Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Co?! Ow - żądamy wynagrodzenia!

Go down 
+30
gabriela żołądź
ZetkaEmka
daisy10092
EREIS
Sakura
kara250
login11
zαbαvεcкαα
Fi Fi
Catalina
Kikyo22
mufff123@o2.pl
Ayame
blueberry.
Nevarra
Nesska
Hoping.
Fangusta
Arłenkowa16
Aglyss
katty88888
Clue
Annormal.
Sabula
Julinda010
Rose666
Ejli
Philipek
hanka1998
Sweet Rabbit
34 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3  Next
AutorWiadomość
Nevarra
ZAGRODZIANIN
Nevarra

Nick w grze : Nevarra
Liczba postów : 2774

Co?! Ow - żądamy wynagrodzenia! - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: Co?! Ow - żądamy wynagrodzenia!   Co?! Ow - żądamy wynagrodzenia! - Page 2 I_icon_minipostSob Lut 11, 2012 12:40 pm

Powiem tak - wygrywają głównie gracze z małym stażem, wyłącznie dlatego, że Owlient chce ich do gry zachęcić by zaczęli ładować w grę prawdziwą kasę. I zaznaczam, ze to tylko moja teoria.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=42994
hanka1998
ZAGRODZIANIN
hanka1998

Nick w grze : hanka1998
Liczba postów : 5814

PisanieTemat: Re: Co?! Ow - żądamy wynagrodzenia!   Co?! Ow - żądamy wynagrodzenia! - Page 2 I_icon_minipostSob Lut 11, 2012 12:43 pm

Nevarra napisał:
Powiem tak - wygrywają głównie gracze z małym stażem, wyłącznie dlatego, że Owlient chce ich do gry zachęcić by zaczęli ładować w grę prawdziwą kasę. I zaznaczam, ze to tylko moja teoria.

Cóż... Nie wiem, czy mi czytasz w myślach, ale sądziłam (i sądzę) dokładnie tak samo
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1007218
blueberry.
Jedną nogą w ZM
blueberry.

Nick w grze : blueberry.
Liczba postów : 858

PisanieTemat: Re: Co?! Ow - żądamy wynagrodzenia!   Co?! Ow - żądamy wynagrodzenia! - Page 2 I_icon_minipostSob Lut 11, 2012 12:46 pm

Moje zdanie na ten temat jest takie... Very Happy
Rozumiem, by zachęcać "młodszych" graczy do dalszej gry. Ale o tych starszych też trzeba pomyśleć. Ktoś kto ma ponad 400 dni stażu wygrywa same śmieci, które do niczego nie są mu potrzebne, a taki "młodziak" nagle zgarnia główną nagrodę w loterii. I wtedy gracz "starszy" może przestać grać. Moim zdaniem szanse powinny być 50/50. Raz boskiego konia wygrał, by gracz z niskim stażem, a innym razem gracz z wyższym stażem. Uważam, że wtedy byłoby sprawiedliwie. Bo, jednak tak jak jest teraz jest według mnie nie fair w stosunku do graczy, którzy w howrse grają spokojnie ponad rok.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3141065&message=change
Nesska
Raczkujący
Nesska

Liczba postów : 68

PisanieTemat: Re: Co?! Ow - żądamy wynagrodzenia!   Co?! Ow - żądamy wynagrodzenia! - Page 2 I_icon_minipostSob Lut 11, 2012 12:53 pm

To tylko teorie spiskowe zawiedzionych brakiem wielkich wygranych graczy... Ostatnie dwa losowania Jadeit poszedł do graczy koło 400 dni stażu. Loteria polega na tym, że wygrywa wylosowana osoba i nie ma tu znaczenia jej staż. Przy takiej ilości biorących udział nie ma tu nawet większego znaczenia czy masz los jeden czy 10, szanse są równie niskie.
Powrót do góry Go down
Ayame
Przyjaciel Zagrody
Ayame

Nick w grze : Emi99
Liczba postów : 776

PisanieTemat: Re: Co?! Ow - żądamy wynagrodzenia!   Co?! Ow - żądamy wynagrodzenia! - Page 2 I_icon_minipostSob Lut 11, 2012 1:16 pm

Hmm, jedni uważają, że jest to całkiem losowe, a inni odwrotnie - ja nie mam co do tego zdania. Jednak jeśli "młodsi" otrzymują główne nagrody i ma ich to zachęcić do gry, to trzeba też pomyśleć w "drugą stronę". Może być też tak, ze gracz, który dopiero co zaczął grę i otrzymał boskiego konia, pomyśli sobie, że wcale nie trudno jest go zdobyć, a skoro tak to gra staje się nudna i ta osoba stopniowo zaczyna grę zaniedbywać i w końcu całkiem porzuca konto. Być może sprawa koni boskich w schronisku jest z tym powiązana. Młodemu graczowi być może odechciało się posiadać boskiego konia, który mógł mu się znudzić i ten oddaje go do schroniska, kiedy starsi gracze są tym oburzeni.
Powrót do góry Go down
Ejli
Przyjaciel Zagrody
Ejli

Nick w grze : Eiiri
Liczba postów : 1433

PisanieTemat: Re: Co?! Ow - żądamy wynagrodzenia!   Co?! Ow - żądamy wynagrodzenia! - Page 2 I_icon_minipostNie Lut 12, 2012 12:48 am

Ayame napisał:
Hmm, jedni uważają, że jest to całkiem losowe, a inni odwrotnie - ja nie mam co do tego zdania. Jednak jeśli "młodsi" otrzymują główne nagrody i ma ich to zachęcić do gry, to trzeba też pomyśleć w "drugą stronę". Może być też tak, ze gracz, który dopiero co zaczął grę i otrzymał boskiego konia, pomyśli sobie, że wcale nie trudno jest go zdobyć, a skoro tak to gra staje się nudna i ta osoba stopniowo zaczyna grę zaniedbywać i w końcu całkiem porzuca konto. Być może sprawa koni boskich w schronisku jest z tym powiązana. Młodemu graczowi być może odechciało się posiadać boskiego konia, który mógł mu się znudzić i ten oddaje go do schroniska, kiedy starsi gracze są tym oburzeni.

I jak już jest wspomniane,ci starsi gracze mogą odejść z gry,bo tyle już grają,i lipę dostają.
A tymczasem słit zachęty,jak już powiedziane,komulują swoją liczbę w schronisku..
Mądry Owlient,naprawdę mądry. -_-
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=4080537
Nesska
Raczkujący
Nesska

PisanieTemat: Re: Co?! Ow - żądamy wynagrodzenia!   Co?! Ow - żądamy wynagrodzenia! - Page 2 I_icon_minipostNie Lut 12, 2012 2:44 am

Taa, a w realnym życiu lotto jest ustawione, bo ludzie grają całe życie i nic nie wygrywają a tu się trafia czasem taki ktoś, kto raz jeden zagrał, z jakiejś wyjątkowej okazji i - uwaga - zgarnął główną nagrodę! No naprawdę, co tam się howrse przejmujecie jak was tu w realu oszukują! A UFO paczy i się z was śmieje.
Powrót do góry Go down
Sweet Rabbit
ZAGRODZIANIN
Sweet Rabbit

Nick w grze : Rabbitek
Liczba postów : 1911

PisanieTemat: Re: Co?! Ow - żądamy wynagrodzenia!   Co?! Ow - żądamy wynagrodzenia! - Page 2 I_icon_minipostNie Lut 12, 2012 2:55 am

Emi, dokładnie.

Ktoś gra nie wiadomo ile i dostaje śmieci, a gracze o niskim stażu nie znają wartości boszczydła. Myślą - "Eeee... Dużo graczy ma, więc po co trzymać? Schronisko to miejsce dla niego!" - nie znają wartości.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1311909
mufff123@o2.pl
Już coś wie
mufff123@o2.pl

Nick w grze : mufff123
Liczba postów : 111

PisanieTemat: Re: Co?! Ow - żądamy wynagrodzenia!   Co?! Ow - żądamy wynagrodzenia! - Page 2 I_icon_minipostSro Lut 15, 2012 12:28 pm

Jedyną rzeczą przyzwoita ktora wygralam na Plu to kf i 5-ty zywiol Razz Bościaki byly na promocjach w ro Sad Zauwazcie jeszcze ze boskie laduja w schronisku ... dobrze mowicie male staze nie powinny dostawac takich dobrych koni nie wiedza co do schoroniska daja Razz
Powrót do góry Go down
Kikyo22
Przyjaciel Zagrody
Kikyo22

Nick w grze : Kikyo22
Liczba postów : 1083

PisanieTemat: Re: Co?! Ow - żądamy wynagrodzenia!   Co?! Ow - żądamy wynagrodzenia! - Page 2 I_icon_minipostSro Lut 15, 2012 12:32 pm

A ja mam 162 dni stażu i zero boskich! I gdzie tu sprawiedliwość?! A chciałabym mieć, chociaż jednego Razz
Powrót do góry Go down
Nesska
Raczkujący
Nesska

PisanieTemat: Re: Co?! Ow - żądamy wynagrodzenia!   Co?! Ow - żądamy wynagrodzenia! - Page 2 I_icon_minipostSro Lut 15, 2012 1:29 pm

A ja chciałam mieć szafira i co?
...i mam kilka innych D;
Powrót do góry Go down
Kikyo22
Przyjaciel Zagrody
Kikyo22

PisanieTemat: Re: Co?! Ow - żądamy wynagrodzenia!   Co?! Ow - żądamy wynagrodzenia! - Page 2 I_icon_minipostSro Lut 15, 2012 1:32 pm

Nesska - ale masz. A ja? Dupa, chyba one nie są mi przeznaczone ;x
Powrót do góry Go down
Nesska
Raczkujący
Nesska

PisanieTemat: Re: Co?! Ow - żądamy wynagrodzenia!   Co?! Ow - żądamy wynagrodzenia! - Page 2 I_icon_minipostSro Lut 15, 2012 1:36 pm

Ale ile RO na nie zużyłam x_x
Powrót do góry Go down
Kikyo22
Przyjaciel Zagrody
Kikyo22

PisanieTemat: Re: Co?! Ow - żądamy wynagrodzenia!   Co?! Ow - żądamy wynagrodzenia! - Page 2 I_icon_minipostSro Lut 15, 2012 1:37 pm

RO? To nie fajnie ;x Mnie jest szkoda RO na jakiegokolwiek konia Razz
Powrót do góry Go down
Philipek
ZAGRODZIANIN
Philipek

Nick w grze : Philipek
Liczba postów : 3748

PisanieTemat: Re: Co?! Ow - żądamy wynagrodzenia!   Co?! Ow - żądamy wynagrodzenia! - Page 2 I_icon_minipostSro Lut 15, 2012 1:51 pm

Cóż,ja mam 18 boskich koni i 335 dni stażu. Ale na te boskie konie sobie nieźle zapracowałam aby je zdobyć.

Howrse z każdą promocją robi się coraz bardziej nudniejsze,zaraz będą jednorożce angloaraby shagya w RO i tak w kółko,i w kółko... Gdzie tu jest jakikolwiek sens w tej grze?

Loterie? Podobno to wszystko jest losowe. W porównaniu z poprzednią loterią ( z Perłą ) wypadłam kiepsko. Wtedy zgarnęłam wszystkie nagrody główne ( Perełka,Skrzydlata Laska Hermesa,Upominek Hestii oraz Róg Obfitości,który później wprowadzono zamiast UH )
Powrót do góry Go down
http://doggi.forumpolish.com/
Catalina
Nowy
Catalina

Nick w grze : Catalina
Liczba postów : 29

PisanieTemat: Re: Co?! Ow - żądamy wynagrodzenia!   Co?! Ow - żądamy wynagrodzenia! - Page 2 I_icon_minipostCzw Lut 16, 2012 3:55 pm

Wprawdzie loteria już się zakończyła jednak chciałam coś dodać.
Po tym jak ktoś na forum Howrse zauważył, że Kowelan wygrał 10 losów, napisałam w tamtym poście, że to nieetyczne, że admini grają w grę i na dodatek wygrywają główne nagrody.
I co? Stał się cud! Niemalże w następnym losowaniu wygrałam 100 tys Eq! Zbieg okoliczności czy szczęście?
Jakiś czas potem Kowelan ukorzył się i rozdawał kupony. Gdyby nikt nie zauważył na forum, że on wygrał, pewnie wszystko rozeszłoby się po kościach.
Nie znam się na administrowaniu gier, ale jeśli ktoś ingeruje w kody do gry (nanosi poprawki czy jak to nazwać) to nie jest dla niego żadnym problemem "ustawić" sobie wygraną.

To oczywiście tylko moja opinia Twisted Evil
Powrót do góry Go down
Nesska
Raczkujący
Nesska

PisanieTemat: Re: Co?! Ow - żądamy wynagrodzenia!   Co?! Ow - żądamy wynagrodzenia! - Page 2 I_icon_minipostPią Lut 17, 2012 12:18 am

Wiesz, że to nieco absurdalne? Wedle tego to jakby chciał to by po prostu zmienił sobie liczbę posiadanych kuponów na przewróconą ósemkę i kto by mu co zrobił? Na co by mu było te marne 10 kuponów z loterii... no chyba, że dla satysfakcji! Kowelan na pewno to ustawił, a potem czekał jeszcze godzinę przed zakończeniem loterii i jeszcze minuty losowania by móc triumfować nad nami maluczkimi. Nie tak jak ja, zwykły, szary użytkownik, wygrane RO zauważyła po kilku godzinach, bo akurat mnie nie było... I tak, na pewno by potem wynagrodził kogoś kto mu zwraca uwagę. Ja to bym zmodyfikowała system by dawał same najniższe nagrody do końca loterii...
Powrót do góry Go down
Catalina
Nowy
Catalina

Nick w grze : Catalina
Liczba postów : 29

PisanieTemat: Re: Co?! Ow - żądamy wynagrodzenia!   Co?! Ow - żądamy wynagrodzenia! - Page 2 I_icon_minipostSob Lut 18, 2012 4:13 pm

Nieee, no... Nie twierdzę, że tak było... Po prostu jestem wyznawczynią Spiskowej Teorii Dziejów i chyba mam już paranoję na tym tle Wink
Ale Kowelan jako admin ma możliwość dłubania we wszystkim Very Happy
No, ale już koniec tematu. Nie warto tego roztrząsać Wink
Powrót do góry Go down
Fi Fi
Już coś wie
Fi Fi

Liczba postów : 136

PisanieTemat: Re: Co?! Ow - żądamy wynagrodzenia!   Co?! Ow - żądamy wynagrodzenia! - Page 2 I_icon_minipostNie Lut 19, 2012 12:54 am

Zgadzam się z tym. Ja mając ponad 450 dni stażu jeszcze nigdy w swojej hodowli nie miałam konia boskiego... A losów kupowałam na loterię zawsze dużo (bo zawsze starałam się ponad 10 mieć). Jak były jakieś promocje z RO to również je kupowałam i same śmieci. Ileż można kasy wydawać na kupony, a jeszcze z tego nie masz nic?! Zaprzestałam kupowaniu kuponów i od tamtej pory kupony zdobywam tylko poprzez sprzedawanie jednorożców.
Powrót do góry Go down
zαbαvεcкαα
Przyjaciel Zagrody
zαbαvεcкαα

Liczba postów : 1087

PisanieTemat: Re: Co?! Ow - żądamy wynagrodzenia!   Co?! Ow - żądamy wynagrodzenia! - Page 2 I_icon_minipostNie Lut 19, 2012 2:28 am

Wyrażę swoje zdanie. Nie bądźcie zazdrośni. Pamiętam, że nawet wygrał ktoś Jedita z ponad 300 dni stażu. To tylko loteria, przecież np. Diament nie daje w realu diamentów, bo taki koń nie istnieje, pamiętajcie to tylko gra i moja teoria.
To takie straszne, że trzeba protestować i zwalać wszystko na młodszych graczy ?
Owilent chce zachęcić początkujących do grania i tyle. Smile

Proszę, my - doświadczeni gracze nie zwalajmy wszystkiego na młodszych. Co?! Ow - żądamy wynagrodzenia! - Page 2 3908960024

Powrót do góry Go down
login11
Raczkujący
login11

Liczba postów : 60

PisanieTemat: Re: Co?! Ow - żądamy wynagrodzenia!   Co?! Ow - żądamy wynagrodzenia! - Page 2 I_icon_minipostPon Lut 20, 2012 6:17 am

fakt, przydałoby się conieco dla graczy z wysokim stażem. ostatnio ktoś zahakował moje konto! założyłam nowe, ale starego mi szkoda...
Powrót do góry Go down
http://howrse-login11.blog.onet.pl/
kara250
Już coś wie
kara250

Nick w grze : AC / DC
Liczba postów : 103

PisanieTemat: Re: Co?! Ow - żądamy wynagrodzenia!   Co?! Ow - żądamy wynagrodzenia! - Page 2 I_icon_minipostPon Lut 27, 2012 9:49 am

No bywa, życie. tylko że ja mam na Howrse 17 dni stażu, a w loterii najcenniejsze co wygrałam to siodło szyte na miarę -,-
Powrót do góry Go down
Sakura
ZAGRODZIANIN
Sakura

Nick w grze : LadyTigra
Liczba postów : 2211

PisanieTemat: Re: Co?! Ow - żądamy wynagrodzenia!   Co?! Ow - żądamy wynagrodzenia! - Page 2 I_icon_minipostPon Lut 27, 2012 10:14 am

Wydaje mi się, że loteria była tak ułożona, aby przekonać graczy z niewielkim stażem do kontynuacji gry, dlatego trzeba było dziecku dać cukierek, aby dziecko polubiło dającego cukierek. Wtedy dla Owlientu jest większa szansa, że ci gracze, którzy na początku swojej gry dostali boszczaka, zostaną na dłużej, zostawiając w grze coraz więcej swoich realnych funduszy na zakup kuponów. Nie wiem, czy dobrze myślę, ale biorę to na swoją dziwaczną logikę. Innych wniosków wysnuć nie mogłam, gdy zaglądając dość często na spis głównych wygranych widziałam, że Jadeita wygrywają osoby, która mają 15, 20 czy 30 dni stażu. Nas nie muszą już wkręcać, bo i tak wiedza, że poświęciliśmy na grę mnóstwo czasu i wysiłku (o kuponach już nie wspomnę), aby lekka ręką pozbyć się tego jednym kliknięciem, więc myślę, że nie jest to zabieganie o graczy z wysokim stażem, tylko o tych z niskim, którzy w każdej chwili mogą skasować konto.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3404501
EREIS
Przyjaciel Zagrody
EREIS

Nick w grze : EREIS
Liczba postów : 1094

PisanieTemat: Re: Co?! Ow - żądamy wynagrodzenia!   Co?! Ow - żądamy wynagrodzenia! - Page 2 I_icon_minipostPon Lut 27, 2012 11:14 am

mnie tylko jedno zastanawia - skoro twierdzicie że loterie są ustawiane to powiedzcie mi jak chcecie je ustawiać ?? bo ja tam na informatyce się słabo znam ale nie wydaje mi się aby ktoś tworzył taki skrypt losowości aby podejmował w wyszukaniu tylko graczy ze stażem do 50 dni i raz na dajmy na to 10 losowań wrzucał anomalię na staż powyżej 150
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=722213
daisy10092
Raczkujący
daisy10092

Liczba postów : 73

PisanieTemat: Re: Co?! Ow - żądamy wynagrodzenia!   Co?! Ow - żądamy wynagrodzenia! - Page 2 I_icon_minipostSro Lut 29, 2012 3:20 am

Nie, no w całej mojej howrsowskiej karierze nie wygrałam żadnego boskiego a mam przeszło 390 dni stażu no!
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Co?! Ow - żądamy wynagrodzenia!   Co?! Ow - żądamy wynagrodzenia! - Page 2 I_icon_minipostSro Lut 29, 2012 9:34 am

Ja też dostaje śmieci i jakoś tak się nie denerwuje. Taka karma..
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Co?! Ow - żądamy wynagrodzenia!   Co?! Ow - żądamy wynagrodzenia! - Page 2 I_icon_minipostSro Lut 29, 2012 1:54 pm

To na zachętę. Nic na to nie poradzimy. Jedyne co możemy, to 'wymuszać' boskie konie, kupując kupony. Wtedy nie mają wyjścia Very Happy
Powrót do góry Go down
ZetkaEmka
ZAGRODZIANIN
ZetkaEmka

Nick w grze : ZetkaEmka
Liczba postów : 2034

PisanieTemat: Re: Co?! Ow - żądamy wynagrodzenia!   Co?! Ow - żądamy wynagrodzenia! - Page 2 I_icon_minipostPią Mar 02, 2012 12:02 pm

Ja mam 445 dni stażu i tylko Balios, wygranego kiedyś wielkim szczęściem w pierwszym RO. Nie staż czyni gracza, a dowodem tego jest np. Staficzka - dawna amstafizna.
Powrót do góry Go down
gabriela żołądź
W skromnych progach Zagrody

Nick w grze : gabriela żołądź
Liczba postów : 357

PisanieTemat: Re: Co?! Ow - żądamy wynagrodzenia!   Co?! Ow - żądamy wynagrodzenia! - Page 2 I_icon_minipostPią Mar 02, 2012 2:24 pm

