Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Sakurowe prezentacje :)

Go down 
3 posters
AutorWiadomość
Sakura
ZAGRODZIANIN
Sakura

Nick w grze : LadyTigra
Liczba postów : 2211

Sakurowe prezentacje :) Empty
PisanieTemat: Sakurowe prezentacje :)   Sakurowe prezentacje :) I_icon_minipostSro Lut 08, 2012 5:10 pm

Pragnę zaprezentować Wam kilka moich starszych i nowszych grafik do prezentacji. Jedna z nich została zrobiona na specjalne zamówienie gorgie, która zażyczyła sobie narysowanego własnoręcznie przeze mnie arabka Very Happy. Reszta to moje stare prezentacje Very Happy. Layouty wstawiam w postaci spoilerów, aby nie rozciągać niepotrzebnie strony forum, która nieestetycznie wtedy wygląda Smile

Mój najnowszy projekt:

Prezentacja robiona dla gorgie:

Spoiler:

Moje stare projekty:

Prezentacja Sakura:

Spoiler:

Oczywiście z tej zdejmę napis "Sakura0001" i wstawię nick osoby, która zechce odkupić ja ode mnie Very Happy

Prezentacja Golden Retriever:

Spoiler:

Prezentacja Pagoda:

Spoiler:

Prezentacja Czarna Perła:

Spoiler:

Wszystkie je można ode mnie odkupić za KK oprócz Pagody, gdyż zdobi ona mój ośrodek jeździecki oraz pierwszej prezentacji, która została już sprzedana Smile. Każdą prezkę sprzedam wyłącznie jednej osobie, aby nie powielały się później i nie walały po Howrse. Do każdej z nich dopisuję nick na życzenie kupującego Smile
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3404501
blueberry.
Jedną nogą w ZM
blueberry.

Nick w grze : blueberry.
Liczba postów : 858

PisanieTemat: Re: Sakurowe prezentacje :)   Sakurowe prezentacje :) I_icon_minipostCzw Lut 09, 2012 8:52 am

Prześliczne prezentacje Smile Kiedy się nauczę takie robić? Razz
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3141065&message=change
weila123
W skromnych progach Zagrody
weila123

Liczba postów : 361

PisanieTemat: Re: Sakurowe prezentacje :)   Sakurowe prezentacje :) I_icon_minipostCzw Lut 09, 2012 9:21 am

Świetne ! Smile
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Sakurowe prezentacje :)   Sakurowe prezentacje :) I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Sakurowe prezentacje :)
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» Prezentacje z podstronami | Prezentacje z ramkami
» Prezentacje na Wix
» Prezentacje
» Prezentacje
» Prezentacje z wix.com!

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach