Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Polskie maści w Przestrzeni twórczej - styczeń | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
LadyArvena Administrator
Nick w grze : LadyArvena Liczba postów : 4123 Dołączył : 17/01/2011
| Temat: Polskie maści w Przestrzeni twórczej - styczeń Nie Sty 08, 2012 10:33 am | |
| W tym temacie wrzucamy tylko nasze maści, na które chcemy by inni oddawali głos. Od komentarzy proszę się tu powstrzymać, żeby nie zaśmiecić tematu Jeśli któraś odpadnie jeszcze przed głosowaniem, odrzucona przez adminów, prosiłabym o informację... Komentować można tu: KLIK | |
| | | Sakura ZAGRODZIANIN
Nick w grze : LadyTigra Liczba postów : 2211 Dołączył : 20/06/2011
| Temat: Re: Polskie maści w Przestrzeni twórczej - styczeń Nie Sty 08, 2012 11:00 am | |
| | |
| | | koteczek043 Już coś wie
Nick w grze : Felis. Liczba postów : 128 Dołączył : 01/05/2011
| Temat: Re: Polskie maści w Przestrzeni twórczej - styczeń Pon Sty 09, 2012 7:32 am | |
| i znowu Bardzo prosiłabym o głosy na te prace: zostało wysłanych 6 ale dwie odrzucili. Jednią za "defekty lub plamy", która w poprzedniej edycji takowych nie miała... dziwne nieprawdaż? >.> no nic. Jeszcze raz proszę o głosy | |
| Temat: Re: Polskie maści w Przestrzeni twórczej - styczeń Pon Sty 09, 2012 7:37 am | |
| Na pewno zagłosuję, jak trafię na którąś z nich . Są śliczne . Ja dopiero uczę się rysować na tablecie konie. Osiołka było łatwiej, ponieważ jest włochaty i dużo łatwiej jest po prostu "kreskować" takiego zwierzaka niż zrobić krótką, gładka sierść konia | |
| | | koteczek043 Już coś wie
Nick w grze : Felis. Liczba postów : 128 Dołączył : 01/05/2011
| Temat: Re: Polskie maści w Przestrzeni twórczej - styczeń Pon Sty 09, 2012 7:42 am | |
| Sakura - dziękuję i możesz liczyć na mój głos w sprawie osiołka u mnie wręcz przeciwnie, włochate stworki dopiero się uczę, u konia (tym bardziej na tak mały rozmiar jak do CP) nie trzeba robić "futerka", można malować całego | |
| | | Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Re: Polskie maści w Przestrzeni twórczej - styczeń Pon Sty 16, 2012 2:38 am | |
| Czyj to kucyk, ni to duch, ni to dym? Zapomniałam Czyjkolwiek jest, głos oddany :> | |
| Temat: Re: Polskie maści w Przestrzeni twórczej - styczeń Pon Sty 16, 2012 3:45 am | |
| Nie wyświetliła się żadna grafika | |
| | | Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Re: Polskie maści w Przestrzeni twórczej - styczeń Pon Sty 16, 2012 3:48 am | |
| - Sakura0001 napisał:
- Nie wyświetliła się żadna grafika
Sakura, to do mnie? Bo ja tylko opisałam dość enigmatycznie tę maść, nie wklejałam obrazka Lenistwo mnie dziś dopadło, nie chce mi się szukać To taki jednokolorowy kuc, ni to duch, ni to dym, zwrócony w lewą stronę - na pewno polska praca, ale autorki za Chiny Ludowe sobie nie przypomnę | |
| Temat: Re: Polskie maści w Przestrzeni twórczej - styczeń Pon Sty 16, 2012 3:55 am | |
| A to przepraszam . Myślałam, że coś wklejałaś, ale nie wyświetliło się to. Zdarza się czasem, że grafika się nie wyświetli (na moim starym, ledwo dychającym komputerze jest to nagminne ), dlatego pisałam . | |
| | | Malto ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Polskie maści w Przestrzeni twórczej - styczeń Pon Sty 16, 2012 4:02 am | |
| No problem Też czasami miewam kłopoty ze sprzętem, więc doskonale rozumiem | |
| | | koniki0099 W skromnych progach Zagrody
Liczba postów : 374 Dołączył : 26/01/2012
| Temat: Re: Polskie maści w Przestrzeni twórczej - styczeń Sob Sty 28, 2012 6:30 am | |
| | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Polskie maści w Przestrzeni twórczej - styczeń | |
| |
| | | | Polskie maści w Przestrzeni twórczej - styczeń | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |