Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Pomoc dla hodowcy Frania26 | |
|
+34Anett1906 gwiazda2002 Róża-chodowca9 Guzik Asiuu Broszka katty88888 playerxyz Madela amorkowa Aglyss Hella weila123 arlyn Fangusta ZetkaEmka blueberry. Aki Rose666 Kotek~ KaVcia Sabula LadyArvena xTikTakx Malto Sakura Frania26. asia98999 Hoping. EveDallas Star-x3 Sheila86 hanka1998 Lubelak 38 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
amorkowa ZAGRODZIANIN
Nick w grze : amorkowa Liczba postów : 2307 Dołączył : 02/04/2011
| Temat: Re: Pomoc dla hodowcy Frania26 Czw Lut 16, 2012 10:59 am | |
| A ja proponuję, abyście nie pisali komu należy bać dana, bo administracja dobrze to wie. | |
| | | xTikTakx Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 700 Dołączył : 06/01/2012
| Temat: Re: Pomoc dla hodowcy Frania26 Czw Lut 16, 2012 11:00 am | |
| Sweet Rabbit mów sama za siebie | |
| | | Sweet Rabbit ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Rabbitek Liczba postów : 1911 Dołączył : 04/11/2011
| Temat: Re: Pomoc dla hodowcy Frania26 Czw Lut 16, 2012 11:03 am | |
| Po tamtej awanturze nie mam zbyt dobrego humoru... Dlatego teraz jestem taka... | |
| | | Lubelak Administrator
Liczba postów : 2816 Dołączył : 18/01/2011
| Temat: Re: Pomoc dla hodowcy Frania26 Czw Lut 16, 2012 11:08 am | |
| Ostrzeżenie słowne, tam temat zamknięty to tutaj trzeba się kłócić? Zamknięty czasowo, właśnie po to by trochę przemśleć i uspokoić nerwy. | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Pomoc dla hodowcy Frania26 Czw Lut 16, 2012 11:09 am | |
| wojna wojną ale dziewczyna zarobiła sporo eq dużo koni i rzeczy z Cr. zatem cel osiągnięty |
| | | Sweet Rabbit ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Rabbitek Liczba postów : 1911 Dołączył : 04/11/2011
| Temat: Re: Pomoc dla hodowcy Frania26 Czw Lut 16, 2012 11:16 am | |
| Pomocy nigdy za wiele Ode mnie może dostać jedną z Fillipi lub Viktorię | |
| | | annie Nowy
Nick w grze : annie Liczba postów : 30 Dołączył : 17/04/2011
| Temat: Re: Pomoc dla hodowcy Frania26 Czw Lut 16, 2012 11:28 am | |
| Mika_TLR najpierw nawołujesz do pomocy a potem wypominasz że dziewczyna 'zarobiła'. A z donką jak będzie w Twoim mniemaniu? wychodzi na to że też zarobi. zamiast rzucać się w wątkach idź jej coś podeślij.
| |
| | | Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Re: Pomoc dla hodowcy Frania26 Czw Lut 16, 2012 12:06 pm | |
| - Mika_TLR napisał:
- jak wy możecie i jak wam nie wstyd!!
2 tematy pod spodem dziewczyna w takiej samej sytuacji i 2 odpowiedzi!!!!! http://www.zagroda-mgly.com/t3712-kochani-potrzebna-pomoc-donka2166
gratulacje LUDZIE CZYSTEGO SERCA -.- Może po prostu przestań skowyczeć w każdym możliwym temacie i sama ją wspomóż wszystkim, co masz, dziewczyno o złotym sercu. Ta roszczeniowa postawa już się przejadła. Ludzie przekładają Ci jak krowie na miedzy, że nie pomagają, ponieważ Donki nie znają i nie mają możliwości, a Ty swoje, dalej robisz za adwokata. Może trochę odpuść, co? Bo aż niesmacznie się to czyta. Swoją drogą jestem ciekawa, czy Frani pomogłaś. Nie? A to czemu? | |
| | | hanka1998 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : hanka1998 Liczba postów : 5814 Dołączył : 29/11/2011
| Temat: Re: Pomoc dla hodowcy Frania26 Czw Lut 16, 2012 12:08 pm | |
| EJ! To wątek o pomocy dla Frani czy kolejna kłótnia? | |
| | | Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Re: Pomoc dla hodowcy Frania26 Czw Lut 16, 2012 12:11 pm | |
| - hanka1998 napisał:
- EJ! To wątek o pomocy dla Frani czy kolejna kłótnia?
