Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Czy jeseście za tym by ???

Go down 
+3
Sakura
Sweet Rabbit
Sharwyn
7 posters
AutorWiadomość
Sharwyn
Nowy
Sharwyn

Liczba postów : 3

Czy jeseście za tym by ??? Empty
PisanieTemat: Czy jeseście za tym by ???   Czy jeseście za tym by ??? I_icon_minipostSob Sty 14, 2012 6:54 am

Za tym by etycje zniknęły z howrse ??? One są bez sensu !
Powrót do góry Go down
Sweet Rabbit
ZAGRODZIANIN
Sweet Rabbit

Nick w grze : Rabbitek
Liczba postów : 1911

PisanieTemat: Re: Czy jeseście za tym by ???   Czy jeseście za tym by ??? I_icon_minipostSob Sty 14, 2012 7:45 am

Wejdź w forum 'petycje, bannery" - tam są anty petycje.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1311909
Sakura
ZAGRODZIANIN
Sakura

Nick w grze : LadyTigra
Liczba postów : 2211

PisanieTemat: Re: Czy jeseście za tym by ???   Czy jeseście za tym by ??? I_icon_minipostSob Sty 14, 2012 7:52 am

Dlaczego chcesz pozbawić dzieciaki cienia nadziei na ułatwienie gry? Wink. Te petycje są bardziej śmieszne, niż szkodliwe. Z resztą nikt nikogo nie zmusza do wstawiania ich sobie na prezentację Wink
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3404501
Nevarra
ZAGRODZIANIN
Nevarra

Nick w grze : Nevarra
Liczba postów : 2774

PisanieTemat: Re: Czy jeseście za tym by ???   Czy jeseście za tym by ??? I_icon_minipostSob Sty 14, 2012 12:27 pm

Powiedzmy szczerze - petycje stały by się zbędne, jeśli nasza wersja howrse miała by tak jak inne forum "Nasze pomysły".
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=42994
hanka1998
ZAGRODZIANIN
hanka1998

Nick w grze : hanka1998
Liczba postów : 5814

PisanieTemat: Re: Czy jeseście za tym by ???   Czy jeseście za tym by ??? I_icon_minipostSob Sty 14, 2012 12:32 pm

Jak się tak zastanawiam, to nie widzę Howrse bez marudzących dzieci, które ciągle czegoś chcą. Nie można zabronic petycji, bo byłyby bunty na forum o brak petycji
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1007218
koniara25000
Jedną nogą w ZM
koniara25000

Nick w grze : koniara25000
Liczba postów : 589

PisanieTemat: Re: Czy jeseście za tym by ???   Czy jeseście za tym by ??? I_icon_minipostSob Lut 18, 2012 2:38 pm

No ja jestem za bo niektóre petycje są bez sensu, widziałam petycję żeby konie fryzyjskie miały inne maści, ale rozwaliło mnie to żeby stworzyć konia boskiego Hanka Mostowiak albo żeby dodawali co miesiąc nową rasę! Ale po co mamy pozbawiać dzieci cienia nadziei.
Powrót do góry Go down
Fi Fi
Już coś wie
Fi Fi

Liczba postów : 136

PisanieTemat: Re: Czy jeseście za tym by ???   Czy jeseście za tym by ??? I_icon_minipostNie Lut 19, 2012 12:57 am

Ja jestem przeciwna wszelkim petycją, jakie pojawiają się na howrse. To stało się już nudne i przereklamowane... Poza tym jakby wyglądała gra, gdyby co drugi gracz w Howrse posiadał boskiego konia?
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Czy jeseście za tym by ???   Czy jeseście za tym by ??? I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Czy jeseście za tym by ???
Powrót do góry 
Strona 1 z 1

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: ARCHIWUM :: Archiwum-
Skocz do: