Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Firma Your Document | |
|
+3Nesska Star-x3 Róża-chodowca9 7 posters |
Zaśmiecać Aktualności czy zrobić odzdzielny dział? | Zaśmiecać Ak. | | 23% | [ 5 ] | Zrobić nowy dzaiał | | 77% | [ 17 ] |
| Wszystkich Głosów : 22 | | Poll closed |
| Autor | Wiadomość |
---|
Róża-chodowca9 Już coś wie
Nick w grze : Róża-chodowca Liczba postów : 183 Dołączył : 23/09/2011
| Temat: Firma Your Document Sro Lut 08, 2012 8:54 am | |
| Oficjalne otwarcie Your Document
Oto oficjalne otwarcie firmy Your Document!
Czym zajmuję się YD? Robię "filmy" dokumentalne o Howrse, Owlient i najrozmaitszych rzeczach. Jakby ktoś miał jakąś nazwę zamiast wziętego w nawias filmy to piszcie tu.
Pracownicy Nie poszukuję współpracowników. Chcę pracować sama, to może dostanę 6 w szkole.
Gdzie można oglądać premiery? Nie będą to filmy. To będzie tekst z obrazkami i zrzutami ekranu. Premiery dostępne będą tu na Zagrodzie i na oficjalnej stronie YD.
Jeszcze kila słów odnośnie "filmów" Stare dokumenty nie będą dostępne nigdzie, dopiero za miesiąc można będzie wykupić jeden zrzut i jeden obrazek. Oczywiście im dłużej czekasz tym więcej płacisz. Na przykład kupujesz pakiet obrazek+ zrzut i płacisz 1000 equus jeśli jest miesiąc od premiery a jeśli minęły już dwa miesiące to płacisz 2000.
Coś do premier na Zagrodzie Nie wiem czy zaśmiecać Aktualności czy zrobić oddzielny dział pt. Your Document?? No to już może ankieta o tym zdecyduje. Link do oficjalnej strony pojawi się już niedługo.
Ankieta otwarta tylko 15 dni! | |
| | | Star-x3 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Star-x3 Liczba postów : 2045 Dołączył : 21/03/2011
| Temat: Re: Firma Your Document Sro Lut 08, 2012 1:04 pm | |
| Jak dla mnie aktualności są już dość zaśmiecone. | |
| | | Nesska Raczkujący
Liczba postów : 68 Dołączył : 11/11/2011
| Temat: Re: Firma Your Document Pią Lut 10, 2012 6:07 am | |
| A masz uprawnienia, żeby zrobić nowy dział? x) | |
| | | Sheila86 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Sheila86 Liczba postów : 658 Dołączył : 03/07/2011
| Temat: Re: Firma Your Document Pią Lut 10, 2012 9:33 am | |
| A ja nie widzę sensu płacenia za coś takiego. Trochę to dla mnie.. "niezdrowe" żeby nie użyć innego słowa znaczącego dokładnie to samo. Fajnie, że masz inicjatywę, żeby zrobić coś takiego - jest to ciekawy pomysł i fajnie, że możesz wykorzystać to w szkole, ale nie rozumiem dlaczego ktoś z nas miałby ci płacić za oglądanie prezentacji multimedialnych o howrse. Jest więc tym bardziej dziwne jest że w 2 miesiące po premierze to ma być droższe niż w czasie premiery, wszak wiadomo, że w kinie bilet na premierę zawsze jest droższy niż później:) I ostatnia rzecz, czy wiesz, że aby publikować w internecie treści, które są objęte prawami autorskimi a howrse, zdjęcia ich koni itp z całą pewnością takowe posiada - potrzebujesz zgody właściciela tych treści, czyli aktualnie firmy Ubisoft? Nie żebym bardzo się czepiała, ale poczytaj najpierw regulamin howrse, jeśli chcesz założyć publiczną stronę internetową w celu udostępniania tych prezentacji, bo mogą dla Ciebie wyniknąć z tego problemy. I na prawdę nie mówię tu ze złośliwości tylko po prostu spotkałam się już z czymś takim (nie dotyczyło mnie osobiście tylko znajomej, która miała duże nieprzyjemności z tego powodu). | |
| | | ZetkaEmka ZAGRODZIANIN
Nick w grze : ZetkaEmka Liczba postów : 2034 Dołączył : 06/08/2011
| Temat: Re: Firma Your Document Pią Lut 10, 2012 12:12 pm | |
| Zgadzam się z Sheilą... Jak Ci ktoś za ro zapłaci, to gratuluję... Ale wątpię. Naucz Ty się lepiej HTMLa, jak chcesz szóstkę, prezentację multimedialną to nie problem zrobić... | |
| | | EveDallas Moderator
Nick w grze : EveDallas Liczba postów : 4676 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: Firma Your Document Sob Lut 11, 2012 4:57 am | |
| Zetko, ależ Róża ma 10 lat (pamiętam?). HTML to w szkole się uczy w II-III gim, ja niedawno miałam totalne podstawy. 10 lat to 4 klasa? ja pierwsząprezentację robiam w szóstej i dostałam 6-. No cóż... | |
| | | xTikTakx Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 700 Dołączył : 06/01/2012
| Temat: Re: Firma Your Document Sob Lut 11, 2012 9:33 am | |
| Faktycznie, moja siostra ma 10 lat i wszystko normalnie potrafi robić na komputerze, ale HTML.. w życiu by nie dała rady. | |
| | | ZetkaEmka ZAGRODZIANIN
Nick w grze : ZetkaEmka Liczba postów : 2034 Dołączył : 06/08/2011
| Temat: Re: Firma Your Document Sob Lut 11, 2012 2:07 pm | |
| - EveDallas napisał:
- Zetko, ależ Róża ma 10 lat (pamiętam?). HTML to w szkole się uczy w II-III gim, ja niedawno miałam totalne podstawy. 10 lat to 4 klasa? ja pierwsząprezentację robiam w szóstej i dostałam 6-. No cóż...
Chodzę do 5 klasy. Pierwsze kroki z HTMLem stawiałam rok czy dwa temu. Nie mówię, że go całkowicie ogarniam, ale Róża nie jest głupia. Gdyby poczytała (bo czytać uczą w zerówce...), to by się nauczyła. Może i ja miałam łatwiej, bo mnie tata uczył, ale no sorry, co za problem otworzyć LibreOffica czy co tam ona używa i zrobić prezentację multimedialną? No i Sheila ma rację z tymi prawami autorskimi... | |
| | | Róża-chodowca9 Już coś wie
Nick w grze : Róża-chodowca Liczba postów : 183 Dołączył : 23/09/2011
| Temat: Re: Firma Your Document Pon Lut 13, 2012 8:03 am | |
| Ja znam HTML. Owszem 10 lat to czwarta klasa a ja w 3 bo ze stycznia jestem. Zetka- ja pierwsze zdania przeczytałam sama w wieku 4 lat. A to było tak: Na takim sklepie u ruskich pisało "Duty Free Shop" i ja tak: duty fre i no się zastaniawiam i... szop. A ci ludzie to się za głowę złapali! | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Firma Your Document | |
| |
| | | | Firma Your Document | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|