Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Szukam Sittera. Dobrze zapłacę. Oferta aktualna | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
szemala Nowy
Nick w grze : szemala Liczba postów : 30 Dołączył : 24/03/2011
| Temat: Szukam Sittera. Dobrze zapłacę. Oferta aktualna Pon Sty 23, 2012 3:48 am | |
| Oferta aktualna! Poszukuję sittera, który będzie codziennie zajmował się moimi końmi z zakładki stare, pozostałe oraz ewentualnie motyle dusze. Jest ich ok. 200(bez motyle dusze w której jest ok. 25). W przypadku zakładki pozostałe chodzi mi o trening tych koni. Obojętnie jakich UM. W motyle dusze trzeba by dawać koniom zabawy. Dalsze instrukcje na pw. Poszukuje osoby, która ma dużo czasu, ponieważ roboty jest dużo. Formy zapłaty za miesiąc pracy(do wyboru jedna - można negocjować): 1. Rzeczy z CR: - 0 dni opuszczonych - przedmiot za 3 kupony + bonus equus! - 1-5 dni opuszczonych - przedmiot za 3 kupony - 6-10 dni opuszczonych - przedmiot za 2 kupony lub 2 przedmioty za kupon - 10 - 15 dni opuszczonych - przedmiot za kupon - powyżej 15 opuszczonych dni zapłacę equus(do uzgodnienia) 2. 2 jednorożce arabskie
Wymagania: - min 3 punkty karmy - uczciwość - dużo wolnego czasu - wytrwałość i zaangażowanie Uprzedzam, że potrzebuje osoby uczciwej i wytrwałej, a nie kogoś kto zrezygnuje po tygodniu. Osoby chętnie proszę o kontakt na pw na howrse.
Ostatnio zmieniony przez szemala dnia Pią Sty 27, 2012 7:08 am, w całości zmieniany 2 razy | |
| | | ardnasak Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : ardnasak. Liczba postów : 671 Dołączył : 22/01/2012
| Temat: Re: Szukam Sittera. Dobrze zapłacę. Oferta aktualna Pon Sty 23, 2012 2:49 pm | |
| Hehe Życzę powodzenia w szukaniu, ja mam sittera, który obrabia 100 koni i płacę mu 1o oooeq + prezentację, co miesiąc | |
| | | Hoping. Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Paulax9 Liczba postów : 1176 Dołączył : 02/01/2012
| Temat: Re: Szukam Sittera. Dobrze zapłacę. Oferta aktualna Pon Sty 23, 2012 2:50 pm | |
| Ja mogę ! Ale zależy na ile. Ale nie mam 3 pkt. Karmy ( | |
| | | szemala Nowy
Nick w grze : szemala Liczba postów : 30 Dołączył : 24/03/2011
| Temat: Re: Szukam Sittera. Dobrze zapłacę. Oferta aktualna Pon Sty 23, 2012 3:02 pm | |
| ardnasak nie martw się. Skoro miesiąc temu znalazłam taką osobę to i teraz znajdę Oferta nieaktualna. Znałazłam sittera.Oferta znowu aktualna. | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Szukam Sittera. Dobrze zapłacę. Oferta aktualna | |
| |
| | | | Szukam Sittera. Dobrze zapłacę. Oferta aktualna | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|