Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Nowa Grafika na Zagrodę

Go down 
+8
zαbαvεcкαα
xTikTakx
Hoping.
иιєησямaℓиค
Julinda010
LadyArvena
Sakura
EveDallas
12 posters
Idź do strony : Previous  1, 2
AutorWiadomość
Mikim7
ZAGRODZIANIN
Mikim7

Nick w grze : Mikim7
Liczba postów : 1222

Nowa Grafika na Zagrodę - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: Nowa Grafika na Zagrodę   Nowa Grafika na Zagrodę - Page 2 I_icon_minipostPią Lut 10, 2012 8:22 am

Pysia, mógłbym Ci pomóc ? Rolling Eyes

PS. Napiszę do Ciebie na PW.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=416853
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Nowa Grafika na Zagrodę   Nowa Grafika na Zagrodę - Page 2 I_icon_minipostPią Lut 10, 2012 8:26 am

Mikim jasne Smile Każda pomoc się przyda.
Powrót do góry Go down
Mikim7
ZAGRODZIANIN
Mikim7

Nick w grze : Mikim7
Liczba postów : 1222

PisanieTemat: Re: Nowa Grafika na Zagrodę   Nowa Grafika na Zagrodę - Page 2 I_icon_minipostPią Lut 10, 2012 8:29 am

To powiedz co mam zrobić, podpowiedzieć, czy cokolwiek zrobić, oczywiście w miarę moich możliwości. Oddaję się w twoje ręce Smile
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=416853
Sakura
ZAGRODZIANIN
Sakura

Nick w grze : LadyTigra
Liczba postów : 2211

PisanieTemat: Re: Nowa Grafika na Zagrodę   Nowa Grafika na Zagrodę - Page 2 I_icon_minipostPią Lut 10, 2012 8:36 am

Pysia, mam pewien koncept, ale nie wiem, czy przyjąłby się Smile. Można zrobić kilka projektów (np. 3, 4) i stworzyć ankietę, dzięki której wszyscy wybralibyśmy skórkę, jaka najbardziej przypadłaby nam do gustu, tylko nie wiem, czy zgodziłabyś się na zrobienie kilku projektów Smile. Zdaję sobie z tego sprawę, że jest przy tym dużo roboty, ale gdyby nie stanowiło to dla Ciebie problemu, można by skorzystać z takiej opcji Smile. Czy przypadłby Ci taki pomysł do gustu? Smile Jeżeli nie, nie będę już o tym wspominała Smile
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3404501
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Nowa Grafika na Zagrodę   Nowa Grafika na Zagrodę - Page 2 I_icon_minipostPią Lut 10, 2012 8:40 am

Mikim co do oddania się w moje ręcę,to myślę,że oddanie się w moją myszkę byłoby bardziej adekwatne.Smile Raczej nie pochwycę Cię przez monitor,ale kto wie Smile

Sakuro.Musiałabym to dobrze przemyśleć.Zrobienie skórki to nie byle co.Zamierzam najpierw stworzyć prototyp na całkiem innym forum,przykłądowym.A potem przeniesienie grafiki na nasze forum.
Powrót do góry Go down
ZetkaEmka
ZAGRODZIANIN
ZetkaEmka

Nick w grze : ZetkaEmka
Liczba postów : 2034

PisanieTemat: Re: Nowa Grafika na Zagrodę   Nowa Grafika na Zagrodę - Page 2 I_icon_minipostPią Lut 10, 2012 1:32 pm

A kto był poprzednim grafikiem?
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Nowa Grafika na Zagrodę   Nowa Grafika na Zagrodę - Page 2 I_icon_minipostSob Lut 11, 2012 2:00 am

Szczerze?Nie mam zielonego pojęcia..
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Nowa Grafika na Zagrodę   Nowa Grafika na Zagrodę - Page 2 I_icon_minipostSob Lut 11, 2012 2:46 am

Poprzednikiem Pysi była CzekoBoom:)
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Nowa Grafika na Zagrodę   Nowa Grafika na Zagrodę - Page 2 I_icon_minipostSob Lut 11, 2012 3:21 am

Tak? Nie wiedziałam Smile
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Nowa Grafika na Zagrodę   Nowa Grafika na Zagrodę - Page 2 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Nowa Grafika na Zagrodę
Powrót do góry 
Strona 2 z 2Idź do strony : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» Sleipnir-nowa grafika!
» Nowa grafika Zaczarowanej Dyni!
» TOSHIWA POWRACA Z NOWĄ LEPSZĄ GRAFIKĄ
» NOWA GRAFIKA U Vs. na howrse czyli Ms.Koniara na zagrodzie mgły
» Pomysły na Zagrodę.

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach