Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Trochę więcej,ale nie wszystko o Julindzie010

Go down 
5 posters
AutorWiadomość
Julinda010
Już coś wie
Julinda010

Nick w grze : Julinda010
Liczba postów : 139

Trochę więcej,ale nie wszystko o Julindzie010 Empty
PisanieTemat: Trochę więcej,ale nie wszystko o Julindzie010   Trochę więcej,ale nie wszystko o Julindzie010 I_icon_minipostPią Gru 30, 2011 1:06 am

Cześć!
Tak naprawdę nazywam się Julia,mam poniżej 16 ale powyżej 13 lat i mieszkam w Gdyni.Od roku jeżdżę w BHT (Black Horse Team).Galopuje sobie na gniadym hucule Neptunie.NIGDY nie rozpoznam jego derki. Mad Moje ulubione rasy konia to:koń huculski (sławny Neptun Trochę więcej,ale nie wszystko o Julindzie010 4074547142 ),koń pełnej krwi angielskiej (fobult),American Paint Horse (po prostu Pinto) i koń z Camargue.
Konia nie mam ale może będę miała bo Moi babcia i dziadek mieszkają na wsi (czy ktoś kiedyś słyszał o Przesławicach?).Mam świnkę morską Marlenkę,dwa psy i dwa koty.Ha,pewnie się dziwicie.Ale tu was mam!Psy i koty mieszkają na wsi! lol! Przydają się tam.Dwa psy-Karuś i Perła,koty-Gacuś (Sprinterek) i Mucha (rzadko jest w domu).Karuś jest mieszańcem LAbradora i jest przywiązany do budy na długim łańcuchu.Perła jest mniejsza i lata po całych Przesławicach.Gacuś biega za mną w te i we wte,a Mucha...Nikogo nie lubi No
Moja świnka morska Marlenka z bajki Pingwiny z Madagaskaru" Smile Lubi ona biegać po moim pokoju i gryźć papier...Nie wiem czemu.Dobra,jak tak dalej pójdzie to jeszcze poznacie moje nazwisko i dokładny adres!Więc,to tyle.
P.S na howrse też jestem Julinda010
Powrót do góry Go down
Bartol676
Już coś wie
Bartol676

Liczba postów : 118

PisanieTemat: Re: Trochę więcej,ale nie wszystko o Julindzie010   Trochę więcej,ale nie wszystko o Julindzie010 I_icon_minipostPią Gru 30, 2011 1:13 am

Witamy cię na zagrodzie Very Happy
Powrót do góry Go down
Pati...xd
Przyjaciel Zagrody
Pati...xd

Nick w grze : Pati...xd
Liczba postów : 4498

PisanieTemat: Re: Trochę więcej,ale nie wszystko o Julindzie010   Trochę więcej,ale nie wszystko o Julindzie010 I_icon_minipostPią Gru 30, 2011 3:58 am

Cześć.

Witaj na Zagrodzie Mgły.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3288
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Trochę więcej,ale nie wszystko o Julindzie010   Trochę więcej,ale nie wszystko o Julindzie010 I_icon_minipostPią Gru 30, 2011 4:20 am

Witamy na zagrodzie Smile
Powrót do góry Go down
Asiaa.
Przyjaciel Zagrody
Asiaa.

Nick w grze : Veaphilus
Liczba postów : 1399

PisanieTemat: Re: Trochę więcej,ale nie wszystko o Julindzie010   Trochę więcej,ale nie wszystko o Julindzie010 I_icon_minipostPią Gru 30, 2011 4:51 am

Cześć ;D

Świnki morskie są stadne...
Powrót do góry Go down
Sara Roma
Raczkujący

Liczba postów : 92

PisanieTemat: Re: Trochę więcej,ale nie wszystko o Julindzie010   Trochę więcej,ale nie wszystko o Julindzie010 I_icon_minipostPią Gru 30, 2011 6:27 am

witaj na ZM
Powrót do góry Go down
Julinda010
Już coś wie
Julinda010

Nick w grze : Julinda010
Liczba postów : 139

PisanieTemat: Re: Trochę więcej,ale nie wszystko o Julindzie010   Trochę więcej,ale nie wszystko o Julindzie010 I_icon_minipostPon Sty 30, 2012 4:24 am

Dzięki Very Happy
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Trochę więcej,ale nie wszystko o Julindzie010   Trochę więcej,ale nie wszystko o Julindzie010 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Trochę więcej,ale nie wszystko o Julindzie010
Powrót do góry 
Strona 1 z 1

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: ARCHIWUM :: Archiwum-
Skocz do: