Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Szukam koni na GP - achała, szetlanda i anglika. | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Mirelle Już coś wie
Liczba postów : 199 Dołączył : 21/09/2011
| Temat: Szukam koni na GP - achała, szetlanda i anglika. Pon Sty 16, 2012 2:22 pm | |
| Mogę kupić młodego źrebaka lub trochę starszego - szukam tylko ogiera bądź wałacha. Zaoferuję dużo za dobre okazy | |
| | | Uśmieszek ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Uśmieszek06 Liczba postów : 1132 Dołączył : 09/12/2011
| Temat: Re: Szukam koni na GP - achała, szetlanda i anglika. Wto Sty 17, 2012 3:04 am | |
| Chciałabym zaproponować Ci wyspecjalizowaną mieszankę na GP do skoków i przełajów-achało-fryza imieniem Beautiful Dream. Nie sporzył jeszcze żadnej chmurki. Jeśli Ci odpowiada odezwij się na howrse. | |
| | | nevinowa Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : nevinowa Liczba postów : 1105 Dołączył : 23/06/2011
| Temat: Re: Szukam koni na GP - achała, szetlanda i anglika. Sro Sty 18, 2012 3:40 am | |
| oferuje konie achał-teńskie z najlepszej hodowli Dio della Notte oraz konie pełnej krwi angielskiej z hodowli Canticum Venti | |
| | | Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Re: Szukam koni na GP - achała, szetlanda i anglika. Sro Sty 18, 2012 4:07 am | |
| Ja ze swej strony polecam świeżo przygotowanego wałacha Connemara po Łzach (rozłożenie umiejętności identyczne jak u achała, dlatego się wyrywam ). Czołowe PG rasy, ma już Konika Morskiego, Lirę Apolla i towarzysza Gryfa, jest zakwaterowany w moim ośrodku, w boksie z prysznicem. Dobrze przygotowany, osiągnie ponad 900 umiejętności i zajmie na Grand Prix przełaje przynajmniej czterdzieste miejsce (sama startuję Connemara o niższym PG). Cena to 30.000 Equus i 2 kupony (możemy ponegocjować, wymienić kupony na przedmiot z CR) Link do obejrzenia/sprzedaży.
Ostatnio zmieniony przez Malto dnia Sro Sty 18, 2012 4:08 am, w całości zmieniany 1 raz | |
| | | Guzik Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : guzikova :D Liczba postów : 838 Dołączył : 13/12/2011
| Temat: Re: Szukam koni na GP - achała, szetlanda i anglika. Sro Sty 18, 2012 4:08 am | |
| Malto ja jestem zainteresowana kupnem tego konika, odezwę się na PW w grze | |
| | | Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Re: Szukam koni na GP - achała, szetlanda i anglika. Sro Sty 18, 2012 4:09 am | |
| | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Szukam koni na GP - achała, szetlanda i anglika. | |
| |
| | | | Szukam koni na GP - achała, szetlanda i anglika. | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |