Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Skorzystaj z oferty świątecznej! PL

Go down 
+8
Sakura
Clue
Linea2010
Uśmieszek
Destin
Guzik
LadyArvena
Malto
12 posters
Idź do strony : Previous  1, 2
AutorWiadomość
Go??
Gość
Anonymous

Skorzystaj z oferty świątecznej! PL - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: Skorzystaj z oferty świątecznej! PL   Skorzystaj z oferty świątecznej! PL - Page 2 I_icon_minipostSob Gru 24, 2011 12:10 pm

Co to ta pięta Achillesa ?
Można kupić kupony inaczej niż przez sms i przez kartę ? Pieniądze mam, ale nie mam jak to zrobić.. ;(
Powrót do góry Go down
Guzik
Przyjaciel Zagrody
Guzik

Nick w grze : guzikova :D
Liczba postów : 838

PisanieTemat: Re: Skorzystaj z oferty świątecznej! PL   Skorzystaj z oferty świątecznej! PL - Page 2 I_icon_minipostSob Gru 24, 2011 12:14 pm

dorcis napisał:
Żółw, Pięta Achillesa, Harmonia, RO, 10tys, 5PD, Grani - szału brak Razz
@dorcis zawsze coś. Pięta nawet ok, Harmonia jak najbardziej, RO tak samo, 10 tys. może być, 5PD się przyda a Grani jak Grani-jest w każdej skrzynce. Dla nowicjusza całkiem, całkiem fajne nagrody ^^
Anteek97 napisał:
Co to ta pięta Achillesa ?
Można kupić kupony inaczej niż przez sms i przez kartę ? Pieniądze mam, ale nie mam jak to zrobić.. ;(
Pięta Achillesa sprawia, że koń nie zależnie, o której godzinie i z % energii pójdzie spać jak wstanie będzie miał tyle samo energii co powinien.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=147468
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Skorzystaj z oferty świątecznej! PL   Skorzystaj z oferty świątecznej! PL - Page 2 I_icon_minipostSob Gru 24, 2011 12:16 pm

Ja nie nowicjusz, więc byle co już mnie nie zadowala. Wiem, wiem, jestem wybredna Wink
Spodziewałam się, że coś lepiej będzie.

Grunt, że nie było samego towarzysza i equus Very Happy

Antek - możesz iść i w kiosku (nie każdym) kupić taką kartę, coś ala jak doładowanie do telefonu.
Powrót do góry Go down
Guzik
Przyjaciel Zagrody
Guzik

PisanieTemat: Re: Skorzystaj z oferty świątecznej! PL   Skorzystaj z oferty świątecznej! PL - Page 2 I_icon_minipostSob Gru 24, 2011 12:17 pm

Mnie by i tak to zadowoliło ^^
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Skorzystaj z oferty świątecznej! PL   Skorzystaj z oferty świątecznej! PL - Page 2 I_icon_minipostSob Gru 24, 2011 12:19 pm

U mnie w tej dziurze raczej nie będzie :/
dorcis masz już 12 tych Granich ?Very Happy
jak będziesz miała tego palomio czy jak mu tam to daj znać Smile
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Skorzystaj z oferty świątecznej! PL   Skorzystaj z oferty świątecznej! PL - Page 2 I_icon_minipostSob Gru 24, 2011 12:20 pm

Anteek97 napisał:
dorcis masz już 12 tych Granich ?Very Happy

Jeszcze klacz musi mi urodzić. A poza tym, dopiero 1 stycznia będzie można zmienić Wink
Powrót do góry Go down
Malto
ZAGRODZIANIN

Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co)
Liczba postów : 2378

PisanieTemat: Re: Skorzystaj z oferty świątecznej! PL   Skorzystaj z oferty świątecznej! PL - Page 2 I_icon_minipostSob Gru 24, 2011 12:52 pm

Anteek97 napisał:
Moim zdaniem najwygodniej (i chyba najtaniej) przez PaySafeCard. Kupujesz coś jak doładowanie, wpisujesz kod na howrse i masz kupony. Niemniej ta oferta nie jest dostępna w każdym sklepie czy kiosku. Najlepiej sprawdź lokalizacje na tej stronie.

Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2536024
Aki
Przyjaciel Zagrody
Aki

Nick w grze : Akira.
Liczba postów : 1998

PisanieTemat: Re: Skorzystaj z oferty świątecznej! PL   Skorzystaj z oferty świątecznej! PL - Page 2 I_icon_minipostNie Gru 25, 2011 6:06 am

Kusi, kusi... szczególnie te 1000 kuponów... Ale obiecałam sobie że przed zakupem każdego kuponu przemyślę 5 razy Wink Zwłaszcza że po zakupie iPhona z oszczędności została marna stówka...
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1947323
Guzik
Przyjaciel Zagrody
Guzik

PisanieTemat: Re: Skorzystaj z oferty świątecznej! PL   Skorzystaj z oferty świątecznej! PL - Page 2 I_icon_minipostNie Gru 25, 2011 6:13 am

mycha805 napisał:
Kusi, kusi... szczególnie te 1000 kuponów... Ale obiecałam sobie że przed zakupem każdego kuponu przemyślę 5 razy Wink
Mycha nie tylko Ciebie kusi... Sama dobrze rozważam opcję kupienia tych kuponów, ale 100 zł to bardzo duża kwota...
Powrót do góry Go down
Aki
Przyjaciel Zagrody
Aki

PisanieTemat: Re: Skorzystaj z oferty świątecznej! PL   Skorzystaj z oferty świątecznej! PL - Page 2 I_icon_minipostNie Gru 25, 2011 6:19 am

Tak jak myślałam - pojawiają się pytania bez odpowiedzi:

Może jednak kupić te kupony..? Nie lepiej nie... Może jednak? Co jeśli w tej skrzyni będą te kupony..? Albo śmieci jak zawsze... Ale Grani piechotą nie chodzi.. Chyba kupię... nie lepiej nie...

I tak właśnie biję się myślami Wink
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Skorzystaj z oferty świątecznej! PL   Skorzystaj z oferty świątecznej! PL - Page 2 I_icon_minipostNie Gru 25, 2011 6:21 am

Ja taką kasę wolałabym wydać na realne koniki niż na te pikselowe; )
Powrót do góry Go down
Guzik
Przyjaciel Zagrody
Guzik

PisanieTemat: Re: Skorzystaj z oferty świątecznej! PL   Skorzystaj z oferty świątecznej! PL - Page 2 I_icon_minipostNie Gru 25, 2011 6:26 am

mycha805 napisał:
Tak jak myślałam - pojawiają się pytania bez odpowiedzi:

Może jednak kupić te kupony..? Nie lepiej nie... Może jednak? Co jeśli w tej skrzyni będą te kupony..? Albo śmieci jak zawsze... Ale Grani piechotą nie chodzi.. Chyba kupię... nie lepiej nie...

I tak właśnie biję się myślami Wink
Mycha mam tak samo xd
Tylko, że ja mam "A co jeśli nie będzie tych kuponów? A co jeśli ktoś potem włamie mi się na konto?"
ApplePie napisał:
Ja taką kasę wolałabym wydać na realne koniki niż na te pikselowe; )
Ja może nie na prawdziwe, bo nie jeżdżę, ale kupiłabym sobie jakieś trampki czy coś, ale ja nie mogę nic znaleźć w galeriach czy innych sklepach tylko w internecie. A jak mówię mamie "Mamo, choć mi zamówisz -to, to, tamto i jeszcze to-..." to słyszę "Jutro, nie mam teraz czasu!" i tak na wieczność do póki nie wydam tego na głupoty jak jakieś długopisy czy śniadania do szkoły ;<
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Skorzystaj z oferty świątecznej! PL   Skorzystaj z oferty świątecznej! PL - Page 2 I_icon_minipostNie Gru 25, 2011 6:32 am

Guziczku, no wiesz, ja jeżdżę więc wolałabym sobie dołożyć troszkę kasy i kupić jakiś zestaw ładny. A jak ktoś nie jeździ to nawet zwykłą bluzkę sobie kupi taką "lepsiejszą firmówkę" to i tak jest opłacalne. Moim zdaniem oczywiście.
Powrót do góry Go down
Aki
Przyjaciel Zagrody
Aki

PisanieTemat: Re: Skorzystaj z oferty świątecznej! PL   Skorzystaj z oferty świątecznej! PL - Page 2 I_icon_minipostNie Gru 25, 2011 6:35 am

Jeju nie wiedziałam że moje myśli i podświadomość posuną się do czegoś takiego Shocked :

"***** kup te kupony i miej wszystko w *****, nie będzie tego tysiaka to nie będzie trudno!" Shocked

I to zaraz po tym jak powiedziałam że kupię sobie jakąś sukienkę Shocked
Powrót do góry Go down
Guzik
Przyjaciel Zagrody
Guzik

PisanieTemat: Re: Skorzystaj z oferty świątecznej! PL   Skorzystaj z oferty świątecznej! PL - Page 2 I_icon_minipostNie Gru 25, 2011 6:40 am

Właśnie, bo jak to mówi moja mama "100 zł piechotą nie chodzi.". No prawda nie chodzi, ale sama nie chce zamówić mi jakiejś fajniejszej koszulki za moje pieniądze (kupuję na rockemtalshop, więc są droższe) a potem się pyta co zrobiłam z tymi pieniędzmi. A jak mam je nosi przy sobie to zaraz wydam na jakiś długopis, rękawiczki, bo zapomnę z domu i śniadanie w szkole... Więc mi w sumie bardziej opłaci się kupić te kupony niż wydać na takie duperele nosząc je ze sobą.
Powrót do góry Go down
Malto
ZAGRODZIANIN

PisanieTemat: Re: Skorzystaj z oferty świątecznej! PL   Skorzystaj z oferty świątecznej! PL - Page 2 I_icon_minipostNie Gru 25, 2011 7:22 am

Jeśli chodzi o tę Skrzynię Skarbów - moim zdaniem obietnica, że w środku można znaleźć 1000 kuponów jest zwykłym chwytem reklamowym. Nie wierzę, by Owilent strzelał sobie w kolano. Wyobraźmy sobie, że ktoś rzeczywiście wygra te 1000 kuponów. Za tę ilość może nabyć 333 Objęcia. Jedno pokolenie koni to jakieś 2 PG do przodu. Więc, korzystając z samych Objęć za wygraną, gracz może w krótkim czasie, bez większego wysiłku, wywindować PG hodowanej rasy o 666 PG. Reszta koni zostaje w tyle. Gracz - zwycięzca w sumie "rządzi" rynkiem howrse. Nie wierzę, by nie pojawiły się protesty.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Skorzystaj z oferty świątecznej! PL   Skorzystaj z oferty świątecznej! PL - Page 2 I_icon_minipostNie Gru 25, 2011 11:52 am

Malto napisał:
Jeśli chodzi o tę Skrzynię Skarbów - moim zdaniem obietnica, że w środku można znaleźć 1000 kuponów jest zwykłym chwytem reklamowym. Nie wierzę, by Owilent strzelał sobie w kolano. Wyobraźmy sobie, że ktoś rzeczywiście wygra te 1000 kuponów. Za tę ilość może nabyć 333 Objęcia. Jedno pokolenie koni to jakieś 2 PG do przodu. Więc, korzystając z samych Objęć za wygraną, gracz może w krótkim czasie, bez większego wysiłku, wywindować PG hodowanej rasy o 666 PG. Reszta koni zostaje w tyle. Gracz - zwycięzca w sumie "rządzi" rynkiem howrse. Nie wierzę, by nie pojawiły się protesty.

Malto nie przesadzasz? Spróbuj wziąć się za luzytany, ciekawa jestem czy PG będzie Ci rosło o 2 PG z pokolenia na pokolenie Wink
Druga sprawa: same objęcia to nie wszystko. Potrzeba czasu i chęci człowieka Wink
Powrót do góry Go down
Malto
ZAGRODZIANIN

PisanieTemat: Re: Skorzystaj z oferty świątecznej! PL   Skorzystaj z oferty świątecznej! PL - Page 2 I_icon_minipostNie Gru 25, 2011 2:24 pm

dorcis napisał:
Malto nie przesadzasz? Spróbuj wziąć się za luzytany, ciekawa jestem czy PG będzie Ci rosło o 2 PG z pokolenia na pokolenie Wink
Druga sprawa: same objęcia to nie wszystko. Potrzeba czasu i chęci człowieka Wink
Mówię z punktu widzenia skromnej hodowli Connemara Smile Nie hoduję luzytanów i nie zamierzam. Ciułam rzeczy z CR czy kupony na podskoczenie o 2 PG w rasie. Jadę głównie na punktach dorastania. Staram się podgonić, chociaż troszkę achały, chociaż to jak porywanie się z motyką na słońce. Jak sprzedam kuca za kupon, to istny cud.
I teraz pojawia się sytuacja - ktoś z DDN losuje 1000 kuponów. Czy można z kimś takim konkurować? Nie ma szans. DDN na pewno spożytkowałoby te kupony - jeśli nie zrobiłaby tego jedna osoba, to inna, np. na współdzieleniu. Hodowla monopolizuje rynek, reszta od achałów i Connemara może zwijać manatki. Bo nie wydaje mi się, by nagle, w przypływie ludzkich odruchów, byli bardziej otwarci na współpracę. Zresztą sama wiesz, jak z tym jest Smile
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Skorzystaj z oferty świątecznej! PL   Skorzystaj z oferty świątecznej! PL - Page 2 I_icon_minipostPon Gru 26, 2011 3:38 am

Cytat :
Jaskółka
Fortuna Krezusa
Lira Apolla
Smok
8 diamentów
7 500 Equus
Grani: Miej oczy otwarte! Niedługo przybędzie!

W mojej było to
Powrót do góry Go down
asiiix
Przyjaciel Zagrody
asiiix

Liczba postów : 500

PisanieTemat: Re: Skorzystaj z oferty świątecznej! PL   Skorzystaj z oferty świątecznej! PL - Page 2 I_icon_minipostPon Gru 26, 2011 4:12 am

Malto napisał:
Anteek97 napisał:
Moim zdaniem najwygodniej (i chyba najtaniej) przez PaySafeCard. Kupujesz coś jak doładowanie, wpisujesz kod na howrse i masz kupony. Niemniej ta oferta nie jest dostępna w każdym sklepie czy kiosku..

A ile kosztuje przez PaySafeCard? bo właśnie się dowiedziałam, że u mnie na osiedlu można kupić Very Happy
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=113015
wierszownik
Już coś wie
wierszownik

Nick w grze : Rademede
Liczba postów : 231

PisanieTemat: Re: Skorzystaj z oferty świątecznej! PL   Skorzystaj z oferty świątecznej! PL - Page 2 I_icon_minipostPon Gru 26, 2011 5:36 am

Ja na szczęście nie mam problemu czy wydać 100 zł na skrzynię czy nie. Nie mam karty kredytowej ani takiej ilości pieniędzy na komórce żeby sms'y wysyłać.

Tak mnie ciekawi czy te 1 000 kuponów to jest na podziałkę dla jednego serwera czy tyle może trafić jeden gracz.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Skorzystaj z oferty świątecznej! PL   Skorzystaj z oferty świątecznej! PL - Page 2 I_icon_minipostPon Gru 26, 2011 5:49 am

Pay są po 20, 50, 100 złotych, je trzeba łączyć.
Powrót do góry Go down
asiiix
Przyjaciel Zagrody
asiiix

PisanieTemat: Re: Skorzystaj z oferty świątecznej! PL   Skorzystaj z oferty świątecznej! PL - Page 2 I_icon_minipostPon Gru 26, 2011 12:15 pm

APX napisał:
Pay są po 20, 50, 100 złotych, je trzeba łączyć.

w sensie jak łączyć? Smile. Ale wtedy jedne kosztuje tyle co sms?
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Skorzystaj z oferty świątecznej! PL   Skorzystaj z oferty świątecznej! PL - Page 2 I_icon_minipostPon Gru 26, 2011 12:51 pm

masz opcję kilku kodów i wpisujesz je;)
Powrót do góry Go down
Malto
ZAGRODZIANIN

PisanieTemat: Re: Skorzystaj z oferty świątecznej! PL   Skorzystaj z oferty świątecznej! PL - Page 2 I_icon_minipostPon Gru 26, 2011 1:36 pm

asiiix napisał:
Malto napisał:
Anteek97 napisał:
Moim zdaniem najwygodniej (i chyba najtaniej) przez PaySafeCard. Kupujesz coś jak doładowanie, wpisujesz kod na howrse i masz kupony. Niemniej ta oferta nie jest dostępna w każdym sklepie czy kiosku..

A ile kosztuje przez PaySafeCard? bo właśnie się dowiedziałam, że u mnie na osiedlu można kupić Very Happy

Przez PaySafeCard jeden kupon kosztuje 4 złote. Za 100 złotych (takie doładowanie PaySafeCard prosisz w sklepie, jeśli chcesz się załapać na Skrzynię, chociaż nie wiem, czy ta oferta jest jeszcze aktualna - chyba nie) masz 31 kuponów - 30 kuponów za 96 złotych i zostaje Ci 4 złote na jeszcze jeden kupon.
Powrót do góry Go down
asiiix
Przyjaciel Zagrody
asiiix

PisanieTemat: Re: Skorzystaj z oferty świątecznej! PL   Skorzystaj z oferty świątecznej! PL - Page 2 I_icon_minipostWto Gru 27, 2011 3:20 am

Malto napisał:
(takie doładowanie PaySafeCard prosisz w sklepie, jeśli chcesz się załapać na Skrzynię, chociaż nie wiem, czy ta oferta jest jeszcze aktualna - chyba nie)

Oferty już nie ma, ale ja pytałam tak na przyszłość bo się bardziej opłaca kupować niz na inne sposoby bo najtaniej Laughing

Dzięki Razz
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Skorzystaj z oferty świątecznej! PL   Skorzystaj z oferty świątecznej! PL - Page 2 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Skorzystaj z oferty świątecznej! PL
Powrót do góry 
Strona 2 z 2Idź do strony : Previous  1, 2

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: ARCHIWUM :: Archiwum :: Archiwum aktualności :: Gra-
Skocz do: