Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Jak sprytnie zagadać,by zrobić pierwsze,dobre wrażenie wstępując do hodowli

Go down 
4 posters
AutorWiadomość
Rose666
Przyjaciel Zagrody
Rose666

Nick w grze : Alvienne
Liczba postów : 546

Jak sprytnie zagadać,by zrobić pierwsze,dobre wrażenie wstępując do hodowli Empty
PisanieTemat: Jak sprytnie zagadać,by zrobić pierwsze,dobre wrażenie wstępując do hodowli   Jak sprytnie zagadać,by zrobić pierwsze,dobre wrażenie wstępując do hodowli I_icon_minipostWto Lut 07, 2012 9:41 am

Jak w temacie... Są jakieś rady? Wink Szczególnie chciałabym znać opinię graczy,którzy mieli okazję kontaktować się z kimś z hodowli Šυηкαωαкαη İηғІαмαяε Wink
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2224054
Uśmieszek
ZAGRODZIANIN
Uśmieszek

Nick w grze : Uśmieszek06
Liczba postów : 1132

Jak sprytnie zagadać,by zrobić pierwsze,dobre wrażenie wstępując do hodowli Empty
PisanieTemat: Re: Jak sprytnie zagadać,by zrobić pierwsze,dobre wrażenie wstępując do hodowli   Jak sprytnie zagadać,by zrobić pierwsze,dobre wrażenie wstępując do hodowli I_icon_minipostWto Lut 07, 2012 9:44 am

Po pierwsze: jasno określ swoje możliwości -ile godz. spędzasz na howrse, czy BLUPujesz konie w 10 lat, czy masz dostęp do kuponów, jak tak to jaki, czy masz OM, czy umiesz podwyższać PG o 1.2. Jak powiedzą, że jeszcze się odezwą to broń Boże nie pisz co godzine wiadomości. A teraz zostaje tylko czekać. Wink
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=295856
paulam97
Raczkujący
paulam97

Nick w grze : paulam97
Liczba postów : 74

PisanieTemat: Re: Jak sprytnie zagadać,by zrobić pierwsze,dobre wrażenie wstępując do hodowli   Jak sprytnie zagadać,by zrobić pierwsze,dobre wrażenie wstępując do hodowli I_icon_minipostWto Lut 07, 2012 11:47 am

Miło, że chcesz akurat do nas dołączyć Very Happy Gdy ja dochodziłam po prostu napisałam do nutki (nutka1001) bo to ona jest 'szefem', że chciałabym dołączyć do jej hodowli, napisałam coś w stylu 'gratuluję świetnej hodowli' itp. i że kupiłam już klacz i ogiera najlepsze jakie znalazłam. Ona mi odpisała, że te konie nie będą potrzebne i że niedługo da mi konia do blupowania żebym się sprawdziła. Dała mi szczegółowy plan blupowania pinciaków i dałam sobie radę. Wbrew pozorom bardzo łatwo jest się dostać do SI i bardzo przyjemnie się pracuje:
- nie ma żadnego przymusu blupowania np. 1 konia dziennie czy tygodniowo
- zgłaszasz się kiedy masz ochotę, czas, przedmioty/PD
- w każdym momencie możesz napisać do kogoś z hodowli gdy czegoś nie rozumiesz lub nie jesteś pewna np. jakie konie z hodowli można sprzedawać i za ile, czy można dawać publiczne krycia ogierami itp. możesz zapytać praktycznie o wszystko.
Hodowla super, bardzo polecam, czym prędzej napisz do nutki i się zgłoś, nie powinna Cię odrzucić Wink
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=102765
Rose666
Przyjaciel Zagrody
Rose666

Nick w grze : Alvienne
Liczba postów : 546

PisanieTemat: Re: Jak sprytnie zagadać,by zrobić pierwsze,dobre wrażenie wstępując do hodowli   Jak sprytnie zagadać,by zrobić pierwsze,dobre wrażenie wstępując do hodowli I_icon_minipostWto Lut 07, 2012 12:49 pm

Dziękuję,paulam,na pewno skorzystam Wink Pamiętam,że kiedyś próbowałam już sił w jakiejś hodowli Pinto... Nie pamiętam tylko,jakiej,w każdym razie pamiętam,że ta osoba prowadziła chyba bloga z CzekoBoom... Oj,to przecież nie wspominki Wink
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2224054
katty88888
Przyjaciel Zagrody
katty88888

Nick w grze : katty88888
Liczba postów : 469

PisanieTemat: Re: Jak sprytnie zagadać,by zrobić pierwsze,dobre wrażenie wstępując do hodowli   Jak sprytnie zagadać,by zrobić pierwsze,dobre wrażenie wstępując do hodowli I_icon_minipostSro Lut 08, 2012 1:33 am

Hmm... a myślicie, że może potrzebowali by w tej hodowli jeszcze jednej osoby ?
Na przykład mnie Very Happy Bo nei wiem czy warto pisać, czy już zbyt dużo osób mają i szukać czegoś innego
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Jak sprytnie zagadać,by zrobić pierwsze,dobre wrażenie wstępując do hodowli   Jak sprytnie zagadać,by zrobić pierwsze,dobre wrażenie wstępując do hodowli I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Jak sprytnie zagadać,by zrobić pierwsze,dobre wrażenie wstępując do hodowli
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» PIERWSZE tło
» Pierwsze kroki.
» Pierwsze cieniowanie !
» Moje pierwsze prace
» To pierwsze takie studia w Polsce. Uniwersytet Przyrodniczy zaprasza na behawiorystykę zwierząt

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: ARCHIWUM :: Archiwum-
Skocz do: