Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Prezentacja "Wonderful Rabbit" by Rabbitek | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Sweet Rabbit ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Rabbitek Liczba postów : 1911 Dołączył : 04/11/2011
| Temat: Prezentacja "Wonderful Rabbit" by Rabbitek Pon Lut 06, 2012 12:53 pm | |
| Moja nowa prezka będzie wyglądać tak: - Spoiler:
Niezbyt mi wyszła, nie? Chociaż może to nie jest "Wonderful Rabbit" tylko "Sweet Rabbit"? Proszę o krytykę i rady | |
| | | hanka1998 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : hanka1998 Liczba postów : 5814 Dołączył : 29/11/2011
| Temat: Re: Prezentacja "Wonderful Rabbit" by Rabbitek Pon Lut 06, 2012 12:55 pm | |
| Brzydka, ohydna!! xD (to było odwdzięczenie się za "Haneczkę" ) Nie, no dobra... Całkiem fajna | |
| | | zαbαvεcкαα Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 1087 Dołączył : 08/02/2012
| Temat: Re: Prezentacja "Wonderful Rabbit" by Rabbitek Czw Lut 09, 2012 1:37 am | |
| Nawet ładna, ale to tło (te krateczki) mi nie podchodzi. | |
| | | Pati...xd Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Pati...xd Liczba postów : 4498 Dołączył : 01/08/2011
| Temat: Re: Prezentacja "Wonderful Rabbit" by Rabbitek Czw Lut 09, 2012 2:12 am | |
| Ładna jakby nie było tych pasków czy coś tam to była by ładniejsza. Ale fajny króliczek | |
| | | Sakura ZAGRODZIANIN
Nick w grze : LadyTigra Liczba postów : 2211 Dołączył : 20/06/2011
| Temat: Re: Prezentacja "Wonderful Rabbit" by Rabbitek Czw Lut 09, 2012 3:22 am | |
| Musisz jeszcze popracować nad maskowaniem elementu. Do czego zmierzam? W niektórych miejscach paski nachodzą na króliczka (uszy, łepek i przednie łapki). Pomijając ten detal, lepiej, gdyby tło było bez deseni, jedynie ramka odrobinę rozjaśniona lub przyciemniona i ja osobiście lubię, gdy szerokość obramowania jest ustawiona na 1px, wtedy ramka jest cieniuteńka i moim zdaniem najlepsza . Napis nie podoba mi się.
Ostatnio zmieniony przez Sakura0001 dnia Czw Lut 09, 2012 3:49 am, w całości zmieniany 1 raz | |
| | | julcia0101 W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : julcia0101 Liczba postów : 478 Dołączył : 23/10/2011
| Temat: Re: Prezentacja "Wonderful Rabbit" by Rabbitek Czw Lut 09, 2012 3:43 am | |
| Tak jak pisała Sakura0001 popracuj nad maskowaniem elementu. Ten królik ma kratkę na uchu (tą kratkę, która jest w tle). Nie podobają mi się te wzorki w tle - jeśli już koniecznie je robisz to zrób delikatniejsze. Nie podoba mi się czcionka napisu - jest zbyt poszarpana. Ramka wyglądałaby ładniej, gdyby była biała lub czarna (choćby delikatnie, np. krycie 10%). Poza tym - fajny króliczek i pomysł. | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Prezentacja "Wonderful Rabbit" by Rabbitek | |
| |
| | | | Prezentacja "Wonderful Rabbit" by Rabbitek | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|