Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Karty na CR po raz drugi | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
EveDallas Moderator
Nick w grze : EveDallas Liczba postów : 4676 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Karty na CR po raz drugi Sro Gru 21, 2011 5:06 am | |
| No tak, karty są...tylko prosze spojrzeć na francuską promocją: - Cytat :
- Des cartes à gratter au Marché Noir - 21 décembre 2011
Jusqu'au vendredi 23 décembre, il vous est possible d'acheter des cartes à gratter au Marché Noir.
Jusqu'au vendredi 23 décembre 23h59 (heure française), vous pouvez acheter des cartes à gratter avec des pass au Marché Noir. Vous recevez 5 cartes pour un pass.
Afin de répondre davantage à vos attentes, nous avons adapté la répartition des cartes par rapport à l'animation précédente.
Dans ces 5 cartes : - 3 sont des cartes de bronze - 1 carte argent - 1 carte or ou diamant Il est plus probable de trouver une carte Or qu'une carte Diamant, mais il est plus facile de trouver une carte Diamant par rapport à la dernière fois. Il faut cependant avoir de la chance.
Bon grattage ! . Mówiąc wprost dostaje się 3 brązowe, 1 srebrną i jedną, która jest diamentowa albo złota. A w Polskim Howrse? - Cytat :
- Każdy zestaw zawiera 5 losowych kart:
- 3 karty brązowe - 2 karty o mniejszej dostępności No cóż... Ale ja nie marudzę. Choć jednakże troszkę szkoda, bo tam łatwiej dostać diamentową/złota... Nie wiem, jak jest na interze, nie chce mi się sprawdzac ;] | |
| | | Oresama Już coś wie
Nick w grze : Oresama Liczba postów : 166 Dołączył : 23/09/2011
| Temat: Re: Karty na CR po raz drugi Sro Gru 21, 2011 7:48 am | |
| Ja dostałam 3 brązowe, srebrną i diamentową, niestety nieskończona lira apolla, eh ^^ | |
| | | ZetkaEmka ZAGRODZIANIN
Nick w grze : ZetkaEmka Liczba postów : 2034 Dołączył : 06/08/2011
| Temat: Re: Karty na CR po raz drugi Sro Gru 21, 2011 7:50 am | |
| - Yavi napisał:
- Ja dostałam 3 brązowe, srebrną i diamentową, niestety nieskończona lira apolla, eh ^^
Zawsze możesz nią zwiększyć cenę dowolnego konika. | |
| | | Guzik Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : guzikova :D Liczba postów : 838 Dołączył : 13/12/2011
| Temat: Re: Karty na CR po raz drugi Sro Gru 21, 2011 7:52 am | |
| Ja dzisiaj robiłam oferty partnerów i kupiłam zestawy. 3 brązowe, srebrna i złota. Za każdym razem. Ale potem wymieniłam karty za diamenty, bo były kolekcjonerskie i dostałam 50 000 Equus i Objęcia A później wymieniłam inną złotą i drugie Objęcia No i mam jedne, bo jedne dałam konikowi ^^. | |
| | | katty88888 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : katty88888 Liczba postów : 469 Dołączył : 04/12/2011
| Temat: Re: Karty na CR po raz drugi Sro Gru 21, 2011 11:16 am | |
| skusiłam się i oto efekty : 1x złota - 50 tyś ^^ 1x srebrna - promień heliosa - kuponik się zwrócił tak jakby 3x brązowa - confetti (powtrórka), 4 pingwinki i jakaś kolekcjonerska (też powtórka) chyba bałwan ale chyba się | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Karty na CR po raz drugi | |
| |
| | | | Karty na CR po raz drugi | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|