Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Proszę o jak najszybszą pomoc - zwiększenie morali poprzez jabłko dla przyszłej chempionki! | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Sweet Rabbit ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Rabbitek Liczba postów : 1911 Dołączył : 04/11/2011
| Temat: Proszę o jak najszybszą pomoc - zwiększenie morali poprzez jabłko dla przyszłej chempionki! Nie Sty 01, 2012 12:24 pm | |
| Tutaj znajduje się moja ukochana Cristin. Właśnie robiłam z nią projekt tego PG bo mam też dokonanie by podwyższyć, i ... coś sknociłam bo ma niskie morale a muszę z nią zrobić 10 godzin zabaw. Pomożecie mi? Chodzi mi tylko o przekazaniu jabłuszka, aż będzie ona mieć 100% morali. Pomóżcie, proszę. Nie chcę wydawać Orchidei | |
| | | Carinaly Już coś wie
Liczba postów : 133 Dołączył : 06/03/2011
| Temat: Re: Proszę o jak najszybszą pomoc - zwiększenie morali poprzez jabłko dla przyszłej chempionki! Nie Sty 01, 2012 12:35 pm | |
| Smacznego jabłka. | |
| | | Sweet Rabbit ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Proszę o jak najszybszą pomoc - zwiększenie morali poprzez jabłko dla przyszłej chempionki! Nie Sty 01, 2012 1:29 pm | |
| Dziękuję. Ktoś jeszcze da? Plis. Ja Wam mogę dać waszemu championowi ;P | |
| Temat: Re: Proszę o jak najszybszą pomoc - zwiększenie morali poprzez jabłko dla przyszłej chempionki! Nie Sty 01, 2012 1:31 pm | |
| Dobra, dziękuję. Jabłek dotał jedno, użyję szybko Orchidei - i tak zdobędę ;P | |
| | | Guzik Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : guzikova :D Liczba postów : 838 Dołączył : 13/12/2011
| Temat: Re: Proszę o jak najszybszą pomoc - zwiększenie morali poprzez jabłko dla przyszłej chempionki! Nie Sty 01, 2012 1:36 pm | |
| Oj, spóźniłam się, ale jabłuszko i tak dostała. | |
| Temat: Re: Proszę o jak najszybszą pomoc - zwiększenie morali poprzez jabłko dla przyszłej chempionki! Nie Sty 01, 2012 1:38 pm | |
| Czy temat mógłby do archiwum trafić? | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Proszę o jak najszybszą pomoc - zwiększenie morali poprzez jabłko dla przyszłej chempionki! | |
| |
| | | | Proszę o jak najszybszą pomoc - zwiększenie morali poprzez jabłko dla przyszłej chempionki! | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|