Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Promocja (francuskie Hwr) | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
EveDallas Moderator
Nick w grze : EveDallas Liczba postów : 4676 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Promocja (francuskie Hwr) Czw Sty 19, 2012 7:09 am | |
| - Cytat :
- Happy Hour - 19 janvier 2012
Jusqu'à 18h ce soir, profitez d'un pass gratuit pour tout achat de pass
Jusqu'à 18h ce soir (heure française), profitez d'une promotion exclusive : pour tout achat de pass, recevez un pass gratuit.
Infos importantes :
* Si vous achetez 10 pass d'un coup, vous recevrez un pass gratuit, non pas 10. * Pour les moyens de paiement nécessitant la réception d'un code, c'est l'heure à laquelle vous entrez le code sur le jeu qui compte. * la promotion ne fonctionne pas avec les Offres Partenaires. * la promotion ne fonctionne pas avec les moyens de paiement différés tels que le virement bancaire ou les chèques. W przekładzie by Gogle: - Cytat :
- Happy Hour - 19 stycznia 2012
18h do wieczora zapraszamy na bezpłatny karnet na każdy zakup biletów
Do dziś 18h (francuski czasu), korzystają z ekskluzywnej promocji: do każdego zakupu karnetu, otrzyma bezpłatny karnet.
Ważna informacja:
* Jeśli kupujesz 10 przechodzą na raz, otrzymasz bezpłatny karnet nie, 10. * W przypadku formy płatności wymaga otrzymania kodu jest czasem wprowadzić kod na grę, która się liczy. * Promocja nie działa z oferty Partnera. * Promocja nie działa z odroczonym terminem płatności np. przelewem bankowym lub czekiem. No, ciekawe czy u nas będzie taka promocja...? | |
| | | LadyArvena Administrator
Nick w grze : LadyArvena Liczba postów : 4123 Dołączył : 17/01/2011
| Temat: Re: Promocja (francuskie Hwr) Czw Sty 19, 2012 8:24 am | |
| Z tego co rozgryźliśmy z siostrą wychodzi na to, że jest "szczęśliwa godzina" i kto kupi kupon - dostaje drugi gratis. Liczą się tylko pojedyncze zakupy. Czyli jeśli ktoś kupi pakiet 10 kuponów dostanie tylko 1 gratis. Ale chyba jeśli kupi kilka pojedynczo to tyle samo pojedynczo dostanie... Czyli kupisz 3 = dostajesz 3 gratisowe.
Ktoś zna francuski i potwierdzi, czy o to chodzi? | |
| | | Asiaa. Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Veaphilus Liczba postów : 1399 Dołączył : 11/12/2011
| Temat: Re: Promocja (francuskie Hwr) Czw Sty 19, 2012 9:21 am | |
| Ja znam,lecz nie wiem czy moj francuski jest az tak zaawansowany xd Zaraz ogarne i zaadytuje wiadmosc xd
EDIT;Tak Arveno,wlasnie tak tyle ,ze nie jestem pewna czy jesli kupi sie 3 kupony=3 kupony gratis . Bo jest tam pare nie zrozumialych dla mnie slow. | |
| | | Aki Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Akira. Liczba postów : 1998 Dołączył : 05/05/2011
| Temat: Re: Promocja (francuskie Hwr) Czw Sty 19, 2012 10:43 am | |
| Znam francuski - zaraz przetłumaczę | |
| | | Philipek ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Philipek Liczba postów : 3748 Dołączył : 06/08/2011
| Temat: Re: Promocja (francuskie Hwr) Czw Sty 19, 2012 10:45 am | |
| - LadyArvena napisał:
- Ale chyba jeśli kupi kilka pojedynczo to tyle samo pojedynczo dostanie... Czyli kupisz 3 = dostajesz 3 gratisowe.
Fajnie gdyby i u nas taka promocja się pojawiła. Gdyby jakiś gracz zakupił 100 kuponów,wychodzi na to,że miałby jeszcze stówkę kuponów gratis. | |
| Temat: Re: Promocja (francuskie Hwr) Czw Sty 19, 2012 10:53 am | |
| taaa... tylko taka stówka pojedynczo to drogo wychodzi...
Jeśli za sms płaci się 4,92 to 100 kuponów=492 zł Oo Normalnie 100 kuponów to 270 zł. Czyli cenowo spora różnica...
Ale jeśli przy sms'ach razy dwa, to porównujac: 2pakiety100kuponów=2x270=540zł Czyli 48 zł oszczędności. Jeśli ktoś jest gotowy poświęcić pięć stów na grę XD I kawał czasu na wysyłanie sms'a za smsem. Tym bardziej, ze promocja bardzo krótko trwa.
No i jeżeli o to w niej chodzi XD Bo mogłam coś źle zrozumieć. Może np. 1 kupon obojętnie ile się kupi? Dlatego pytałam o znających francuski | |
| Temat: Re: Promocja (francuskie Hwr) Czw Sty 19, 2012 11:09 am | |
| Happy Hour - 19 stycznia 2012 Przez 18h zapraszamy na bezpłatny karnet za każdy zakup kuponów
Przez 18h (czasu francuskiego), korzystaj z ekskluzywnej promocji: do każdego zakupu kuponów, otrzymasz bezpłatny kupon.
Ważna informacja:
* Jeśli kupujesz 10 kuponów, otrzymasz jeden bezpłatny kupon, nie 10. * Pour les moyens de paiement nécessitant la réception d'un code, c'est l'heure à laquelle vous entrez le code sur le jeu qui compte. - to nie do końca rozumiem - chyba chodzi o płatność SMS'em, w każdym razie o jakiś kod * Promocja nie obowiązuję oferty Partnerów. * Promocja nie działa z odroczonym terminem płatności np. przelewem bankowym lub czekiem.
| |
| Temat: Re: Promocja (francuskie Hwr) Czw Sty 19, 2012 12:44 pm | |
| to z sms'em to chyba, że liczy się czas wbicia kodu, a nie kupna. Ale pewności nie mam... | |
| | | MaltoN Już coś wie
Liczba postów : 198 Dołączył : 19/01/2012
| Temat: Re: Promocja (francuskie Hwr) Czw Sty 19, 2012 12:57 pm | |
| - mycha805 napisał:
- * Pour les moyens de paiement nécessitant la réception d'un code, c'est l'heure à laquelle vous entrez le code sur le jeu qui compte. - to nie do końca rozumiem - chyba chodzi o płatność SMS'em, w każdym razie o jakiś kod
Kłania się liceum z rozszerzonym francuskim (z którego już ledwo co pamiętam)... więc, na moje oko, chodzi o to, że liczy się czas wbicia kodu w grze. Czyli coś jak u nas lata (czasami) - ma się pół godziny na zakup kuponów jakąś tam drogą, by dostać dodatkowe gratis. | |
| Temat: Re: Promocja (francuskie Hwr) Czw Sty 19, 2012 12:59 pm | |
| - Malto napisał:
- mycha805 napisał:
- * Pour les moyens de paiement nécessitant la réception d'un code, c'est l'heure à laquelle vous entrez le code sur le jeu qui compte. - to nie do końca rozumiem - chyba chodzi o płatność SMS'em, w każdym razie o jakiś kod
Kłania się liceum z rozszerzonym francuskim Tia, ja jestem na poziomie gimnazjum, lecz w Francji się jakoś dogadałam ^^ | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Promocja (francuskie Hwr) | |
| |
| | | | Promocja (francuskie Hwr) | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|