| Bezpłatne programy do robienia prezentacji a ACTA. | |
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Uśmieszek ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Uśmieszek06 Liczba postów : 1132 Dołączył : 09/12/2011
| Temat: Bezpłatne programy do robienia prezentacji a ACTA. Nie Sty 29, 2012 5:46 am | |
| Mam nadzieję, iż dział jest odpowiedni. Mam pytanie dotyczące bezpłatnych programów do obróbki grafiki, jak Gimp, Photoscape, PhotoFiltre. Można je pobrać np. ze strony dobreprogramy.pl. Czy po podpisaniu ACTA stało się to(ściąganie ich) nielegalne? Wydaję mi się, że nie, ponieważ ich twórca puścił je w obieg za darmo - nigdzie nie spotkałam się z np. Gimpem do kupienia. Pytam, ponieważ komputer z tymi programami musiał zostać wyczyszczony(ponad 20 wirusów), i muszę ściągać od nowa. Dziękuję. | |
|
| |
Clockvise Jedną nogą w ZM
Nick w grze : Clockvise Liczba postów : 675 Dołączył : 27/12/2011
| Temat: Re: Bezpłatne programy do robienia prezentacji a ACTA. Nie Sty 29, 2012 5:54 am | |
| Raczej możesz sciągnąć | |
|
| |
Uśmieszek ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Bezpłatne programy do robienia prezentacji a ACTA. Nie Sty 29, 2012 5:58 am | |
| To ściągam, co mi tam. xD | |
|
| |
mania ! Raczkujący
Liczba postów : 94 Dołączył : 28/12/2011
| Temat: Re: Bezpłatne programy do robienia prezentacji a ACTA. Nie Sty 29, 2012 7:30 am | |
| Uśmieszek jak miałaś 20 wirusó to spróbuj z innej strony bo może się okazać że to z tego źródła. Inaczej komputer moze do wywalenia sie nadawać czasem bywa tak. | |
|
| |
EveDallas Moderator
Nick w grze : EveDallas Liczba postów : 4676 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: Bezpłatne programy do robienia prezentacji a ACTA. Pon Sty 30, 2012 3:08 am | |
| Gimp jest programem całkowicie darmowym, nie spotkasz go do kupienia - darmówka i tyle;) ja swój instalowałam z płyty Komputer Świata, tak jak i zresztą większość innych graficznych. Jakbym umiała to bym mogła przesłać instalki, ale ja nie umiem;/ | |
|
| |
Nevarra ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Nevarra Liczba postów : 2774 Dołączył : 26/03/2011
| Temat: Re: Bezpłatne programy do robienia prezentacji a ACTA. Pon Sty 30, 2012 5:34 am | |
| Ze strony dobreprogramy nie ściągniesz wersji "nielegalnej" - masz do wyboru albo programy darmowe (np. gimp) albo dema / triale (photoshop). I do tego ci się nikt nie przyczepi. | |
|
| |
avrilka Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : avrilka Liczba postów : 2835 Dołączył : 30/01/2012
| Temat: Re: Bezpłatne programy do robienia prezentacji a ACTA. Pon Sty 30, 2012 8:19 am | |
| Też się zastanawiałam ale pytałam się taty więc można. Tam się nie ściągnie nielegalnych. | |
|
| |
Uśmieszek ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Bezpłatne programy do robienia prezentacji a ACTA. Sro Lut 01, 2012 10:26 am | |
| Ok, dzięki. mania ! - dzięki za radę, ale już za późno - komputer do wywalenia. xD Ale przedtem nie ściągałam z dobreprogramy.pl A wogóle obiło mi się o uszy, że jednak tego nie wprowadzą. Prawda? | |
|
| |
Nevarra ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Nevarra Liczba postów : 2774 Dołączył : 26/03/2011
| Temat: Re: Bezpłatne programy do robienia prezentacji a ACTA. Czw Lut 02, 2012 1:11 am | |
| A tego jeszcze nie wiadomo. Na razie została podpisana, jak się ludzie nie zbiorą to wejdzie. | |
|
| |
Uśmieszek ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Bezpłatne programy do robienia prezentacji a ACTA. Pią Lut 03, 2012 8:55 am | |
| Pożyjemy, zobaczymy. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Bezpłatne programy do robienia prezentacji a ACTA. | |
| |
|
| |
| Bezpłatne programy do robienia prezentacji a ACTA. | |
|