Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| odwołanie się do opini | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
asiiix Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 500 Dołączył : 21/12/2011
| Temat: odwołanie się do opini Wto Sty 10, 2012 2:09 pm | |
| czy można jakoś odwołać się do opini, którą gracz mi dał (-1) ? Nigdy nikogo nie oszukałam a tutaj ładnie na czerwono świeci mi się czerwona opinia od snow_shoe... . Swoją drogą - to trochę śmieszne bo jak chciałam wyjaśnić sprawę to mnie zablokowała i nie mogę do niej pisać...
| |
| | | LadyArvena Administrator
Nick w grze : LadyArvena Liczba postów : 4123 Dołączył : 17/01/2011
| Temat: Re: odwołanie się do opini Sro Sty 11, 2012 3:43 am | |
| Dlatego teraz dla pewności przyjmujemy tylko z dowodami... Usunąć raczej opinii nie usuniemy, bo kto wie, czy czegoś tam nie było Ale mogę dodać tam twój komentarz, tylko napisz co dokładnie. Jak będziesz w najbliższym czasie się wymieniać poproś od razu kontrahentów, żeby dorzucili ci pozytywną opinię - wyjdziesz na plus | |
| | | asiiix Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: odwołanie się do opini Sro Sty 11, 2012 4:04 am | |
| a to jest bez dowodu opinia, tak?
No generalnie wymiana była tak dawno, że wtedy jeszcze nie było opcji bezpiecznych wymian i CR dawało się poprzez ,,daj prezent'' tak jak teraz daje się Punkty Dorastania etc. Miałam wymienić się z jej siostrą (wydaje mi się, że już nie gra). Miałam dać jej 2 chmurki, a ona (siostra) miała zapłacić mi poprzez kupno mojego konia. Wysłałam chmurkę siostrze, zapłatę dostałam, dodałam snow_shoe do znajomych ale odrzuciła moje zaproszenie, więc nie miałam jak przesłać jej chmurki. Jestem uczciwa więc napisałam do niej, żeby zaakceptowała moje zaproszenie bo inaczej nie da się jej przysłać - nic, 0 odpowiedzi.
Dałam sobie spokój bo minęło kilka dobrych miesięcy, później napisała do mnie moja wspólniczka ,,patrz jakie głupoty snow_shoe wypisuje o Tobie na zagrodzie'' no i faktycznie... na prezentacji tak samo ma mnie na czarnej liście. Więc chciałam wyjaśnić sprawę i chciałam do niej napisać, ale cóż... zablokowała mnie więc nie mogę... . | |
| | | zabaykowa W skromnych progach Zagrody
Liczba postów : 379 Dołączył : 20/04/2011
| Temat: Re: odwołanie się do opini Sro Sty 11, 2012 10:36 am | |
| Może wyjaśnijcie to jeszcze ze snow_shoe? Ja też mam sprawę, na liście zamiast mnie jest "zabykowa" - da się coś zrobić? | |
| Temat: Re: odwołanie się do opini Sro Sty 11, 2012 12:41 pm | |
| no właśnie wyjaśnić nie mogę... bo mnie zablokowała. | |
| | | Sweet Rabbit ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Rabbitek Liczba postów : 1911 Dołączył : 04/11/2011
| Temat: Re: odwołanie się do opini Sro Sty 11, 2012 12:47 pm | |
| Pomożemy Ci. Napisz, co mamy jej napisać a my to wykonamy T.z. jedna osoba, bo tak to by się zdenerwowała. | |
| Temat: Re: odwołanie się do opini Sro Sty 11, 2012 1:54 pm | |
| hahah może zrobimy nalot :p. Dziękuję bardzo :*. W takim razie jutro się do Ciebie odezwę bo teraz nie mam już do tego głowy, mój mózg już śpi . | |
| | | zabaykowa W skromnych progach Zagrody
Liczba postów : 379 Dołączył : 20/04/2011
| Temat: Re: odwołanie się do opini Czw Sty 12, 2012 8:38 am | |
| Nie róbcie nalotu, grzecznie wyjaśnijcie sprawę. Jeśli od razu wyskoczycie z oskarżeniami to macie szansę w najlepszym razie na upomnienie od howrse... | |
| Temat: Re: odwołanie się do opini Czw Sty 12, 2012 9:29 am | |
| z tym nalotem to był żart, oczywiste, że coś takiego nie przyniosłoby skutku... .
| |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: odwołanie się do opini | |
| |
| | | | odwołanie się do opini | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|