Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Chcemy powrotu DJ.!!

Go down 
+42
~Figlasz~
Dream
Nefra01
Arrin
Blue Sea
ᵴᵶέᵼƪα/\/ⅆ
deccot
Diamencik
Evelynek
кoкo
Egoistka.
Lea♥
Aga282000
Takashiro
Sabula
julcia0101
Forest_Girl
Toshima
tatarprima
mgła1
Alexinda
mufff123@o2.pl
avrilka
MrsKopytko
Arłenkowa16
koniś1333
Pati...xd
Calma
Nevarra
Hoping.
kasiulka1710
Aglyss
Philipek
StruwBerry
LadyArvena
gabriela żołądź
zαbαvεcкαα
Nesska
Aki
gwiazda2002
Sweet Rabbit
иιєησямaℓиค
46 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3  Next
AutorWiadomość
mgła1
Nowy
mgła1

Liczba postów : 31

Chcemy powrotu DJ.!! - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: Chcemy powrotu DJ.!!   Chcemy powrotu DJ.!! - Page 2 I_icon_minipostNie Cze 10, 2012 9:32 am

ja chcę żeby wróciło, przecież jak było te konie też były dużo warte. a taki gracz co ma mały staż ale może już używać wszystkich sprzedaży, i widzi takiego konia. on nie miał możliwości go kupić kiedy było dj bo go nie było na howrse. trzeba by było tylko troszkę popracować żeby konie nie znikały...bo to trochę nie fair wobec graczy z mniejszym stażem, bo ci z dużym załatwiali sobie takiego konia za 1kupon, a teraz można go zdobyć za co najmniej 15kuponów o equus nie wspominając. dopisz mnie
Powrót do góry Go down
tatarprima
Nowy
tatarprima

Nick w grze : Primawera (dawniej tatarprima)
Liczba postów : 22

PisanieTemat: Re: Chcemy powrotu DJ.!!   Chcemy powrotu DJ.!! - Page 2 I_icon_minipostNie Lip 08, 2012 3:18 am

Ja tam nie chce powrotu DJ! Co prawda nie mam konia z DJ a gdy się zarejestrowałam już go nie było. Podobno było mnóstwo błędów jak na przykład znikacz. Wole howrse takie jakie jest.
Popieram Calmę, graczkę anietkaaa i MrsKopytko
Powrót do góry Go down
Toshima
Nowy
Toshima

Liczba postów : 6

PisanieTemat: Re: Chcemy powrotu DJ.!!   Chcemy powrotu DJ.!! - Page 2 I_icon_minipostNie Lip 15, 2012 5:54 am

Ja się zgłaszam Smile login: Toshima
Powrót do góry Go down
Forest_Girl
Nowy
Forest_Girl

Liczba postów : 10

PisanieTemat: Re: Chcemy powrotu DJ.!!   Chcemy powrotu DJ.!! - Page 2 I_icon_minipostWto Lip 17, 2012 10:05 am

Ciekawe kto pomyślał, jakby się czuli kolekcjonerzy koni z DJ którzy mają ich tyle, że lepiej nic nie mówić. Wydali miliony, dziesiątki czy nawet setki milionów na konie, które będą kosztowały grosze.
Powrót do góry Go down
julcia0101
W skromnych progach Zagrody
julcia0101

Nick w grze : julcia0101
Liczba postów : 478

PisanieTemat: Re: Chcemy powrotu DJ.!!   Chcemy powrotu DJ.!! - Page 2 I_icon_minipostWto Lip 17, 2012 10:20 am

Fajnie by było, ale to nie fair wobec kolekcjonerów. Chociaż...obiecali nam, że po jakimś czasie od wycofania DJ wprowadzą zamiennik tego przedmiotu. Dotąd go nie było.
Według mnie powinien pojawić się taki zamiennik DJ w promocji a'la loteria, jako główna nagroda, losowana np. tylko raz dziennie.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=105227
Sabula
Przyjaciel Zagrody
Sabula

Liczba postów : 1203

PisanieTemat: Re: Chcemy powrotu DJ.!!   Chcemy powrotu DJ.!! - Page 2 I_icon_minipostWto Lip 17, 2012 10:32 am

Zamiennik to podobno cała przestrzeń twórcza.
Powrót do góry Go down
julcia0101
julcia0101

PisanieTemat: Re: Chcemy powrotu DJ.!!   Chcemy powrotu DJ.!! - Page 2 I_icon_minipostWto Lip 17, 2012 11:00 am

Tu się zgodzić nie mogę. Zamiennik to powinien być przedmiot o takich samych właściwościach, jednak nie powodujący błędów, przeciwnie do jego poprzednika. DJ a Przestrzeń Twórcza to całkiem co innego.
Powrót do góry Go down
Forest_Girl
Nowy
Forest_Girl

