Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Jak się robi przesuwane ramki a prezentacji? [temat edytowany przez moda] | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Sakura ZAGRODZIANIN
Nick w grze : LadyTigra Liczba postów : 2211 Dołączył : 20/06/2011
| Temat: Re: Jak się robi przesuwane ramki a prezentacji? [temat edytowany przez moda] Sro Sty 18, 2012 7:28 am | |
| Proponuję tylko konkretniej tytułować tematy. Lepiej nie robić z Zagrody tego samego, co jest na oficjalnym forum...
Jeszcze nie próbowałam takich prezentacji, więc nie mam pojęcia. Nie przypadły mi specjalnie do gustu tego typu prezentacje... | |
| | | Philipek ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Philipek Liczba postów : 3748 Dołączył : 06/08/2011
| Temat: Re: Jak się robi przesuwane ramki a prezentacji? [temat edytowany przez moda] Sro Sty 18, 2012 10:10 am | |
| Takie prezentacje nazywa się prezentacją podstronową. Było już wiele rzeczy na ten temat,poszukaj na Zagrodzie lub zapytaj się takich osób,które mają takie coś.
Ja niestety nie orientuję się w takich prezentacjach,wolę HTML. | |
| | | Sweet Rabbit ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Rabbitek Liczba postów : 1911 Dołączył : 04/11/2011
| Temat: Re: Jak się robi przesuwane ramki a prezentacji? [temat edytowany przez moda] Sro Sty 18, 2012 10:16 am | |
| Ja odeszłam z HTMLu i typów, wolę robić dal innych niż sibie - nie chcę wracać do Explorera, który się strrrraszliwie zacina ;( | |
| | | ZetkaEmka ZAGRODZIANIN
Nick w grze : ZetkaEmka Liczba postów : 2034 Dołączył : 06/08/2011
| Temat: Re: Jak się robi przesuwane ramki a prezentacji? [temat edytowany przez moda] Sro Sty 18, 2012 12:39 pm | |
| Napisz mi na PW na howrse dokładniej, co chcesz wiedzieć. Może wpisałaś źle kod? Mi się czasem, jak w jakieś-tam miejsce źle wpisze, to przy przesuwaniu jednej ramki przesuwają się wszystkie. | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Jak się robi przesuwane ramki a prezentacji? [temat edytowany przez moda] | |
| |
| | | | Jak się robi przesuwane ramki a prezentacji? [temat edytowany przez moda] | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|