Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Jak sprytnie zagadać,by zrobić pierwsze,dobre wrażenie wstępując do hodowli | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Rose666 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Alvienne Liczba postów : 546 Dołączył : 12/05/2011
| Temat: Jak sprytnie zagadać,by zrobić pierwsze,dobre wrażenie wstępując do hodowli Wto Lut 07, 2012 9:41 am | |
| Jak w temacie... Są jakieś rady? Szczególnie chciałabym znać opinię graczy,którzy mieli okazję kontaktować się z kimś z hodowli Šυηкαωαкαη İηғІαмαяε | |
| | | Uśmieszek ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Uśmieszek06 Liczba postów : 1132 Dołączył : 09/12/2011
| Temat: Re: Jak sprytnie zagadać,by zrobić pierwsze,dobre wrażenie wstępując do hodowli Wto Lut 07, 2012 9:44 am | |
| Po pierwsze: jasno określ swoje możliwości -ile godz. spędzasz na howrse, czy BLUPujesz konie w 10 lat, czy masz dostęp do kuponów, jak tak to jaki, czy masz OM, czy umiesz podwyższać PG o 1.2. Jak powiedzą, że jeszcze się odezwą to broń Boże nie pisz co godzine wiadomości. A teraz zostaje tylko czekać. | |
| | | paulam97 Raczkujący
Nick w grze : paulam97 Liczba postów : 74 Dołączył : 23/04/2011
| Temat: Re: Jak sprytnie zagadać,by zrobić pierwsze,dobre wrażenie wstępując do hodowli Wto Lut 07, 2012 11:47 am | |
| Miło, że chcesz akurat do nas dołączyć Gdy ja dochodziłam po prostu napisałam do nutki (nutka1001) bo to ona jest 'szefem', że chciałabym dołączyć do jej hodowli, napisałam coś w stylu 'gratuluję świetnej hodowli' itp. i że kupiłam już klacz i ogiera najlepsze jakie znalazłam. Ona mi odpisała, że te konie nie będą potrzebne i że niedługo da mi konia do blupowania żebym się sprawdziła. Dała mi szczegółowy plan blupowania pinciaków i dałam sobie radę. Wbrew pozorom bardzo łatwo jest się dostać do SI i bardzo przyjemnie się pracuje: - nie ma żadnego przymusu blupowania np. 1 konia dziennie czy tygodniowo - zgłaszasz się kiedy masz ochotę, czas, przedmioty/PD - w każdym momencie możesz napisać do kogoś z hodowli gdy czegoś nie rozumiesz lub nie jesteś pewna np. jakie konie z hodowli można sprzedawać i za ile, czy można dawać publiczne krycia ogierami itp. możesz zapytać praktycznie o wszystko. Hodowla super, bardzo polecam, czym prędzej napisz do nutki i się zgłoś, nie powinna Cię odrzucić | |
| | | Rose666 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Alvienne Liczba postów : 546 Dołączył : 12/05/2011
| Temat: Re: Jak sprytnie zagadać,by zrobić pierwsze,dobre wrażenie wstępując do hodowli Wto Lut 07, 2012 12:49 pm | |
| Dziękuję,paulam,na pewno skorzystam Pamiętam,że kiedyś próbowałam już sił w jakiejś hodowli Pinto... Nie pamiętam tylko,jakiej,w każdym razie pamiętam,że ta osoba prowadziła chyba bloga z CzekoBoom... Oj,to przecież nie wspominki | |
| | | katty88888 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : katty88888 Liczba postów : 469 Dołączył : 04/12/2011
| Temat: Re: Jak sprytnie zagadać,by zrobić pierwsze,dobre wrażenie wstępując do hodowli Sro Lut 08, 2012 1:33 am | |
| Hmm... a myślicie, że może potrzebowali by w tej hodowli jeszcze jednej osoby ? Na przykład mnie Bo nei wiem czy warto pisać, czy już zbyt dużo osób mają i szukać czegoś innego | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Jak sprytnie zagadać,by zrobić pierwsze,dobre wrażenie wstępując do hodowli | |
| |
| | | | Jak sprytnie zagadać,by zrobić pierwsze,dobre wrażenie wstępując do hodowli | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|