Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| UH posty | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
arlyn Już coś wie
Liczba postów : 225 Dołączył : 30/06/2011
| Temat: Re: UH posty Wto Gru 27, 2011 8:04 am | |
| Nie da się, jednak jeśli ktoś takowy posiada to prosiłabym o kontakt i tak na PW | |
| | | LadyArvena Administrator
Nick w grze : LadyArvena Liczba postów : 4123 Dołączył : 17/01/2011
| Temat: Re: UH posty Wto Gru 27, 2011 8:35 am | |
| - asiiix napisał:
- z tego co mi wiadomo to upominku hestii nie da się wymienić
da się. Tylko z drobnymi komplikacjami Osoba kupująca daje drugiej osobie (tej co ma upominek) jednorożca. Tamta podaje mu [jednorożcowi] UH. I potem zależnie od umowy a) pokrywa rogiem i wystawi z powrotem. Właściciel odkupuje kiedy już może b) od razu odsprzedaje. Właściciel odkupuje kiedy już może c) pokrywa rogiem, rodzi rożka i oddaje oba (lub trójkę jeśli użyta byłą różdżka) koni z powrotem. Źrebaki zabiera się od razu, z rodzicem się czeka | |
| | | asiiix Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 500 Dołączył : 21/12/2011
| Temat: Re: UH posty Sro Gru 28, 2011 1:21 am | |
| - LadyArvena napisał:
da się. Tylko z drobnymi komplikacjami Osoba kupująca daje drugiej osobie (tej co ma upominek) jednorożca. Tamta podaje mu [jednorożcowi] UH. I potem zależnie od umowy a) pokrywa rogiem i wystawi z powrotem. Właściciel odkupuje kiedy już może b) od razu odsprzedaje. Właściciel odkupuje kiedy już może c) pokrywa rogiem, rodzi rożka i oddaje oba (lub trójkę jeśli użyta byłą różdżka) koni z powrotem. Źrebaki zabiera się od razu, z rodzicem się czeka brrr ja bym się na cos takiego nigdy nie zgodziła :p. Już tyle razy mnie oszukali, że stracić roga dla mnie to byłoby już za dużo... . Swoją drogą - ciekawe czemu nie można wymienić upominku? Przedmiot jak przedmioty... tyle, że bardzo wartościowy . | |
| | | Clockvise Jedną nogą w ZM
Nick w grze : Clockvise Liczba postów : 675 Dołączył : 27/12/2011
| Temat: Re: UH posty Pią Sty 13, 2012 6:07 am | |
| Levia than konie wchodzą w gre.? | |
| | | Leviathan Nowy
Liczba postów : 4 Dołączył : 13/01/2012
| Temat: Re: UH posty Pią Sty 13, 2012 6:10 am | |
| Tak wchodzą w grę ale tylko jednorogi określonych ras i nie najniższym PG | |
| | | EveDallas Moderator
Nick w grze : EveDallas Liczba postów : 4676 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: UH posty Pią Sty 13, 2012 6:15 am | |
| Moja najlepsza rozka ma ledwo ponad 375 PG, takze nawet nie ma sensu proponować, nie? | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: UH posty | |
| |
| | | | UH posty | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|