Spokoju i radości, tylko miłych gości! Smacznej Wigilii i całusów moc - w tę najpiękniejszą w roku noc! Szczęścia kilogramów, ze śniegu bałwanów! Życzliwych ludzi wokół, żadnej łezki w oku, Przyjaciół jakich mało. Przez życie idźcie śmiało!
Niech miłość bez ustanku Was dotyka. A w Nowym roku szczęście spotyka!
Ja Wam wszystkim także życzę miłych spokojnych Świąt Bożego Narodzenia Niech tegoroczne święta upłyną w miłej, ciepłej domowej atmosferze Wszyscy domownicy niech będą zdrowi. Życzę spełnienia marzeń, niech w naszych sercach zagości miłość i pozostanie tam do końca naszego życia. Niech nasze życie obfituje w przygody, wiele wyzwań. Życzę, aby w sercu każdego zagościła miłość również do tej jedynej osoby.
Mikim7 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Mikim7 Liczba postów : 1222 Dołączył : 22/11/2011
Ja też życzę Wam wszystkim wesołych świąt i szczęśliwego Nowego Roku Ja skromnie, gdyż nie potrafię składać jako takich życzeń. Więc zdrowia, szczęścia, uśmiechu, dobrych ocen w szkole/na studiach. Jeszcze raz wesołych i szczęśliwego!
Ostatnio zmieniony przez guzikova :D dnia Sob Gru 24, 2011 4:26 am, w całości zmieniany 1 raz
Cóż mam wam życzyć? Skoro wszyscy wymienili to co chciałam powiedzieć? Tak naprawdę to życzę szczęścia,miłości i dobrobytu w życiu prywatnym oraz wiele Baliosów,Nyksów i Objęć w grze
DLA TYCH CO LUBIĄ ŚWIĘTA
Ostatnio zmieniony przez Pysia2762Pysia2762 dnia Pią Gru 23, 2011 6:18 am, w całości zmieniany 1 raz
Philipek ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Philipek Liczba postów : 3748 Dołączył : 06/08/2011
W ten wieczór Wigilijny niech przy Waszym stole panuje zgoda i miłość, a poczucie rodzinnego ciepła i jedności będzie mocnym fundamentem, dodającym sił i odwagi podczas podejmowania najwazniejszych życiowych decyzji.
Życzę wszystkim wszystkiego najlepszego. Aby jedzenie bylo pyszne, ciasta byly "najlepsiejsze" oraz prezenty byly spelnieniem marzeń A oto piosenka Happy X-mas
Ayashi ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Ayashi Liczba postów : 1087 Dołączył : 13/08/2011
Wszystkim tutaj chcę życzyć cudów w te święta, aby zagościły w Waszych domach radość i pomyślność, abyście zawsze i w każdej sytuacji mogli liczyć na najbliższe osoby, żeby żaden z Was nigdy nie zaznał smutku i nieszczęścia. Bądźcie zdrowi, uśmiechnięci, pozytywnie nastawieni do świata, a on odwdzięczy Wam się wszystkim, co najlepszego oferuje .
Ja, niestety, nie mogę spędzić świąt w taki sposób, jaki chciałam, z osobą, na której bardzo mi zależy, ale mam nadzieję, że chociaż Wy spędzicie je w sposób, jaki sobie wymarzyliście . Wesołych Świąt i szczęśliwego Nowego Roku. Oby okazał się lepszy od poprzedniego .
Balerina_2 Nowy
Liczba postów : 12 Dołączył : 30/11/2011
Temat: Re: Wesołych Świąt ! Sob Gru 24, 2011 4:03 am
Zdrowych, spokojnych i radosnych Świąt ! oraaaz wspaniałych prezentów
LadyArvena Administrator
Nick w grze : LadyArvena Liczba postów : 4123 Dołączył : 17/01/2011
Temat: Re: Wesołych Świąt ! Sob Gru 24, 2011 4:41 am
Zdrowych, spokojnych świąt Bożego Narodzenia spędzonych w miłej, rodzinnej atmosferze. Odpoczynku, relaksu, góry prezentów, zero smutku. A w grze góry nyxów i Baliosów
Róża-chodowca9 Już coś wie
Nick w grze : Róża-chodowca Liczba postów : 183 Dołączył : 23/09/2011
Temat: Re: Wesołych Świąt ! Sob Gru 24, 2011 4:50 am
Wesołych Świąt i sukcesów w nauce oraz w Howrse żebyście zawsze byli zdrowi i szczęśliwi życzy Róża.
Ayame Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Emi99 Liczba postów : 776 Dołączył : 03/08/2011
Temat: Re: Wesołych Świąt ! Sob Gru 24, 2011 5:16 am
No cóż, ja niestety nie spędzę swoich wymarzonych świąt tak jak bym chciała, ale mimo wszystko ciesze się, ze mogę spędzić to święto z moją rodziną. Wam życzę tego samego - abyście w pełnym komplecie mogli razem świętować Boże Narodzenie, bo rodzina jest w naszym życiu najważniejsza
Emi99
Wiktoria_koniara Nowy
Nick w grze : Wiktoria_koniara Liczba postów : 37 Dołączył : 21/12/2011
Temat: Re: Wesołych Świąt ! Sob Gru 24, 2011 5:19 am
Życzę wszystkim użytkownikom Zagrody Mgły i Howrse, aby te Święta Bożego Narodzenia były dla nich jeszcze bardziej magiczne i niezwykłe, aby spotykały ich tylko dobre rzeczy w Nowym Roku 2012, aby wypełniała ich radość i spełnione marzenia.
Wiktoria_koniara
Asiaa. Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Veaphilus Liczba postów : 1399 Dołączył : 11/12/2011
Temat: Re: Wesołych Świąt ! Sob Gru 24, 2011 5:30 am
Prezentów moc w te grudniową noc,a na sylwestra szampana lania i zabaw do białego rana .
Życzę Ja.
Sweet Rabbit ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Rabbitek Liczba postów : 1911 Dołączył : 04/11/2011
Temat: Re: Wesołych Świąt ! Sob Gru 24, 2011 6:26 am
Wesołych Świat! niech spełnią się wasze najskrytsze marzenia, w życiu i na howrse! Życzę Wam również dużo kuponików, nyxów, dobrych koni i boszczydeł!!! Merry Christmas and a Happy New Your
Gość Gość
Temat: Re: Wesołych Świąt ! Sob Gru 24, 2011 6:50 am
Wszystkiego naj na święta i nowy rok dużo szczęścia !
Pati...xd Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Pati...xd Liczba postów : 4498 Dołączył : 01/08/2011
Temat: Re: Wesołych Świąt ! Sob Gru 24, 2011 11:23 am
Gwiazdora bogatego, śniegu bielutkiego, choinki pachnącej i gwiazdki błyszczącej. Minimum stresu, maksimum miłości i tyle radości ile karp ma ości.
Życzenia od Pati...xd dla całej Zagrody Mgły
Star-x3 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Star-x3 Liczba postów : 2045 Dołączył : 21/03/2011
Chcę życzyć Wam, pięknych, obfitych w prezenty świąt Bożego Narodzenia. Wyśmienitego nowego roku 2012, no i idealnego sylwestra; )
Natusia:) Już coś wie
Liczba postów : 195 Dołączył : 14/09/2011
Temat: Re: Wesołych Świąt ! Nie Gru 25, 2011 1:46 am
Ja życzę wam wszystkim przede wszystkim zdrowia, szczęścia, spełnienia nawet tych najskrytrzych marzeń no i szczęśliwego, dobrego Nowego Roku 2012!!!
ŻYCZY Natusia:)
hanka1998 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : hanka1998 Liczba postów : 5814 Dołączył : 29/11/2011
Temat: Re: Wesołych Świąt ! Nie Gru 25, 2011 2:53 am
Co ja mogę wam życzyc? Przede wszystkim świąt spędzonych w gronie najbliższych, masy wymarzonych prezentów, mile spędzonego czasu i wybuchowego sylwestra
uszatkowa Nowy
Liczba postów : 24 Dołączył : 25/09/2011
Temat: Re: Wesołych Świąt ! Nie Gru 25, 2011 9:12 am
Życzę spokojnych, radosnych świąt i spełnienia marzeń, nawet tych najskrytszych
Życzę wam smacznego jajka! x D A tak na poważnie, sukcesów w szkole/pracy, zdrowia, szczęścia (wiem, wiem, stare dobre życzonka! : D), 1000 kuponów w skrzyni skarbów iii... więcej czasu spędzonego na zagrodzie : D