| Jak zmienić sukaw w ramce żeby był poziomy a nie pionowy | |
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Go?? Gość
| Temat: Jak zmienić sukaw w ramce żeby był poziomy a nie pionowy Czw Lut 09, 2012 1:30 pm | |
| jak w temacie jak zmienić suwak w ramce żeby był poziomo a nie pionowo.? |
|
| |
blueberry. Jedną nogą w ZM
Nick w grze : blueberry. Liczba postów : 858 Dołączył : 06/02/2012
| Temat: Re: Jak zmienić sukaw w ramce żeby był poziomy a nie pionowy Czw Lut 09, 2012 1:33 pm | |
| Podłączam się do pytania Nie znam się na tym, ale podejrzewam, że będzie trzeba okiełznać nowy kod HTML | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Jak zmienić sukaw w ramce żeby był poziomy a nie pionowy Czw Lut 09, 2012 1:36 pm | |
| ponoć da się zmienić to w opcjach podobnie jak kolor :] |
|
| |
Nesska Raczkujący
Liczba postów : 68 Dołączył : 11/11/2011
| Temat: Re: Jak zmienić sukaw w ramce żeby był poziomy a nie pionowy Czw Lut 09, 2012 2:05 pm | |
| Żeby suwak był poziomo musi mieć się co przewijać w poziomie zamiast w pionie...
pokażcie o co wam dokładnie chodzi | |
|
| |
Star-x3 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Star-x3 Liczba postów : 2045 Dołączył : 21/03/2011
| Temat: Re: Jak zmienić sukaw w ramce żeby był poziomy a nie pionowy Czw Lut 09, 2012 2:23 pm | |
| tutaj przykładowy kod chyba o coś takiego chodziło - więc na tle robicie duzą ramkę bez tekstu, do tej ramki wklejacie kod na kolejna ramke - juz z tekstem - i powielacie ją tyle razy ile chcecie. Ustawiacie w środku pierwszej, dużej ramki w poziomie i proszę - macie taką prezentację | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Jak zmienić sukaw w ramce żeby był poziomy a nie pionowy Czw Lut 09, 2012 2:25 pm | |
| nie wiem o czym ty mówisz xD ja chcę mieć suwak na dole a nie na boku |
|
| |
Nesska Raczkujący
Liczba postów : 68 Dołączył : 11/11/2011
| Temat: Re: Jak zmienić sukaw w ramce żeby był poziomy a nie pionowy Pią Lut 10, 2012 12:46 am | |
| Mam pomysł, pokaż kto ma taką prezentację przykładowo to będziemy wiedzieć czego chcesz | |
|
| |
Star-x3 ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Jak zmienić sukaw w ramce żeby był poziomy a nie pionowy Pią Lut 10, 2012 2:08 am | |
| no wiem że na dole i na to ci podałam. robisz duzą ramkę, a w niej ramki i ustawiasz je poziomo - to znaczy gdy masz kod z polozeniem zmieniasz odleglosc od lewej a inne zostawiasz bez zmian. - Kod:
-
<div style="overflow: auto; left: 50px; width: 50px; position: absolute; top: 120px; height: 200px; text-align: left;">
<div style="overflow: auto; left: 150px; width: 50px; position: absolute; top: 120px; height: 200px; text-align: left;">
<div style="overflow: auto; left: 250px; width: 50px; position: absolute; top: 120px; height: 200px; text-align: left;">
<div style="overflow: auto; left: 350px; width: 50px; position: absolute; top: 120px; height: 200px; text-align: left;"> ... itd | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Jak zmienić sukaw w ramce żeby był poziomy a nie pionowy Pią Lut 10, 2012 4:16 am | |
| boże mój. rozumiem nie wiem o co mi chodziło dzięki |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Jak zmienić sukaw w ramce żeby był poziomy a nie pionowy Pią Lut 10, 2012 4:31 am | |
| ten kod co podałaś nie działa |
|
| |
LadyArvena Administrator
Nick w grze : LadyArvena Liczba postów : 4123 Dołączył : 17/01/2011
| Temat: Re: Jak zmienić sukaw w ramce żeby był poziomy a nie pionowy Pią Lut 10, 2012 8:39 am | |
| forum czasem rozwala kod, dlatego może nie działać... Spróbuj dać ten wcześniejszy co star podała pod hasłem: tutaj przykładowy kod kliknij w ten napis i masz | |
|
| |
Star-x3 ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Jak zmienić sukaw w ramce żeby był poziomy a nie pionowy Pią Lut 10, 2012 8:44 am | |
| Bo ja podałam kod PRZYKLADOWY czyli może nie działać - on służy do pokazania o co mi chodzi | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Jak zmienić sukaw w ramce żeby był poziomy a nie pionowy Pią Lut 10, 2012 11:07 am | |
| Star Buziaki i ukłony dla ciebie Lady dla ciebie też. ten pierwszy działa w 100 0000000% dzięki dzięki. nie wiem jak się tutaj zamyka więc jakby ktoś mógł :] |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Jak zmienić sukaw w ramce żeby był poziomy a nie pionowy | |
| |
|
| |
| Jak zmienić sukaw w ramce żeby był poziomy a nie pionowy | |
|