Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Prezentacja na stronie ośrodka

Go down 
2 posters
AutorWiadomość
Day
Nowy
Day

Liczba postów : 43

Prezentacja na stronie ośrodka Empty
PisanieTemat: Prezentacja na stronie ośrodka   Prezentacja na stronie ośrodka I_icon_minipostPon Sty 02, 2012 2:55 am

Od kilku dnii bezskutecznie próbuję zmienić prezentacje. Kasuje cały kod HTML na stronie OJ i wpisuje nowy tekst-tylko tekst, bez skomplikowanego HTMLu, jednak się nie zapisuje. Wyświetla mi się, że to niedozwolony HTML. To pytanie zadałam na forum Howrse, dostałam 2 odpowiedzi i to te same: "wyszukiwarka". Ludzkie pojęcie przechodzi Mad
Powrót do góry Go down
Day
Nowy
Day

PisanieTemat: Re: Prezentacja na stronie ośrodka   Prezentacja na stronie ośrodka I_icon_minipostPon Sty 02, 2012 2:56 am

Acha, nie zadałam pytania.

Jak mam zmienić prezentacje na OJ?
Powrót do góry Go down
amorkowa
ZAGRODZIANIN
amorkowa

Nick w grze : amorkowa
Liczba postów : 2307

PisanieTemat: Re: Prezentacja na stronie ośrodka   Prezentacja na stronie ośrodka I_icon_minipostPon Sty 02, 2012 3:00 am

Coz, oficjalne forum takie jest...
Jezeli wpizujesz zwykly tekst bez HTML'u, to powinno wpisywac sie bez zmian na HTML. Jezeli masz przegladarke Google Chrome, to nie radze w niej robic prezentacji, najlepsza bedzie Mozilla. Smile
A mozliwe jest, ze w tym zielonym okienku jest napisane, ze tworzysz w HTML'u i dlatego nie idzie. Napisz, co pisze w tym okienku, to sprobuje pomoc Smile
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2562520
Day
Nowy
Day

PisanieTemat: Re: Prezentacja na stronie ośrodka   Prezentacja na stronie ośrodka I_icon_minipostPon Sty 02, 2012 3:30 am

Nie, nie robię w HTMLu.
Powrót do góry Go down
Day
Nowy
Day

PisanieTemat: Re: Prezentacja na stronie ośrodka   Prezentacja na stronie ośrodka I_icon_minipostPon Sty 02, 2012 3:35 am

Udało się. Zmieniłam Chrome na Mozille i się udało. Dobra rada, nie wpadła bym na to. Dziękuję.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Prezentacja na stronie ośrodka   Prezentacja na stronie ośrodka I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Prezentacja na stronie ośrodka
Powrót do góry 
Strona 1 z 1

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: ARCHIWUM :: Archiwum-
Skocz do: