w rankingu, nigdy nie będę bardzo znanym graczem... Ale liczy się dobra zabawa, liczy się to, że poznaje tam nowych, wspaniałych ludzi. Owszem, niektórzy myślą tylko o zarobkach, tylko o eq, kuponach, Karmie. Ale ludzie mili, uczynni nadal są.! Na przykład cała ZM;) No dobra,ale ja się nie powinnam wypowiadać, osiągnęłam te moje 50 dni stażu i się wymądrzam, sory. | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Smutek z gry Wto Gru 20, 2011 7:26 am | |
| Błędne pszczoły to teraz wiodąca hodowla koni rasy luzków. Więc ona była na okresie próbnym i nie oddała konia im, jak zawsze się robi gdy odchodzisz z hodowli lub cie wydalają. Teraz kryje nim wszystko, sprzedaje konie na sprzedażach po łzach i wali cały im rynek. |
| | | hanka1998 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : hanka1998 Liczba postów : 5814 Dołączył : 29/11/2011
| Temat: Re: Smutek z gry Wto Gru 20, 2011 7:30 am | |
| EveDallas- od hodowli "Błędne pszczoły" Kiedyś nie liczył się zysk, tylko dobra zabawa, a teraz? Jak można się kłucic o jakieś pikselkowe koniki? Racja, PSA zawsze było na szczycie, zbankrutowało i jego miejsce zajęły BP, ale czy warto się denerwowac przez kilka obrazków?! Ludzie, to tylko gra! Nie mówię, że wszyscy są źli itp., ale niestety spora ilośc graczy już się nie bawi na howrse, tylko walczy o przetrwanie | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Smutek z gry Wto Gru 20, 2011 7:33 am | |
| Jest coraz mniej bezinteresownych osób to przykre... Która coś pomoże, pożyczy, a coś z cr dać, to brońcie bogowie. |
| | | CzekoBoom VIP
Liczba postów : 1195 Dołączył : 16/03/2011
| Temat: Re: Smutek z gry Wto Gru 20, 2011 8:03 am | |
| Nie no.. fajnie, że umieszczasz takie rzeczy publicznie. -,- dla sprostowania.. trenerka jest jedną z najfajniejszych osób jakie znam na całym howrse, naprawdę. Szczerze? Nie wiem dlaczego miałam do Ciebie taką słabość i nie mówiłam nic, kiedy robiłaś rasistowskie posty, żeby nie kupować koni od ruskiej hodowli. Tym razem jednak nie odpuszczę, bo nie pozwolę narobić fałszywej opinii na trenerkę. Czasem otwórz oczy i spójrz jak to wygląda - to Ci radzę. Mówiłam Ci coś na ten temat na GG... To tak jakbym ja teraz wzięła konie z Romani (a mam jednego ogiera z czasu, kiedy jeszcze byłam w hodowli) i zaczęła wystawiać krycia, do tego mówiąc jak Ty - "w zasadzie mam prawo". Co Ty na to? Tego oczywiście nie zrobię, do takiego poziomu się nie zniżę, ale przedstawiam sytuację, żebyś Ty poczuła się jak trenerka. Na przyszłość swoje uczucia zachowaj dla siebie i łaskawie nie umieszczaj prywatnych rozmów w takich miejscach..
Ostatnio zmieniony przez CzekoBoom dnia Wto Gru 20, 2011 8:25 am, w całości zmieniany 1 raz | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Smutek z gry Wto Gru 20, 2011 8:18 am | |
| Po pierwsze, nie należę do grupy negatywnych osób o których mowa - każdy by napisał to co napisałam, gdy osoba na okresie próbnym wystawia konie z potencjałem aktualnym który ma hodowla! Po drugie - po co mnie oczerniasz na tle innych? Dlatego, że nie zwracam na Ciebie uwagi, a może dlatego, że chcesz zyskać większą sławę i pisać jeszcze bardziej prowokujące posty? Myślisz, że jak napiszesz, że jesteś lesbijką, i inne akcji Ci w tym pomogą? |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Smutek z gry Wto Gru 20, 2011 8:28 am | |
| I tak dzięki wam odchodzę z tej gry bo utraciła ona dla mnie sens, nikt tu nie jest taki jak człowiek... Przykro mi, ale nie doczytałaś postu do końca, na końcu znajduje się sprostowanie. |
| | | Elektrownia Nowy
Liczba postów : 4 Dołączył : 20/12/2011
| Temat: Re: Smutek z gry Wto Gru 20, 2011 8:37 am | |
| Jeżeli odchodzisz - krzyżyk na drogę! Im mniej wariatek w tej grze tym lepiej. Tylko udowodniłaś ludziom tam, jak straszną jesteś hipokrytką, jak bardzo jesteś niewychowana i jak bardzo nie dociera do Ciebie o czym sama piszesz. Umieszczanie prywatnych rozmów z trenerką jest właśnie wymienionym 'podkładaniem świni' a widać w niej jedynie tylko tylko, że jesteś radosnym i ślepym na świat dzieckiem neo, który nie potrafi myśleć logicznie, a jedynie o czubku własnego nosa. Gdzie się podziała przyjaźń, zrozumienie i przyjemność z gry? Dawno umarła dzięki graczom takim, jak Ty, dla których nałogowym zajęciem jest wkręcanie się do topowych hodowli, a następnie narzekanie, że są ludzie, którzy osiągnęli więcej. Uważam, że jesteś jedynie niedowartościowanym dzieciakiem pragnącym uwagi, jeżeli piszesz coś takiego na forum publicznym i jeszcze bronisz osoby, która świadomie złamała słowo, bo regulamin na pewno dostała, i to wymieniona psuje ludziom grę. Pozdrawiam | |
| | | CzekoBoom VIP
Liczba postów : 1195 Dołączył : 16/03/2011
| Temat: Re: Smutek z gry Wto Gru 20, 2011 8:50 am | |
| - APX napisał:
- I tak dzięki wam odchodzę z tej gry bo utraciła ona dla mnie sens, nikt tu nie jest taki jak człowiek... Przykro mi, ale nie doczytałaś postu do końca, na końcu znajduje się sprostowanie.
ale sam fakt, że dałaś rozmowę na forum.. nie no, brawo. ;/ | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Smutek z gry Wto Gru 20, 2011 8:59 am | |
| |
| | | Lubelak Administrator
Liczba postów : 2816 Dołączył : 18/01/2011
| Temat: Re: Smutek z gry Wto Gru 20, 2011 11:25 am | |
| Bardzo proszę o nie pisaniu na Zagrodzie tematów tego typu, to wewnętrzna sprawa, nie dotyczy Forum. Odczucia co do gry jak najbardziej. Zamykam | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Smutek z gry | |
| |
| | | | Smutek z gry | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|