Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Prezentacje pani Pysi :)

Go down 
+21
avrilka
Calma
Sweet Rabbit
karina127
Clockvise
Kinga075
zαbαvεcкαα
Ejli
Athi
Guzik
Kikyo22
Broszka
Sakura
Aki
koteczek043
hanka1998
weila123
Uśmieszek
Pati...xd
paulam97
Aniosa
25 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3
AutorWiadomość
zαbαvεcкαα
Przyjaciel Zagrody
zαbαvεcкαα

Liczba postów : 1087

Prezentacje pani Pysi :) - Page 3 Empty
PisanieTemat: Re: Prezentacje pani Pysi :)   Prezentacje pani Pysi :) - Page 3 I_icon_minipostNie Lut 19, 2012 6:19 am

No, te to tak. Zwracam honor do kieszeni.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Prezentacje pani Pysi :)   Prezentacje pani Pysi :) - Page 3 I_icon_minipostPią Lut 24, 2012 9:44 am

Ostatnio wyszło mi coś takiego ^^
Spoiler:
Powrót do góry Go down
hanka1998
ZAGRODZIANIN
hanka1998

Nick w grze : hanka1998
Liczba postów : 5814

PisanieTemat: Re: Prezentacje pani Pysi :)   Prezentacje pani Pysi :) - Page 3 I_icon_minipostPią Lut 24, 2012 10:38 am

Pyśka, jesteś wielka! Tylko zmień "hani" na "hanki" ;D
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1007218
karina127
Jedną nogą w ZM
karina127

Nick w grze : karina127
Liczba postów : 500

PisanieTemat: Re: Prezentacje pani Pysi :)   Prezentacje pani Pysi :) - Page 3 I_icon_minipostSob Lut 25, 2012 12:20 pm

Pysiu,robisz naprawdę piękne prezentacje Prezentacje pani Pysi :) - Page 3 1600913619
Czy Photoshop do pobrania (ten który jest w poradniku) jest darmowy ?
Chyba się skusze i złożę zamówienie Prezentacje pani Pysi :) - Page 3 762289128
Czy dajesz je razem z HTMLem ?Bo wcześniej ja sama robiłam prezentacje,teraz jak nowy kod jest to niestety muszę zrezygnować... Crying or Very sad
Powrót do góry Go down
Sweet Rabbit
ZAGRODZIANIN
Sweet Rabbit

Nick w grze : Rabbitek
Liczba postów : 1911

PisanieTemat: Re: Prezentacje pani Pysi :)   Prezentacje pani Pysi :) - Page 3 I_icon_minipostSob Lut 25, 2012 1:26 pm

karino - tak, trial jest darmowy tylko na 30 dni Wink
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1311909
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Prezentacje pani Pysi :)   Prezentacje pani Pysi :) - Page 3 I_icon_minipostNie Lut 26, 2012 8:28 am

karino dziękuję.Miło to słyszeć,jesli chodzi o html,to nie umiem go zrobić Sad
Powrót do góry Go down
Calma
Przyjaciel Zagrody
Calma

Nick w grze : Calma
Liczba postów : 658

PisanieTemat: Re: Prezentacje pani Pysi :)   Prezentacje pani Pysi :) - Page 3 I_icon_minipostNie Lut 26, 2012 8:40 am

PYSIA ! Kocham Twoje prace <3
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Prezentacje pani Pysi :)   Prezentacje pani Pysi :) - Page 3 I_icon_minipostNie Lut 26, 2012 8:44 am

Calmo,szczerze,zawsze szukam inspiracji na DeviantArt.Aktualnie powstaje mój projekt podobny do Graficznej Szafy.Więc kto wie,może i ty do niego dołączysz? Smile
Powrót do góry Go down
Pati...xd
Przyjaciel Zagrody
Pati...xd

Nick w grze : Pati...xd
Liczba postów : 4498

PisanieTemat: Re: Prezentacje pani Pysi :)   Prezentacje pani Pysi :) - Page 3 I_icon_minipostNie Lut 26, 2012 10:16 am

To ja życzę powodzenia w projekcie i oby wypalił Prezentacje pani Pysi :) - Page 3 1686848680

Ja na pewno się bym i tak nie dostała, bo moje prezentacje w porównaniu z twoimi są takie se.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3288
avrilka
Przyjaciel Zagrody
avrilka

Nick w grze : avrilka
Liczba postów : 2835

PisanieTemat: Re: Prezentacje pani Pysi :)   Prezentacje pani Pysi :) - Page 3 I_icon_minipostNie Lut 26, 2012 10:17 am

Oo,moja kochana z owczarkiem.Ale gdzieś mi się zapodziała Sad Sad
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3105170
karina127
Jedną nogą w ZM
karina127

Nick w grze : karina127
Liczba postów : 500

PisanieTemat: Re: Prezentacje pani Pysi :)   Prezentacje pani Pysi :) - Page 3 I_icon_minipostNie Lut 26, 2012 11:17 am

Pysiu ,podpowiem ci Idea
Na blogu zabykowej (czy jak jej tam jest) jest wytłumaczenie tego kodu.Mi się nie chce kombinować,ale jeśli ty chcesz,to próbuj tongue
I jeszcze raz co do tego Photoshopa - i jak minie 30 dni ,to co będzie?Będę musiała płacić,czy się sam z siebie usunie ?Muszę to wiedzieć,bo potem moje "ups affraid " zamieni się w szlaban na komputer Prezentacje pani Pysi :) - Page 3 143088812
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Prezentacje pani Pysi :)   Prezentacje pani Pysi :) - Page 3 I_icon_minipostNie Lut 26, 2012 11:20 am

karino nic się nie stanie.Po prostu stracisz opcje korzystania z niego.A co do html,jestem leniwa XD Dziękuję także za słowa otuchy,mam nadzieję,że projekt się uda.
Powrót do góry Go down
kasiaQ xd
Już coś wie
kasiaQ xd

Nick w grze : kasiaQ xd
Liczba postów : 221

PisanieTemat: Re: Prezentacje pani Pysi :)   Prezentacje pani Pysi :) - Page 3 I_icon_minipostNie Lut 26, 2012 12:27 pm

Ojej śliczne te twoje prezentacje Smile
Na tej prezentacji z psem masz takie pochyłe paski a ja takich szukam i szukam i szukam i nie mogę znaleźć czy mogłabyś zdradzić z kąd masz ? Smile
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1461805
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Prezentacje pani Pysi :)   Prezentacje pani Pysi :) - Page 3 I_icon_minipostPon Lut 27, 2012 4:49 am

Sama zrobiłam.
Powrót do góry Go down
gabriela żołądź
W skromnych progach Zagrody

Nick w grze : gabriela żołądź
Liczba postów : 357

PisanieTemat: Re: Prezentacje pani Pysi :)   Prezentacje pani Pysi :) - Page 3 I_icon_minipostPon Lut 27, 2012 7:55 am

Pysiu robisz najładniejsze prezentacje!Są śliczniejsze niż dzieła Polskiego malarza Jana Matejki!
Jeśli pozwolisz wezmę tą przed ostatnią i piątą no może jeszcze trzecią są prześliczne!Pysiu tu chyba umiesz czarować bo robisz takie śliczne prezentacje! Prezentacje pani Pysi :) - Page 3 2470041092 Prezentacje pani Pysi :) - Page 3 1334161934
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1561481
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Prezentacje pani Pysi :)   Prezentacje pani Pysi :) - Page 3 I_icon_minipostPon Lut 27, 2012 8:26 am

do pierwszej prezentacji:
1. grafika - koń pochodzi ze strony devianart.com ->link http://browse.deviantart.com/?qh=§ion=&global=1&q=the+fallen+hero#/d4lyhae
twórca NIE życzy sobie kopiowania jej prac. Na DA mam konto. zapytałam czy ktoś prosił o zgodę. pani Ray odpowiedziała kategorycznie, że nikt jej nie pytał o żadną zgodę.
podobnie jest z 4-rtą manipulacją
oraz z ostatnim zdjęciem - zdjęcie z DA zrobił je Vikarius - jego logo zostało Usunięte.
ten człowiek Także nie pozwala nic kopiować
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Prezentacje pani Pysi :)   Prezentacje pani Pysi :) - Page 3 I_icon_minipostPon Lut 27, 2012 8:41 am

Miko,widzę,że ktoś kategorycznie chce zepsuć tu mój wizerunek.Jeśli chcesz zgłoś mnie.Ja osobiście konta na DA nie mam,ale wiem,że jeden z twórców z Graficznej Szafy pisał w tej sprawie do pani Moniki i mogę Ci zaręczyć,że dała ona na to zgodę.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Prezentacje pani Pysi :)   Prezentacje pani Pysi :) - Page 3 I_icon_minipostPon Lut 27, 2012 8:49 am

mogę ci zaręczyć
że pisałam do niej i nikt na kopiowanie a co dopiero wycinanie i edytowanie tej grafiki nie udzielał zgody
podobnie jak na drugą grafikę innego członka DA
oraz Zdj biegnącego Araba

Graficzna szafa popłynęła właśnie za to że miała zgody...
Nie miała! Pisała że ma ale jakby tak było- nie łamali by regulaminów.
W dodatku usunęłaś logo tej kobitki oraz pani i pana od 2-ch pozostałych
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Prezentacje pani Pysi :)   Prezentacje pani Pysi :) - Page 3 I_icon_minipostPon Lut 27, 2012 8:55 am

To proszę bardzo.Możesz sobie mnie zgłaszać,ale wiedz,że przez to ,że psujesz grę zarówno mi jak i innym nie znaczy,że jesteś lepsza.Chcesz się wyżyć to zapraszam na flames..Ja na swoim wątku dyskutować z tobą na ten temat nie zamierzam.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Prezentacje pani Pysi :)   Prezentacje pani Pysi :) - Page 3 I_icon_minipostPon Lut 27, 2012 8:57 am

psuję grę??
tym że kopiujesz twórczość
podajesz jako swoją psuję grę?
czy ja coś piszę o sobie?- jakoś się wywyższam?
proszę zastanów się nad tym.

z racji że nie masz jak widzę zamiaru usunąć owych prezentacji oczywiście zgłaszam -.-
Powrót do góry Go down
Sakura
ZAGRODZIANIN
Sakura

Nick w grze : LadyTigra
Liczba postów : 2211

PisanieTemat: Re: Prezentacje pani Pysi :)   Prezentacje pani Pysi :) - Page 3 I_icon_minipostPon Lut 27, 2012 9:01 am

Wiadomo, kto znów robi dym... Do tej pory każdy kopiował z netu, nie zwracał nawet uwagi na to, czy ktoś pozwala kopiować czy nie i nikt nikogo nie zgłaszał. Nagle zaczęło to przeszkadzać i każdy chce każdego zgłaszać. Głupota!...
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3404501
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Prezentacje pani Pysi :)   Prezentacje pani Pysi :) - Page 3 I_icon_minipostPon Lut 27, 2012 9:02 am

Sakura0001 napisał:
Wiadomo, kto znów robi dym... Do tej pory każdy kopiował z netu, nie zwracał nawet uwagi na to, czy ktoś pozwala kopiować czy nie i nikt nikogo nie zgłaszał. Nagle zaczęło to przeszkadzać i każdy chce każdego zgłaszać. Głupota!...

nie głupota
Prawa Autorskie
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Prezentacje pani Pysi :)   Prezentacje pani Pysi :) - Page 3 I_icon_minipostPon Lut 27, 2012 9:03 am

Sakura0001 napisał:

a jak chce kopiować proszę:
są strony korzystające z usługi Free On.
gdzie Wszystko można kopiować.
ale nie DA - strona prywatnych twórców.
ich prace się kupuje za Prawdziwe pieniądze...
Powrót do góry Go down
gabriela żołądź

PisanieTemat: Re: Prezentacje pani Pysi :)   Prezentacje pani Pysi :) - Page 3 I_icon_minipostPon Lut 27, 2012 9:11 am

Nie kłóćcie się o jakieś głupie prezentacje!Sakura ma rację że od razu nie powinno się zgłaszać jak ktoś kopiuje prezentacje.A mika ma rację że nie powinno się kopiować bez pozwolenia. Prezentacje pani Pysi :) - Page 3 1334161934
Powrót do góry Go down
Calma
Przyjaciel Zagrody
Calma

Nick w grze : Calma
Liczba postów : 658

PisanieTemat: Re: Prezentacje pani Pysi :)   Prezentacje pani Pysi :) - Page 3 I_icon_minipostPon Lut 27, 2012 9:12 am

Nie no już przesadzacie. Rozumiem oczywiście prawa autorskie, ale popatrzcie znowu, ile ludzi nawet dzieci mających po 12,13 lat, które nie znają angielskiego wchodzi sobie na deviantart i ''zapisz obraz jako''... Po co się czepiać, skoro jednym przypadkiem z wielu za dużo nie zdziałasz, nadal te 99,9999% ludzi nadal będzie to kopiować i nie będzie się tym przejmować.

gabriela żołądź - to w końcu kto ma racje? bo Twoje sugestie same sobie zaprzeczają
Powrót do góry Go down
Sakura
ZAGRODZIANIN
Sakura

PisanieTemat: Re: Prezentacje pani Pysi :)   Prezentacje pani Pysi :) - Page 3 I_icon_minipostPon Lut 27, 2012 9:14 am

Mnie też możesz spokojnie zgłosić, gdyż owóż również kopiowałam z DA. Proszszszszę barrrrdzo... Tylko najpierw wskaż, co takiego skopiowałam...
Powrót do góry Go down
LadyArvena
Administrator
LadyArvena

Nick w grze : LadyArvena
Liczba postów : 4123

PisanieTemat: Re: Prezentacje pani Pysi :)   Prezentacje pani Pysi :) - Page 3 I_icon_minipostPon Lut 27, 2012 9:18 am

Co do praw autorskich - 90% prezentacji na howrse są prezentacjami graficznymi. Z czego prawdopodobnie mniej niż 1 procent pytało się autorów o pozwolenie. Dlaczegóż więc czepiać się pojedynczych graczy? Raczej powinnaś na kontakt zgłosić sugestię, że masowo łamane są prawa autorskie i należy nam zabrać możliwość tworzenia prezentacji Wink

Nawet jakby autor poszedł do sądu i tak nic by nie zyskał. Byłaby mała szkodliwość społeczna, ponieważ nie czerpiemy z tego realnych korzyści. Co innego, jakby ktoś wziął taki obraz/zdjęcie, przerobił i wystawiał np. na allegro. Ale tu? Mika, naprawdę nie masz już o co się czepiać?
Je też mam prezentację z neta. Awatar także. Czasem posługuję się także podpisem, który też jest modyfikacją znalezionego w necie obrazka.

PS. Mika - a ty masz prawa do zdjęć używanych w swoim awatarze? Wink Prosiłabym o ich ukazanie.

Ostatnio zmieniony przez LadyArvena dnia Pon Lut 27, 2012 9:20 am, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=187343
Rose666
Przyjaciel Zagrody
Rose666

Nick w grze : Alvienne
Liczba postów : 546

PisanieTemat: Re: Prezentacje pani Pysi :)   Prezentacje pani Pysi :) - Page 3 I_icon_minipostPon Lut 27, 2012 9:19 am

A najlepiej postawmy całe Howrse do sądu...
Zdaniami wymieniamy się w dziale ,,Flames", a to, że Pysia kopiuje coś z dA to tylko i wyłącznie jej sprawa.
Mam też wrażenie, że Mika wręcz specjalnie starała się dopatrzyć, skąd to Pysia bierze takie ładne grafiki.
Nie mam zamiaru nikogo zgłaszać, bo pilnuję swojego życia i niech każdy robi to samo.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2224054
gabriela żołądź

PisanieTemat: Re: Prezentacje pani Pysi :)   Prezentacje pani Pysi :) - Page 3 I_icon_minipostPon Lut 27, 2012 9:19 am

No raczej sakura ma rację, bo i tak jak będą to zgłaszać większość się nie będzie tym przejmować.
Powrót do góry Go down
Sakura
ZAGRODZIANIN
Sakura

Mika, prawa autorskie zawsze były, są i zawsze będą łamane, chociażby przy produkcji srajtaśmy, którą ktoś kiedyś wymyślił.

Największym przekrętem i plagiatem jest wielojęzykowy przekład Biblii, w dodatku przez stulecia była zmieniana gros razy i w tej chwili każdy ma w domu kopię tej księgi, łamiącą prawa autorskie, gdyż owóż, autor nie może już na niej zarobić. Wychodzi na to, że autor dzieła musi najpierw kojtnać, żeby inni zbijali na nim kokosy, czyż nie?

I jeszcze jedno. Przejrzyj lepiej swój komputer, czy nie masz przypadkiem jakiegoś nielegalnie pobranego programu, filmu czy utworu muzycznego lub książki napisanej w formacie pdf. Jeżeli masz choć jeden z nich, również łamiesz prawa autorskie, więc tym bardziej nie powinnaś nikogo o to oskarżać. Niech żyją ci, co zawsze idą w przeciwnym kierunku do całej reszty społeczeństwa. Można powiedzieć: Ave Piraci!

W Szwecji piraci internetowi doczekali się nawet własnej religii, tzw. kopimizmu. I co Ty na to? Ja, jako osoba antyreligijna, wrecznie znalazłam coś, co mogę wyznawać Twisted Evil.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Prezentacje pani Pysi :)   Prezentacje pani Pysi :) - Page 3 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Prezentacje pani Pysi :)
Powrót do góry 
Strona 3 z 3Idź do strony : Previous  1, 2, 3
 Similar topics
-
» Prezentacje pani Pysi :)
» Prezentacje Pani Pysi
» Darmowe Prezentacje od Pani Pysi!:)
» Prezentacje pani Pysi - nowy wątek.
» Urodziny Pani Dallas

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach