Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Czy ten koński łeb z maści czegoś wam nie przypomina? | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Sweet Rabbit ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Rabbitek Liczba postów : 1911 Dołączył : 04/11/2011
| Temat: Czy ten koński łeb z maści czegoś wam nie przypomina? Pią Gru 30, 2011 11:42 am | |
| Po prostu nie mogłam się powstrzymać, by ten wątek założyć. Oto główna gwiazdka, czyli maść. Wpatrzcie się w jej łeb: No a teraz w avek kochanej graczki z czołówki connemarczyków: Widzicie? Wow, nie wiedziałam że jest taka maść. | |
| | | Mirelle Już coś wie
Liczba postów : 199 Dołączył : 21/09/2011
| Temat: Re: Czy ten koński łeb z maści czegoś wam nie przypomina? Sob Gru 31, 2011 2:25 am | |
| Znałam i awatar i maść, a dopiero teraz to zauważyłam. A maść mi się bardzo podoba :3
EDIT: Zauważyłam jeszcze jedną ciekawą rzecz. Mianowicie chodzi o dwie bardzo ciekawe maści nadesłane przez tego samego gracza. Obie zaakceptowane. Jeżeli zdecyduję się skorzystać z CP chyba też użyję tego manewru ^^
pierwsza druga | |
| | | Asiaa. Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Veaphilus Liczba postów : 1399 Dołączył : 11/12/2011
| Temat: Re: Czy ten koński łeb z maści czegoś wam nie przypomina? Sob Gru 31, 2011 4:16 am | |
| - Mirelle napisał:
- Znałam i awatar i maść, a dopiero teraz to zauważyłam. A maść mi się bardzo podoba :3
EDIT: Zauważyłam jeszcze jedną ciekawą rzecz. Mianowicie chodzi o dwie bardzo ciekawe maści nadesłane przez tego samego gracza. Obie zaakceptowane. Jeżeli zdecyduję się skorzystać z CP chyba też użyję tego manewru ^^
pierwsza druga Jeszcze skrzydełka | |
| | | Mirelle Już coś wie
Liczba postów : 199 Dołączył : 21/09/2011
| Temat: Re: Czy ten koński łeb z maści czegoś wam nie przypomina? Sob Gru 31, 2011 6:04 am | |
| - Cytat :
- Jeszcze skrzydełka
A do tego może zmienić kolor na siwy i będzie osiołek | |
| | | ZetkaEmka ZAGRODZIANIN
Nick w grze : ZetkaEmka Liczba postów : 2034 Dołączył : 06/08/2011
| Temat: Re: Czy ten koński łeb z maści czegoś wam nie przypomina? Sob Gru 31, 2011 6:24 am | |
| Często ludzie tak robią. Na przykład zmieniają kolor i już nowa maść. | |
| | | Sara Roma Raczkujący
Liczba postów : 92 Dołączył : 31/08/2011
| Temat: Re: Czy ten koński łeb z maści czegoś wam nie przypomina? Nie Sty 01, 2012 2:43 am | |
| najprościej nie trzeba się wysilać np zrobisz jedną a potem jątylko przerabiasz dla osiołkuw rogów pegazów | |
| | | Asiaa. Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Veaphilus Liczba postów : 1399 Dołączył : 11/12/2011
| | | | Sponsored content
| Temat: Re: Czy ten koński łeb z maści czegoś wam nie przypomina? | |
| |
| | | | Czy ten koński łeb z maści czegoś wam nie przypomina? | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |