Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| zmiana tekstu przykładowego na login gracza na prezentacji [edycja moderatora] | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Gość Gość
| Temat: zmiana tekstu przykładowego na login gracza na prezentacji [edycja moderatora] Nie Sty 22, 2012 8:56 am | |
| Jeśli chcę komuś sprzedac prezkę lub avartar to jeśli na tej np. prezce pisze "Login" to mogę ten tekst zamienic. Zamiast tego "Login" wpisac login tego gracza? |
| | | Clockvise Jedną nogą w ZM
Nick w grze : Clockvise Liczba postów : 675 Dołączył : 27/12/2011
| Temat: Re: zmiana tekstu przykładowego na login gracza na prezentacji [edycja moderatora] Nie Sty 22, 2012 9:16 am | |
| Raczej tak | |
| | | Philipek ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Philipek Liczba postów : 3748 Dołączył : 06/08/2011
| Temat: Re: zmiana tekstu przykładowego na login gracza na prezentacji [edycja moderatora] Nie Sty 22, 2012 10:07 am | |
| Raczej tak,ja bym np. kupując od kogoś prezentację nie chciała mieć napisu ,,Login gracza" Jak najbardziej usuń ten napis. | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: zmiana tekstu przykładowego na login gracza na prezentacji [edycja moderatora] Nie Sty 22, 2012 10:08 am | |
| ale jak? ________________________________________________________ |
| | | Philipek ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Philipek Liczba postów : 3748 Dołączył : 06/08/2011
| Temat: Re: zmiana tekstu przykładowego na login gracza na prezentacji [edycja moderatora] Nie Sty 22, 2012 10:11 am | |
| No,powinnaś mieć jakąś kopię tej prezentacji,co nie? | |
| | | ~Martika~ Nowy
Liczba postów : 26 Dołączył : 27/01/2012
| Temat: Re: zmiana tekstu przykładowego na login gracza na prezentacji [edycja moderatora] Sob Lut 04, 2012 12:12 pm | |
| Nie wiem jak ta osoba ale ja sprzedając komuś prezentację sama zmieniam "Login gracza" na np. "~Martika~" Dlatego że robie prezentację w Gimpie, i mam zawsze dwie wersje .jpg i .xcf Ta wersja w formacie .xcf obsługuje warstwy i łatwo można zmienić napiy Jesli chcesz możesz mi przesłać tą prezentację a ja postaram się coś z nią zrobić | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: zmiana tekstu przykładowego na login gracza na prezentacji [edycja moderatora] Sob Lut 04, 2012 12:44 pm | |
| - ~Martika~ napisał:
- Nie wiem jak ta osoba ale ja sprzedając komuś prezentację sama zmieniam "Login gracza" na np. "~Martika~"
Dlatego że robie prezentację w Gimpie, i mam zawsze dwie wersje .jpg i .xcf Ta wersja w formacie .xcf obsługuje warstwy i łatwo można zmienić napiy Dokładnie, ja też tak robię. |
| | | EveDallas Moderator
Nick w grze : EveDallas Liczba postów : 4676 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: zmiana tekstu przykładowego na login gracza na prezentacji [edycja moderatora] Sob Lut 04, 2012 11:25 pm | |
| - Cytat :
- Dlatego że robie prezentację w Gimpie, i mam zawsze dwie wersje .jpg i .xcf Ta wersja w formacie .xcf obsługuje warstwy i łatwo można zmienić napiy
ja częściej robię sobie dwie w jpg, i w jednej mam pustye mioejsce na napis, a w drugiej przykładowy nick czy coś - bo sie.gubie w plikach gimpa, za dużo ich mam na komputerze. | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: zmiana tekstu przykładowego na login gracza na prezentacji [edycja moderatora] | |
| |
| | | | zmiana tekstu przykładowego na login gracza na prezentacji [edycja moderatora] | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|