Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Wymiany kont ??? | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
katty88888 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : katty88888 Liczba postów : 469 Dołączył : 04/12/2011
| Temat: Wymiany kont ??? Czw Gru 29, 2011 4:43 am | |
| Ostatnio na ogłoszeniach w grze pojawiło się mnóstwo ofert, wymiany i sprzedaży kont, zawsze wydawało mi się można mieć tylko jedno konto a więc, jeśli ktoś takie sprzedaje to musi mieć dwa - prawda ??? I tu moje pytanie, czy jest to w jakiś sposób karalne - czy za taką ofertę można zostać ukaranym w jakiś sposób ?? i druga kwestia - wymiany kont, niedawno jakiś gracz napisał do mnie wiadomość z propozycja wymiany konta - Cytat :
- wymienisz się kontem?
i chciałam zapytać czy takie wymiany kontem, są karalne, w sumie to nie ma w tym nic złego - bo tacy ludzie jak chcą to niech się wymieniają ja bym nie oddała mojego konta za dużo pracy w nie włożyłam ale wracając do tematu, to bardzo mnie ciekawi co wy o tym myślicie, ale także jak zapatruje się na to moderacja gry i sama Ow (kusi mnie żeby dodać taki wątek w grze )
Ostatnio zmieniony przez katty88888 dnia Czw Gru 29, 2011 7:27 am, w całości zmieniany 1 raz | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Wymiany kont ??? Czw Gru 29, 2011 6:25 am | |
| |
| | | katty88888 Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: Wymiany kont ??? Czw Gru 29, 2011 6:36 am | |
| prywatną wiadomością - ale mnóstwo jest też takich propozycji na ogłoszeniach | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Wymiany kont ??? Czw Gru 29, 2011 6:51 am | |
| |
| Temat: Re: Wymiany kont ??? Czw Gru 29, 2011 7:28 am | |
| sorry, nie bardzo rozumiem | |
| | | amorkowa ZAGRODZIANIN
Nick w grze : amorkowa Liczba postów : 2307 Dołączył : 02/04/2011
| Temat: Re: Wymiany kont ??? Sob Gru 31, 2011 7:47 pm | |
| APX, zle zrozumialas Chodzi tutaj o to, co sadza o tym moderatorzy i Ow. Otoz na pewno nie sa zachwyceni. Jak np. sprzedasz komus konto i tamten gracz nie usunie swojego, automatycznie ma multi. Wtedy system wylapie i skasuja jedno, w najgorszym wypadku oba konta. Nie wiem jak to jest kiedy wymienia sie kontem. Mysle ze tez system wylapie, bo na podstawie IP i historii zauwaza, ze na jedym adresie IP logowano sie na dwa konta, mimo, ze kiedy skonczono na jednym, zaczeto na drugim. W skrocie: masz jedno konto, przerzucasz sie na drugie, ktore nalezalo do kogos innego. I w tym momencie w chwili 'przerzutu' masz multi - bo masz 2 konta. Moze sie uda i nie wychwyca, ale lepiej nie ryzykowac. Nie wiem, czy zrozumiesz moje wypociny, ale dobra | |
| Temat: Re: Wymiany kont ??? Nie Sty 01, 2012 6:25 am | |
| o to dokładnie chodziło ;D ale jak sb przeczytałam to co napisałam - to faktycznie nie było to zrozumiałe, więc się nie dziwię interesowało mnie tylko czy sama propozycja jest karalna, bo wiem że w przypadku oferowania wymiany rzeczy z cr można zostać ukaranym więc wydawałoby się że za propozycje (jak by nie było nie do końca legalną ) też powinno dostać się chociażby upomnienie | |
| | | amorkowa ZAGRODZIANIN
Nick w grze : amorkowa Liczba postów : 2307 Dołączył : 02/04/2011
| Temat: Re: Wymiany kont ??? Nie Sty 01, 2012 6:31 am | |
| Jezeli napiszesz na PW pewnej osobie, ze chcesz sprzedac/wymienic konto, a ona to zglosi - mozesz dostac upomnienie, odejma ci karme, zablokuja dostep do gry na okreslony czas (ban), zablokuja skrzynke, a w najgorszym wypadku usuna konto. Nie wiem, wedlug mnie nie warto ryzykowac | |
| Temat: Re: Wymiany kont ??? Nie Sty 01, 2012 6:46 am | |
| Wiem nigdy bym się nie wymieniła moim kontem, za dużo pracy w nie włożyłam, może to głupie ale się przywiązałam | |
| | | ZetkaEmka ZAGRODZIANIN
Nick w grze : ZetkaEmka Liczba postów : 2034 Dołączył : 06/08/2011
| Temat: Re: Wymiany kont ??? Nie Sty 01, 2012 11:08 am | |
| Na ogłoszeniach nie wolno o tym pisać, odpowiadając na ostatnie (chyba) z pytań, które zadałaś. Też bym się nie wymieniła moim kontem. Też się przywiązałam... | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Wymiany kont ??? | |
| |
| | | | Wymiany kont ??? | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|