Ja mam na przykład 79 dni stażu a wygrałam w czymś wspaniałego Gypse którego kuzynka mi zwineła i teraz nie chce oddać a ma przecież z 6 Gypse i 300 dni stażu a granich to chyba z 12!Nie rozumiem dla czego młodszemu graczowi i to swojej kuzynce mogła wkraść się na konto i zwinąć jedynego Gypse!Jak ona ma tyle granich to ja powiedziałam że jak zabrała mi Gypse to chociaż żeby dała graniego ale ona mi mówi że granich się nie da sprzedać to chciałam Boliosa a ona na to zwariowałaś nie dam ci Boliosa za jakiegoś Gypse!I powiedziała jeszcze że odda mi gypse jak podam jej moje nowe hasło! affraid To ja już wolę odpuścić jej tego Gypse niż mówić jej swoje hasło żeby mi kradła następne konie boskie.Już miałam już zgłosić że ukradła mi Gypse i nie chce oddać!Ale pomyślałam że jakiś głupi Gypse nie jest tak ważny jak ktoś z rodziny...Kiedy jej to napisałam że Gypse nie jest tak ważny jak ktoś z rodziny, ona postanowiła oddać mi Gypse ale mogła wystawić go dopiero za tydzień ja w tedy byłam w zakopanym a ona wiedziała że nie mam przy sobie kompa więc jak po dwuch dniach konia nie kupiłam ona go sprzedała komuś! affraid
Napisałam do tego kogoś że Gypse był ukradziony i żeby mi go odsprzedał ale nie wieżył!Więc ja próbowałam mu powiedzieć żeby zobaczył na chistorię właścicieli ale on się nie zgadzał.W końcu się zdenerwował że tak do niego piszę że Gypse był mój i że odkupię go za więcej niż kuzynka go sprzedała tak się zdenerwował i oddał mojego Gypse do schroniska!!!!A puźniej tłumaczył się że wreszcie będzie miał spokuj!
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1561481
CzekoBoom
VIP
CzekoBoom

Liczba postów : 1195

PisanieTemat: Re: Co?! Ow - żądamy wynagrodzenia!   Co?! Ow - żądamy wynagrodzenia! - Page 2 I_icon_minipostSob Mar 03, 2012 1:58 am

gabriela żołądź napisał:
Ja mam na przykład 79 dni stażu a wygrałam w czymś wspaniałego Gypse którego kuzynka mi zwineła i teraz nie chce oddać a ma przecież z 6 Gypse i 300 dni stażu a granich to chyba z 12!Nie rozumiem dla czego młodszemu graczowi i to swojej kuzynce mogła wkraść się na konto i zwinąć jedynego Gypse!Jak ona ma tyle granich to ja powiedziałam że jak zabrała mi Gypse to chociaż żeby dała graniego ale ona mi mówi że granich się nie da sprzedać to chciałam Boliosa a ona na to zwariowałaś nie dam ci Boliosa za jakiegoś Gypse!I powiedziała jeszcze że odda mi gypse jak podam jej moje nowe hasło! affraid To ja już wolę odpuścić jej tego Gypse niż mówić jej swoje hasło żeby mi kradła następne konie boskie.Już miałam już zgłosić że ukradła mi Gypse i nie chce oddać!Ale pomyślałam że jakiś głupi Gypse nie jest tak ważny jak ktoś z rodziny...Kiedy jej to napisałam że Gypse nie jest tak ważny jak ktoś z rodziny, ona postanowiła oddać mi Gypse ale mogła wystawić go dopiero za tydzień ja w tedy byłam w zakopanym a ona wiedziała że nie mam przy sobie kompa więc jak po dwuch dniach konia nie kupiłam ona go sprzedała komuś! affraid
Napisałam do tego kogoś że Gypse był ukradziony i żeby mi go odsprzedał ale nie wieżył!Więc ja próbowałam mu powiedzieć żeby zobaczył na chistorię właścicieli ale on się nie zgadzał.W końcu się zdenerwował że tak do niego piszę że Gypse był mój i że odkupię go za więcej niż kuzynka go sprzedała tak się zdenerwował i oddał mojego Gypse do schroniska!!!!A puźniej tłumaczył się że wreszcie będzie miał spokuj!

kuzynka kuzynką, ale tak robić nie można ... niepotrzebnie podawałaś jej hasło.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1714772
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Co?! Ow - żądamy wynagrodzenia!   Co?! Ow - żądamy wynagrodzenia! - Page 2 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Co?! Ow - żądamy wynagrodzenia!
Powrót do góry 
Strona 2 z 3Idź do strony : Previous  1, 2, 3  Next

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: ARCHIWUM :: Archiwum-
Skocz do: