Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Wielkie otwarcie | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
LadyArvena Administrator
Nick w grze : LadyArvena Liczba postów : 4123 Dołączył : 17/01/2011
| Temat: Wielkie otwarcie Pon Sty 17, 2011 10:10 am | |
| Dziś zaczęłam tworzyć forum Stwierdziłam, że jest zapotrzebowanie - ciężko w grze znaleźć kogoś do wymiany rzeczy z CR, mnóstwo osób pisze na swoich prezentacjach, ale ciężko, by dwie osoby mające odpowiednie rzeczy się znalazły. To się tu ułatwi Na dole strony znajduje się czat - aby w niego wejść wystarczy kliknąć "zaloguj" z boku po prawej stronie. By zobaczyć co pisano przed twoim przyjściem - "archives" W planach: - czarna lista - czyli kogo się wystrzegać, z kim nie wymieniać - temat o konkursach - kto, gdzie i z jaką nagrodą ogłasza - temat o tworzeniu prezentacji - u kogo można kupić i za ile I czy warto - temat z ogłoszeniami Ośrodków Jeździeckich - temat ze schroniskami - kto organizuje prywatne, gdzie możecie oddać konie za więcej niż 400 Equues (tyle dostaje się w oficjalnym schronisku)
Ostatnio zmieniony przez LadyArvena dnia Sob Kwi 23, 2011 7:01 am, w całości zmieniany 1 raz | |
| | | LadyArvena Administrator
| Temat: Re: Wielkie otwarcie Pon Sty 17, 2011 12:37 pm | |
| Czarna lista jednak już jest | |
| | | LadyArvena Administrator
| Temat: Re: Wielkie otwarcie Sro Sty 19, 2011 10:06 am | |
| Znalazłam bardziej odpowiednią skórkę, nie rażącą tak w oczy Jak się zrobi cieplej, wiosenniej, pomyśli się o innej zmianie. Teraz ta pasuje do mgły... | |
| | | konskadziewczyna Nowy
Liczba postów : 40 Dołączył : 11/03/2011
| Temat: Re: Wielkie otwarcie Pią Mar 11, 2011 3:38 am | |
| Masz rację, było zapotrzebowanie. Teraz jest o wiele fajniej, od kiedy istnieje nieoficjalne forum polskiego serwera Howrse | |
| | | Lubelak Administrator
Liczba postów : 2816 Dołączył : 18/01/2011
| Temat: Re: Wielkie otwarcie Sob Mar 19, 2011 11:22 am | |
| dla wszystkich udzielających się na forum mam prezencik, wirtualny ale zawsze | |
| | | Furia ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Kara_fryza Liczba postów : 562 Dołączył : 21/02/2011
| Temat: Re: Wielkie otwarcie Sob Mar 19, 2011 2:21 pm | |
| Och, jaki słodziachny! Dzięęę-kuuuu-jeee-myyyy! Tak wszyscy churkiem jak w szkole to się robiło | |
| | | Krysia1 W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Krysia1 Liczba postów : 349 Dołączył : 02/03/2011
| Temat: Re: Wielkie otwarcie Sob Mar 19, 2011 2:42 pm | |
| Właśnie ;D Tak w podstawówce w 1-3 było ;p | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Wielkie otwarcie | |
| |
| | | | Wielkie otwarcie | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |