| Nowy styl jazdy - Western! | |
|
+22Broszka asia98999 иιєησямaℓиค katty88888 LadyArvena Lunatyk Bezbarwna92 Nevarra Clue xTikTakx Beauty Sunny Sakura Lubelak marudna asiiix hanka1998 Rose666 Mikim7 annrem EveDallas Ayashi Malto 26 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Bezbarwna92 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Bezbarwna Liczba postów : 423 Dołączył : 05/12/2011
| |
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Nowy styl jazdy - Western! Sob Lut 04, 2012 12:13 pm | |
| Jak dal mnie nowofunlandy są śliczne |
|
| |
Lunatyk Raczkujący
Nick w grze : Lunatyq Liczba postów : 83 Dołączył : 19/04/2011
| Temat: Re: Nowy styl jazdy - Western! Sro Lut 08, 2012 7:30 am | |
| Fryzy i andaluzy do westernu- świat się kończy... | |
|
| |
LadyArvena Administrator
Nick w grze : LadyArvena Liczba postów : 4123 Dołączył : 17/01/2011
| Temat: Re: Nowy styl jazdy - Western! Sro Lut 08, 2012 10:22 am | |
| "Coś się kończy, coś się zaczyna" Sapkowski mi się skojarzył... Lunatyk - zobaczysz w najbliższych dniach jaka różnorodność w zawodach westernowych będzie Ludzie będą masowo swoje konie na western przerabiać, po pierwsze bo to nowość; po drugie by zaliczyć dokonania | |
|
| |
Lunatyk Raczkujący
| Temat: Re: Nowy styl jazdy - Western! Czw Lut 09, 2012 1:40 am | |
| Dobry Wiedźmin nie jest zły Zapewne- lecz chodzi mi o to, że ich genetyka sprzyja zawodom typu western podczas gdy realnie- andaluzy można uprzeć się i jeszcze przepchnąć, ale fryzy na western? Cóż, powiedzmy, że boli mnie brak ścisłości w wielu przypadkach pomiędzy użytkowaniem danych ras rzeczywiście, a tym jakie przedstawione jest na Howrse- pomijam oczywiście inwencję twórczą gracza, mówię o genetycznym przeznaczeniu naszych obrazkowych koni. | |
|
| |
Nevarra ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Nevarra Liczba postów : 2774 Dołączył : 26/03/2011
| Temat: Re: Nowy styl jazdy - Western! Czw Lut 09, 2012 2:08 am | |
| Frzyy jeszcze to tego Western Pleasure bym przepchnęła, no przynajmniej ja jeszcze w westowym ekwipunku je widzę. Ale andaluzza już za chiny. | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Nowy styl jazdy - Western! Czw Lut 09, 2012 2:30 am | |
| Mój stary fryz zaczął teraz odnosić sukcesy w barrel racing |
|
| |
Ayashi ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Ayashi Liczba postów : 1087 Dołączył : 13/08/2011
| Temat: Re: Nowy styl jazdy - Western! Czw Lut 09, 2012 2:48 am | |
| Ponieważ na niemieckim serwerze weszły już nowowości, ja dam Wam obrazek Nokoty: Stwierdzam, że jest paskudny xD | |
|
| |
katty88888 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : katty88888 Liczba postów : 469 Dołączył : 04/12/2011
| Temat: Re: Nowy styl jazdy - Western! Czw Lut 09, 2012 2:50 am | |
| E tam nei jest taki zły, w porównaniu z trakenem jest piękny xD | |
|
| |
Nevarra ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Nowy styl jazdy - Western! Czw Lut 09, 2012 2:51 am | |
| Jezuuu, ktoś go po ciemku malował? Taka kaleka.... | |
|
| |
Ayashi ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Nowy styl jazdy - Western! Czw Lut 09, 2012 2:53 am | |
| Mnie on perszerona przypomina, ale ciiiii Aczkolwiek będzie trzeba go hodować, a przynajmniej ja będę. Zwierzę dostosowane do Trialu, czyli: ujeżdżenie, kłus i skoki (: | |
|
| |
Lunatyk Raczkujący
| Temat: Re: Nowy styl jazdy - Western! Czw Lut 09, 2012 3:48 am | |
| Skrzywdzili kolejnego konia. Są już pokazane inne maści?
W westernowym rzędzie to każdy koń jakoś wygląda, ale zawody... cóż, ja nadal fryzy i andaluzy widzę jak być powinny czyli w ujeżdżeniu, szkoda tylko, że wersja Howrseowska w tej kategorii się pozabijała. Andaluzy bym przepchnęła z tego względu, że Hiszpanie używają ich do corridy aczkolwiek w praktyce andaluz to przecież hiszpański odpowiednik portugalskiego luzytana. Klasyczna szkoła jazdy i te pe i te de. | |
|
| |
иιєησямaℓиค Nowy
Liczba postów : 9 Dołączył : 09/02/2012
| Temat: Re: Nowy styl jazdy - Western! Czw Lut 09, 2012 1:26 pm | |
| Ale superr. < 3333 Bardzo mnie to cieszy . PS: Trenuje konie do GP i ogólnie . Wychoduje Roga na zamówienie kliknij tam na ole i poświęć 3 minutki na prezentacje . Zapraszam i pozdrawiam .:*** | |
|
| |
Nevarra ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Nowy styl jazdy - Western! Pon Lut 13, 2012 3:20 am | |
| Już mam źrebaka nokoty - i całe szczęście, ze klaczkę Jako źrebol identyczna jak pinciak. jako dorosła,,, | |
|
| |
Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| |
| |
hanka1998 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : hanka1998 Liczba postów : 5814 Dołączył : 29/11/2011
| Temat: Re: Nowy styl jazdy - Western! Pon Lut 13, 2012 8:19 am | |
| Fajne są te Nokota... Ale dalej nie wiem, czy w OJ postawic na normalne zawody czy western... | |
|
| |
Nevarra ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Nowy styl jazdy - Western! Pon Lut 13, 2012 8:35 am | |
| ja z OJ zostaje przy normalnym, luzki nabiły mi rozetkę, jakbym zmieniła to znów prestiż zawodów poleci w dół, bo konie będą jeszcze słabe. Do tego wydatki na te cielaki... Nie, dziękuję, postoję. | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Nowy styl jazdy - Western! Pon Lut 13, 2012 11:40 pm | |
| - Cytat :
- No nareszcie coś się ruszyło.
Kto zmienia OJ na Dziki Zachód?
Barrel Racing szybkość, wytrzymałość, galop Spore szanse widzę dla pinciaków. Całkiem przyzwoite mają wymagane umiejętności i coś by z tego wyszło.
Jak dla mnie arab arab 14 gwiazdek(odjęte te, które są zbędne) pinto 9
Cutting wytrzymałość, szybkość, ujeżdżenie Zdecydowanie fryzy jak dla mnie; bardzo ewentualnie araby
Fryzy.
Trail Class ujeżdżenie, kłus, skoki Mieszanka hanowera i luzka?
Nokota
Reining galop, ujeżdżenie, wytrzymałość Pinto / traken
Cob Irlandzki
Western Pleasure wytrzymałość, kłus, ujeżdżenie I znów zapewne fryzy.
Chyba bardziej holsztyn
|
|
| |
Sakura ZAGRODZIANIN
Nick w grze : LadyTigra Liczba postów : 2211 Dołączył : 20/06/2011
| Temat: Re: Nowy styl jazdy - Western! Wto Lut 14, 2012 2:07 am | |
| Pomijając głowę, cała reszta jest w miarę w porządku, chociaż nadal uważam, że Owlient powinien zatrudnić grafika, nie amatora do malowania tych koni. Malto, szykujmy się na to, że teraz mieszanki mogą wejść do łask . Nokota nie będzie w stanie wygrywać na każdych zawodach, gdyż do każdego rodzaju będą potrzebne inne umiejętności . Może się okazać, że to nasz czas, jeżeli opracujemy dobre mieszanki dotychczasowych ras ukierunkowane na konkretny rodzaj zawodów | |
|
| |
Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Re: Nowy styl jazdy - Western! Wto Lut 14, 2012 2:17 am | |
| - Sakura0001 napisał:
- Pomijając głowę, cała reszta jest w miarę w porządku, chociaż nadal uważam, że Owlient powinien zatrudnić grafika, nie amatora do malowania tych koni.
Malto, szykujmy się na to, że teraz mieszanki mogą wejść do łask . Nokota nie będzie w stanie wygrywać na każdych zawodach, gdyż do każdego rodzaju będą potrzebne inne umiejętności . Może się okazać, że to nasz czas, jeżeli opracujemy dobre mieszanki dotychczasowych ras ukierunkowane na konkretny rodzaj zawodów Je! Mi się ten Nokota nawet podoba Ale zmiany są wprowadzone, dodatkowych zadań brak... | |
|
| |
Sakura ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Nowy styl jazdy - Western! Wto Lut 14, 2012 2:28 am | |
| - Nevarra napisał:
- ja z OJ zostaje przy normalnym, luzki nabiły mi rozetkę, jakbym zmieniła to znów prestiż zawodów poleci w dół, bo konie będą jeszcze słabe. Do tego wydatki na te cielaki... Nie, dziękuję, postoję.
Z tego co zobaczyłam, prestiż zawodów nie zmniejszy się, gdy zmienisz je na westernowe - Cytat :
- Jeśli wybierzesz specjalizację w Jeździe Western:
Twoje zawody: western pleasure zaczną z prestiżem 49%. Twoje zawody: cutting zaczną z prestiżem 33%. Twoje zawody: reining zaczną z prestiżem 31%. Twoje zawody: trail class zaczną z prestiżem 83%. Aby móc wykorzystać ten prestiż, będziesz musiał stworzyć nowe zawody w ciągu 7 dni od wybrania specjalizacji. | |
|
| |
Sakura ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Nowy styl jazdy - Western! Wto Lut 14, 2012 2:50 am | |
| Zastanawiam się, czy nie dać TEGO konia na zawody western, np. barrel racing. Wytrzymałość ma dużo wyższa od zwykłych anglików, świetną prędkość (za sprawą krwi Pnto), wypychającą go na pierwsze miejsce w rankingu tej umiejętności wśród anglików, galop też nienajgorszy. Co o tym sądzicie? | |
|
| |
Malto ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Nowy styl jazdy - Western! Wto Lut 14, 2012 2:54 am | |
| Ja przerobiłam TEGO na western... tak w ogóle przyznam, że jestem jak dziecko we mgle Normalnie uczę się gry i nie wiem, co do czego Chyba przysiądę w domu, na spokojnie, nie potajemnie, w pracy, i ogarnę wątki | |
|
| |
Sakura ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Nowy styl jazdy - Western! Wto Lut 14, 2012 2:58 am | |
| Zastanawiam się, czy zmienić Rockefellerowi zawody na westernowe, czy zostawić mu klasyczne i posłać go pierwszy raz na GP w galopie (w sumie chciałam sprawdzić, jak poradziłby sobie w tych zawodach) . W galopie mógłby wejść do pierwszej setki, ale zajął by dość niskie miejsce, a barrel racing może mieć szansę na wysoką pozycję | |
|
| |
Ayashi ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Nowy styl jazdy - Western! Wto Lut 14, 2012 3:54 am | |
| Hm... a ja skrzyżowałam swoją fryzyjkę z anglikiem z myślą o Barrel racingu i Cuttingu i oto efekt: Nobido. Jako, że jest to pierwsza mieszanka, która wyszła spod mojej ręki, to nie mam ZIELONEGO pojęcia, jak w przyszłości się maluch spisze. Zobaczymy (: | |
|
| |
Sakura ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Nowy styl jazdy - Western! Wto Lut 14, 2012 3:59 am | |
| Spróbuj, zobaczysz . Dla mnie może mieć troche zbyt niskie um. do barrel racingu z stowunku do innych koni. Mojemu Rockefellerowi można by ewentualnie podrasować wytrzymałość i z tym chyba poeksperymentuję w kolejnych mieszankach . Do cuttingu na dzień dzisiejszy myślę nad skrzyżowaniem fryza z andaluzem i może dołożyć jeszcze coś innego, ale przeanalizuję to póżniej Łooooo, te zawody to będzie raj dla mnie i mojej skłonności do bawienia się mieszankami | |
|
| |
asia98999 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : asia98999 Liczba postów : 423 Dołączył : 13/11/2011
| Temat: Re: Nowy styl jazdy - Western! Wto Lut 14, 2012 4:01 am | |
| Jak na razie Moja Klaczka sprawuje się idealnie ;> zaliczyłam już 4 dokonania | |
|
| |
Malto ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Nowy styl jazdy - Western! Wto Lut 14, 2012 4:02 am | |
| Dziewczyny, ja już w tej chwili siedzę ze zblazowaną miną i NICZEGO nie ogarniam. Zmieniłam Króla Gór w westernowca ze względu na jego wysoką prędkość, okazuje się, że żadna z konkurencji westernowych nie wymaga jej jako umiejętności dominującej... nie wiem, co hodować... wspólniczka od Connemara drugi dzień nie daje znaku życia, a ma najlepszego ogiera... normalnie mam kryzys. Nic nie wiem
Ostatnio zmieniony przez Malto dnia Wto Lut 14, 2012 4:02 am, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
asia98999 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : asia98999 Liczba postów : 423 Dołączył : 13/11/2011
| Jak wygram 50 zawodów dostane mustanga O.o | |
|
| |
Ayashi ZAGRODZIANIN
| Wytrzymałość trochę niska wyszła, bo ogierek poszedł w sumie w ojca, jakby na to nie patrzeć. Mógłby się urodzić klaczką, to wtedy bym go podrasowała jeszcze jakimś dobrym fryzyjczykiem xP - asia98999 napisał:
- Jak wygram 50 zawodów dostane mustanga O.o
A ja za 50 zawodów mam ZO... ej. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Nowy styl jazdy - Western! | |
| |
|
| |
| Nowy styl jazdy - Western! | |
|