PisanieTemat: Re: Chcemy powrotu DJ.!!   Chcemy powrotu DJ.!! - Page 2 I_icon_minipostSro Lip 18, 2012 1:04 am

Przecież zamiennikiem jest Złote Jabłko a nie cała przestrzeń. Promień Heliosa i Złote Róg to tylko dodatki. (:
Powrót do góry Go down
Aglyss
Przyjaciel Zagrody
Aglyss

Nick w grze : Aglyss
Liczba postów : 1624

PisanieTemat: Re: Chcemy powrotu DJ.!!   Chcemy powrotu DJ.!! - Page 2 I_icon_minipostSro Lip 18, 2012 4:31 am

Złote Jabłko zamiennikiem DJ? Te przedmioty były dostępne razem na CR
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=825708
Takashiro
Jedną nogą w ZM
Takashiro

Nick w grze : Cougar
Liczba postów : 530

PisanieTemat: Re: Chcemy powrotu DJ.!!   Chcemy powrotu DJ.!! - Page 2 I_icon_minipostSro Lip 18, 2012 7:47 am

Zamiennikiem DJ jest chyba Przestrzeń Twórcza.ZJ było dostępne już kiedy było DJ.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2306218
julcia0101
julcia0101

PisanieTemat: Re: Chcemy powrotu DJ.!!   Chcemy powrotu DJ.!! - Page 2 I_icon_minipostSro Lip 18, 2012 9:39 am

Przestrzeń Twórcza jest po prostu "unowocześnieniem" Czarnej Perły. Dawniej po prostu kupowało się ją, wysyłało pracę i tyle. A teraz wysyłamy prace przez CP, inni głosują, itp.
Jak może być ona zamiennikiem DJ skoro w PT trzeba samemu zrobić pracę, a w DJ miało się po prostu konia, różne maści i plamki do nałożenia.
Powrót do góry Go down
koniś1333
Raczkujący
koniś1333

Liczba postów : 51

PisanieTemat: Re: Chcemy powrotu DJ.!!   Chcemy powrotu DJ.!! - Page 2 I_icon_minipostSro Lip 18, 2012 9:41 am

Forest_Girl napisał:
Ciekawe kto pomyślał, jakby się czuli kolekcjonerzy koni z DJ którzy mają ich tyle, że lepiej nic nie mówić. Wydali miliony, dziesiątki czy nawet setki milionów na konie, które będą kosztowały grosze.

ich problem, że wydali tyle kuponów na bzdurne konie które mają poprostu inną maść Evil or Very Mad
Powrót do góry Go down
Aga282000
Już coś wie
Aga282000

Nick w grze : Aga282000
Liczba postów : 106

PisanieTemat: Re: Chcemy powrotu DJ.!!   Chcemy powrotu DJ.!! - Page 2 I_icon_minipostCzw Lip 19, 2012 5:43 am

Nie, nie zgadzam się !

Ostatnio zmieniony przez Aga282000 dnia Pią Sty 18, 2013 2:59 pm, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1950794
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Chcemy powrotu DJ.!!   Chcemy powrotu DJ.!! - Page 2 I_icon_minipostCzw Lip 19, 2012 5:45 am

DJ by nie zniknęło gdyby dzieciaczki umiały wtyczki instalować, wtedy by im się wszystko poprawnie wyświetlało.
A teraz jest jęk i stęk bo chcą. I znowu będzie to samo- miliard błędów na minutę.
Powrót do góry Go down
Lea♥
Raczkujący
Lea♥

Nick w grze : Lea♥
Liczba postów : 91

PisanieTemat: Re: Chcemy powrotu DJ.!!   Chcemy powrotu DJ.!! - Page 2 I_icon_minipostCzw Lip 19, 2012 1:49 pm

Z jednej strony - fajnie by było.
Ale z drugiej - jednorożce z DJ nie byłyby wyjątkowe i byłoby to nie fair wobec kolekcjonerów którzy wydali na nie baaaardzo dużo equus.

Przykro mi - strona 2 wygrywa Razz
Powrót do góry Go down
Egoistka.
Nowy
Egoistka.

Liczba postów : 23

PisanieTemat: Re: Chcemy powrotu DJ.!!   Chcemy powrotu DJ.!! - Page 2 I_icon_minipostSro Sie 01, 2012 11:50 am

Ja też tęsknie za DJ Very Happy Ale powodowało problemy techniczne w grze , a więc nie ma sensu jego wracania Very Happy
Powrót do góry Go down
кoкo
Już coś wie

Liczba postów : 299

PisanieTemat: Re: Chcemy powrotu DJ.!!   Chcemy powrotu DJ.!! - Page 2 I_icon_minipostSro Sie 01, 2012 11:53 am

Egoistko. - tak. Wtedy konie były miniaturowe - błąd z DJ.
Powrót do góry Go down
Evelynek
Przyjaciel Zagrody
Evelynek

Nick w grze : aleksandra.j.1
Liczba postów : 744

PisanieTemat: Re: Chcemy powrotu DJ.!!   Chcemy powrotu DJ.!! - Page 2 I_icon_minipostSro Sie 01, 2012 12:28 pm

Kiccia napisał:
Nevarra napisał:
A mnie tam nie przeszkadza, ze go nie ma. Wolałabym żeby Owlient wprowadził konikom zwyczajne odmiany dawane losowo przy narodzinach - jednemu łysinkę, drugiemu skarpetkę itd coby jednego np karego odróżnić od drugiego. Ot, taki drobiazg.
Świetny pomysł Smile. Przynajmniej konie nie byłyby takie same...
Popieram. I gdyby np. podczas porodu bliźniaków, można by było wybrać klacz i ogiera. W realnym świecie tak się dzieje, to czemu nie na hwr?
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=559173
кoкo
Już coś wie

Liczba postów : 299

PisanieTemat: Re: Chcemy powrotu DJ.!!   Chcemy powrotu DJ.!! - Page 2 I_icon_minipostCzw Sie 02, 2012 1:24 am

cukiereczeek12 napisał:
Kiccia napisał:
Nevarra napisał:
A mnie tam nie przeszkadza, ze go nie ma. Wolałabym żeby Owlient wprowadził konikom zwyczajne odmiany dawane losowo przy narodzinach - jednemu łysinkę, drugiemu skarpetkę itd coby jednego np karego odróżnić od drugiego. Ot, taki drobiazg.
Popieram. I gdyby np. podczas porodu bliźniaków, można by było wybrać klacz i ogiera. W realnym świecie tak się dzieje, to czemu nie na hwr?

To w realu można wybrać płeć źrebaka, nie wiedziałam affraid
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Chcemy powrotu DJ.!!   Chcemy powrotu DJ.!! - Page 2 I_icon_minipostCzw Sie 02, 2012 2:12 am

кoкo napisał:
cukiereczeek12 napisał:
Kiccia napisał:
Nevarra napisał:

To w realu można wybrać płeć źrebaka, nie wiedziałam affraid
cukiereczeek12 mówiła chyba o tym, że klaczy może urodzić bliźniaki - ogiera i klacz Wink
Powrót do góry Go down
Diamencik
Raczkujący

Nick w grze : Diamencik
Liczba postów : 85

PisanieTemat: Re: Chcemy powrotu DJ.!!   Chcemy powrotu DJ.!! - Page 2 I_icon_minipostNie Sie 12, 2012 1:42 pm

Ja jestem na nie. Dlaczego? To proste. Załóżmy, że DJ powróciło na CR i znowu jest za 1kupon:
- konie z DJ stracą wartość z około 20kuponów na 1 ;/ Dlaczego? Nikt nie kupi konia z DJ ja za np. 20 kuponów skoro na CR jest za 1 kupon, przedmiot?!
- kolekcjonerzy zbankrutują (wyobraź sobie, że pokupowałeś/aś tyle koni z DJ za tysiące, kupony aż tu nagle DJ powraca na CR za 1kupon? Co byś zrobił/a? Byś był/a zły/a!)
- konie z DJ będą tak jak np. konie z ZJ.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Chcemy powrotu DJ.!!   Chcemy powrotu DJ.!! - Page 2 I_icon_minipostNie Sie 12, 2012 2:15 pm

Moim zdaniem mogłoby powrócić, ale na zasadzie jak np. 5-ty Żywioł. Żeby było do wygrania tylko w loteriach (nie wszystkich oczywiście).
Powrót do góry Go down
deccot
Raczkujący
deccot

Nick w grze : deccot
Liczba postów : 73

PisanieTemat: Re: Chcemy powrotu DJ.!!   Chcemy powrotu DJ.!! - Page 2 I_icon_minipostWto Sie 21, 2012 12:09 pm

Jestem przeciw, teraz są unikalne... ile ja wydałam już kuponów żeby mieć konia z DJ... i co? potem gdy powróci na rynek będę myśleć po co kupowałam skoro teraz mogę mieć je za 1 kupon
Powrót do góry Go down
ᵴᵶέᵼƪα/\/ⅆ
Nowy

Nick w grze : ᵴᵶέᵼƪα/\/ⅆ
Liczba postów : 12

PisanieTemat: Re: Chcemy powrotu DJ.!!   Chcemy powrotu DJ.!! - Page 2 I_icon_minipostNie Gru 02, 2012 3:59 am

ja wole naturalne konie naturalnej maści i uważam że fajnie jak nie ma tego DJ
Powrót do góry Go down
Blue Sea
Nowy
Blue Sea

Nick w grze : Blue Sea
Liczba postów : 44

PisanieTemat: Re: Chcemy powrotu DJ.!!   Chcemy powrotu DJ.!! - Page 2 I_icon_minipostNie Gru 02, 2012 11:17 am

Mnie tam nie brakuje Diamentowego Jabłka. Poza tym, 100 osób to mało, Ow napewno Cię nie posłucha. Musiałabyś zebrać około 300 ludzików popierających tę petycję. Chcemy powrotu DJ.!! - Page 2 705302

-----------------------

Pozdrawiam
Blue Sea
Powrót do góry Go down
Arrin
Przyjaciel Zagrody
Arrin

Nick w grze : Arrin
Liczba postów : 517

PisanieTemat: Re: Chcemy powrotu DJ.!!   Chcemy powrotu DJ.!! - Page 2 I_icon_minipostNie Gru 02, 2012 4:16 pm

Zadajmy sobie pytanie czy czasem owilentowi nie chodziło o to aby ludzie się bili o te konie wydajac na nie kupony i, a oni sami trzepali na to kase? Logicznie rzecz biorąc: jak coś się psuje to się naprawia. a znikające konie mamy podejście nr2 : nowe jednorogi.
Moja opinia: albo powinni przywrócić Dj albo dać jakaś alternatywę bo albo konie są identyczne albo wymulaj kuponik na ZJ.
Tak czy siak podpisuje się pod petycją.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2202596
Nefra01
Przyjaciel Zagrody
Nefra01

Nick w grze : Nefra01
Liczba postów : 1522

PisanieTemat: Re: Chcemy powrotu DJ.!!   Chcemy powrotu DJ.!! - Page 2 I_icon_minipostPią Gru 07, 2012 12:26 pm

Ja też jestem za przywróceniem DJ, ale nie w takiej formie, że jest normalnym przedmiotem na CR. Tylko tak jak było z Wyzwaniem Tytana - owszem, niech pojawi się na CR do nabycia za kupony (1 lub 2) tak na dwa lub trzy dni, a potem niech będzie do zdobycia w niektórych promocjach.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1602864
Dream
Nowy
Dream

Nick w grze : Dream
Liczba postów : 20

PisanieTemat: Re: Chcemy powrotu DJ.!!   Chcemy powrotu DJ.!! - Page 2 I_icon_minipostPią Gru 14, 2012 9:54 am

Po co wy piszecie te petycje, jak i tak nie przywrócą DJ ?!
Sprawiało duże problemy techniczne i pojawiały się Znikacze takie jak ten :
http://www.howrse.pl/elevage/fiche/?id=353096
Powrót do góry Go down
~Figlasz~
Nowy
~Figlasz~

Nick w grze : ~Figlasz~
Liczba postów : 13

PisanieTemat: Re: Chcemy powrotu DJ.!!   Chcemy powrotu DJ.!! - Page 2 I_icon_minipostSob Gru 15, 2012 10:54 am

Po pierwsze 100 osób to mało.Jak chcesz wysyłać tą propozycję to zbierz min.2 000.A po drugie znowu by się zaczęło,błędy,znikacze.Przyznam DJ było czymś pożytecznym ,ale to nie wróci.
Powrót do góry Go down
irreply
Nowy
irreply

Nick w grze : FibiSim

PisanieTemat: Re: Chcemy powrotu DJ.!!   Chcemy powrotu DJ.!! - Page 2 I_icon_minipostWto Sty 01, 2013 11:58 am

Chciałam wam przekazać, że napisałam przez kontakt do twórców Howrse, aby DJ zostało przywrócone w postaci promocji. Chodzi o to, że byłoby dostępne przez kilka dni od np. 12:00 do 12:00. Później zostałoby znowu usunięte. Odpisali, że przekażą to do odpowiednich osób. Jestem ciekawa co z tego wyjdzie. Smile Możecie też spróbować napisać cos takiego.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Chcemy powrotu DJ.!!   Chcemy powrotu DJ.!! - Page 2 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Chcemy powrotu DJ.!!
Powrót do góry 
Strona 2 z 3Idź do strony : Previous  1, 2, 3  Next

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: ARCHIWUM :: Archiwum-
Skocz do: