Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Firma Your Document

Go down 
+3
Nesska
Star-x3
Róża-chodowca9
7 posters

Zaśmiecać Aktualności czy zrobić odzdzielny dział?
Zaśmiecać Ak.
Firma Your Document Empty23%Firma Your Document Empty
 23% [ 5 ]
Zrobić nowy dzaiał
Firma Your Document Empty77%Firma Your Document Empty
 77% [ 17 ]
Wszystkich Głosów : 22

Poll closed

AutorWiadomość
Róża-chodowca9
Już coś wie
Róża-chodowca9

Nick w grze : Róża-chodowca
Liczba postów : 183

Firma Your Document Empty
PisanieTemat: Firma Your Document   Firma Your Document I_icon_minipostSro Lut 08, 2012 8:54 am

Oficjalne otwarcie Your Document

Oto oficjalne otwarcie firmy Your Document!

Czym zajmuję się YD?
Robię "filmy" dokumentalne o Howrse, Owlient i najrozmaitszych rzeczach. Jakby ktoś miał jakąś nazwę zamiast wziętego w nawias filmy to piszcie tu.

Pracownicy
Nie poszukuję współpracowników. Chcę pracować sama, to może dostanę 6 w szkole.

Gdzie można oglądać premiery?
Nie będą to filmy. To będzie tekst z obrazkami i zrzutami ekranu. Premiery dostępne będą tu na Zagrodzie i na oficjalnej stronie YD.

Jeszcze kila słów odnośnie "filmów"
Stare dokumenty nie będą dostępne nigdzie, dopiero za miesiąc można będzie wykupić jeden zrzut i jeden obrazek. Oczywiście im dłużej czekasz tym więcej płacisz. Na przykład kupujesz pakiet obrazek+ zrzut i płacisz 1000 equus jeśli jest miesiąc od premiery a jeśli minęły już dwa miesiące to płacisz 2000.

Coś do premier na Zagrodzie
Nie wiem czy zaśmiecać Aktualności czy zrobić oddzielny dział pt. Your Document?? No to już może ankieta o tym zdecyduje. Link do oficjalnej strony pojawi się już niedługo.

Ankieta otwarta tylko 15 dni!
Powrót do góry Go down
Star-x3
ZAGRODZIANIN
Star-x3

Nick w grze : Star-x3
Liczba postów : 2045

PisanieTemat: Re: Firma Your Document   Firma Your Document I_icon_minipostSro Lut 08, 2012 1:04 pm

Jak dla mnie aktualności są już dość zaśmiecone.
Powrót do góry Go down
http://gwiazdkax3.deviantart.com/
Nesska
Raczkujący
Nesska

Liczba postów : 68

PisanieTemat: Re: Firma Your Document   Firma Your Document I_icon_minipostPią Lut 10, 2012 6:07 am

A masz uprawnienia, żeby zrobić nowy dział? x)
Powrót do góry Go down
Sheila86
Przyjaciel Zagrody
Sheila86

Nick w grze : Sheila86
Liczba postów : 658

PisanieTemat: Re: Firma Your Document   Firma Your Document I_icon_minipostPią Lut 10, 2012 9:33 am

A ja nie widzę sensu płacenia za coś takiego. Trochę to dla mnie.. "niezdrowe" żeby nie użyć innego słowa znaczącego dokładnie to samo.
Fajnie, że masz inicjatywę, żeby zrobić coś takiego - jest to ciekawy pomysł i fajnie, że możesz wykorzystać to w szkole, ale nie rozumiem dlaczego ktoś z nas miałby ci płacić za oglądanie prezentacji multimedialnych o howrse.
Jest więc tym bardziej dziwne jest że w 2 miesiące po premierze to ma być droższe niż w czasie premiery, wszak wiadomo, że w kinie bilet na premierę zawsze jest droższy niż później:)
I ostatnia rzecz, czy wiesz, że aby publikować w internecie treści, które są objęte prawami autorskimi a howrse, zdjęcia ich koni itp z całą pewnością takowe posiada - potrzebujesz zgody właściciela tych treści, czyli aktualnie firmy Ubisoft? Smile
Nie żebym bardzo się czepiała, ale poczytaj najpierw regulamin howrse, jeśli chcesz założyć publiczną stronę internetową w celu udostępniania tych prezentacji, bo mogą dla Ciebie wyniknąć z tego problemy. I na prawdę nie mówię tu ze złośliwości tylko po prostu spotkałam się już z czymś takim (nie dotyczyło mnie osobiście tylko znajomej, która miała duże nieprzyjemności z tego powodu).
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1084664
ZetkaEmka
ZAGRODZIANIN
ZetkaEmka

Nick w grze : ZetkaEmka
Liczba postów : 2034

PisanieTemat: Re: Firma Your Document   Firma Your Document I_icon_minipostPią Lut 10, 2012 12:12 pm

Zgadzam się z Sheilą... Jak Ci ktoś za ro zapłaci, to gratuluję... Ale wątpię. Naucz Ty się lepiej HTMLa, jak chcesz szóstkę, prezentację multimedialną to nie problem zrobić...
Powrót do góry Go down
EveDallas
Moderator
EveDallas

Nick w grze : EveDallas
Liczba postów : 4676

PisanieTemat: Re: Firma Your Document   Firma Your Document I_icon_minipostSob Lut 11, 2012 4:57 am

Zetko, ależ Róża ma 10 lat (pamiętam?). HTML to w szkole się uczy w II-III gim, ja niedawno miałam totalne podstawy. 10 lat to 4 klasa? ja pierwsząprezentację robiam w szóstej i dostałam 6-. No cóż...
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1432587
xTikTakx
Przyjaciel Zagrody
xTikTakx

Liczba postów : 700

PisanieTemat: Re: Firma Your Document   Firma Your Document I_icon_minipostSob Lut 11, 2012 9:33 am

Faktycznie, moja siostra ma 10 lat i wszystko normalnie potrafi robić na komputerze, ale HTML.. w życiu by nie dała rady.
Powrót do góry Go down
ZetkaEmka
ZAGRODZIANIN
ZetkaEmka

Nick w grze : ZetkaEmka
Liczba postów : 2034

PisanieTemat: Re: Firma Your Document   Firma Your Document I_icon_minipostSob Lut 11, 2012 2:07 pm

EveDallas napisał:
Zetko, ależ Róża ma 10 lat (pamiętam?). HTML to w szkole się uczy w II-III gim, ja niedawno miałam totalne podstawy. 10 lat to 4 klasa? ja pierwsząprezentację robiam w szóstej i dostałam 6-. No cóż...
Chodzę do 5 klasy. Pierwsze kroki z HTMLem stawiałam rok czy dwa temu. Nie mówię, że go całkowicie ogarniam, ale Róża nie jest głupia. Gdyby poczytała (bo czytać uczą w zerówce...), to by się nauczyła. Może i ja miałam łatwiej, bo mnie tata uczył, ale no sorry, co za problem otworzyć LibreOffica czy co tam ona używa i zrobić prezentację multimedialną? No i Sheila ma rację z tymi prawami autorskimi...
Powrót do góry Go down
Róża-chodowca9
Już coś wie
Róża-chodowca9

Nick w grze : Róża-chodowca
Liczba postów : 183

PisanieTemat: Re: Firma Your Document   Firma Your Document I_icon_minipostPon Lut 13, 2012 8:03 am

Ja znam HTML. Owszem 10 lat to czwarta klasa a ja w 3 bo ze stycznia jestem.
Zetka- ja pierwsze zdania przeczytałam sama w wieku 4 lat. A to było tak:
Na takim sklepie u ruskich pisało "Duty Free Shop" i ja tak: duty fre i no się zastaniawiam i... szop. A ci ludzie to się za głowę złapali!
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Firma Your Document   Firma Your Document I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Firma Your Document
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» Firma Your Document

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach