Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Potrzebuję chmurek. bardzo proszę o pomoc :) | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Sakura ZAGRODZIANIN
Nick w grze : LadyTigra Liczba postów : 2211 Dołączył : 20/06/2011
| Temat: Potrzebuję chmurek. bardzo proszę o pomoc :) Pon Sty 23, 2012 10:05 am | |
| Bardzo potrzebuję chmurek, których w zapasach, aby dać mojemu koniowi trenowanemu do GP. Jeżeli ma ktoś niepotrzebne chmurki, bardzo chętnie odkupię. Za 2 daję 20 000, ale jeżeli komuś nie odpowiada taka kwota, mogę nieznacznie podwyższyć swoja ofertę. W sklepie cena za jedną chmurkę to jakaś gruba przesada (100 tys. eq za jedną sztukę). Bardzo proszę o pomoc. Wspomóżcie pięknego konika, który chce rozwinąć maksymalna ilość swoich umiejętności, a bez tego zostanie zmarnowany . | |
| | | mustang_z_filmu W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Aryana Liczba postów : 345 Dołączył : 25/09/2011
| Temat: Re: Potrzebuję chmurek. bardzo proszę o pomoc :) Pon Sty 23, 2012 11:46 am | |
| Są teraz po 50 000 | |
| | | Sakura ZAGRODZIANIN
Nick w grze : LadyTigra Liczba postów : 2211 Dołączył : 20/06/2011
| Temat: Re: Potrzebuję chmurek. bardzo proszę o pomoc :) Pon Sty 23, 2012 4:12 pm | |
| Jedna. Nikt nie przepłaci 50 000 eq za jedną sztukę. Wymiany w sklepie są czasem poronionym pomysłem. Za coś o wyższej wartości, niż konik morski ludzie chcą bajońskie sumy | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Potrzebuję chmurek. bardzo proszę o pomoc :) | |
| |
| | | | Potrzebuję chmurek. bardzo proszę o pomoc :) | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|