Dzieciarnio kochana, tak długo, jak do głosu będą dochodzić osoby pokroju trenerki czy Miki, cała Zagroda będzie przypominała jedno wielkie pobojowisko. Trup będzie ścielił się gęsto, a nad tym wszystkim unosić się będzie złowróżbny śmiech dwóch wspomnianych użytkowniczek. | |
| | | hanka1998 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : hanka1998 Liczba postów : 5814 Dołączył : 29/11/2011
| | | | Sakura ZAGRODZIANIN
Nick w grze : LadyTigra Liczba postów : 2211 Dołączył : 20/06/2011
| Temat: Re: Pomoc dla hodowcy Frania26 Czw Lut 16, 2012 12:46 pm | |
| Wybaczcie, że się wtrącę, ale Ty Mika_TLR i trenerkahwr, jakim prawem wytykacie nam pomoc Frani, jeżeli same nie ruszyłyście 4 liter, aby cokolwiek zrobić w jej sprawie? Jesteście tu od dłuższego czasu, zapewne czytacie każdy wątek, jaki się tu pojawił czy wpis (świadczy to ciągłe cytowanie moich wypowiedzi przez trenerkę - zjadłabym ją w całości za to, gdybym miała z nią bezpośredni kontakt), a jednak olałyście sprawę, teraz pyszczycie o to, że nie pomogliśmy komuś, kto na pewno jest od Was, której nie znamy. Gdyby to była osoba, z którą nie macie zbyt dużo do czynienia, nie robiłybyście teraz tego burdelu na forum, jaki własnie spowodowałyście. Szlag mnie trafia, jak czytam tego typu wypowiedzi i wyrabiam sobie opinię o ich autorach, która do zbyt pochlebnych nie należy.
Nie czytałam ostatnio zbyt szczegółowo forum i nie widziałam, że w aktualnościach pojawiły się jakieś nowe wątki, więc nawet nie wiedziałam, że ktoś potrzebuje pomocy. W tej chwili wbiłyście dziewczynie gwoździe do trumny, gdyż po przeczytaniu Waszych obelżywych wypowiedzi mało kto wyrazi chęć pomocy.
Jeżeli same nie potraficie poradzić sobie z własnymi problemami, proponuję udać się na kozetkę do specjalisty. | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Pomoc dla hodowcy Frania26 Czw Lut 16, 2012 1:11 pm | |
| Ja też coś podeślę, ale w poniedziałek, bo już brak wymian |
| | | Liptonka13 Nowy
Liczba postów : 9 Dołączył : 28/01/2012
| Temat: Re: Pomoc dla hodowcy Frania26 Czw Lut 16, 2012 1:21 pm | |
| Ja normalnie po przeczytaniu tego mam podejrzenia, że trenerka i ty założyłyście sobie konto(muuliti) i teraz tak naciskacie abyście zarobiły. Może i tak nie jest, ale tak to z boku bygląda, wybacz, ale wiem co piszę, a coście się tak Rabbitki uczepiły? Pisze to co myśli i pisze dobrze. Franiu czeka na ciebie rożek na sprzedażach, jakby koleżanki nie kłapały klawiszami poszedłby do Donki. Donka, podziękuj koleżankom. A i jeszcze jednna sprawa do treneki, ciebie chyba każdy kojarzy a jakby tobie konto usunęli to mogę się założyć, że i tak mniej osób by ci pomogło niż Frani, choć jesteś wyżej w rankinku i jak to ujełaś ty lub Mika jesteś ważniejsza. Phi i ppfu | |
| | | Frania26. ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Frania26. Liczba postów : 407 Dołączył : 11/03/2011
| Temat: Re: Pomoc dla hodowcy Frania26 Czw Lut 16, 2012 1:24 pm | |
| Nałapałam kasy ? myślisz że o to chodziło ? grałam ponad rok i straciłam WSZYSTKO - Można to liczyć na miliony i całe mnóstwo kuponów to co dostałam to tylko ułamek tego co miałam po to by znów zacząć grę na poziomie na którym skończyłam, to co dostałam od przyjaciół i znajomych - jakie masz PARWO mi i im to wytykać i im że pomagają. To strasznie bezczelne i nie w porządku. Konie dostałam na PD po to By znów zacząć pracę w hodowli i w niej pomagać. Wam też by napewno pomagali Wasi znajomi więc nie czepiajcie się moich, nie życzę Wam stracić wszystkiego w co włożyłyście kupę pracy i przede wszystkim serca. Wiecie czemu mi pomagają ? Bo nie jestem jak Wy, mnóstwo koni i przedmiotów oddawałam początkującym za darmo, także pierwsze rożki itd za symboliczne 500eq, jak komuś brakowało kasy oddawałam siodła na miare jak chodziły po 25 000 i więcej, odkupowałam konie od ludzi za grubą kasę- zdarzyło mi się dać komuś 500 000 bez zwrotu bo wiedziałam że mu ciężko, dlatego właśnie mi ludzie pomagają - bo ja robiłam to wcześniej bezinteresownie i tak się złożyło że teraz ja tej pomocy potrzebowałam. | |
| | | Sakura ZAGRODZIANIN
Nick w grze : LadyTigra Liczba postów : 2211 Dołączył : 20/06/2011
| Temat: Re: Pomoc dla hodowcy Frania26 Czw Lut 16, 2012 1:33 pm | |
| NIKT, ALE TO NIKT w podobnej sytuacji nie będzie mógł liczyć na waszą (celowo napisane z małej litery, jesteście dla mnie równoznaczne z ekskrementem w tym momencie) "dobrowolną" pomoc. Nie wiem, jaki trzeba mieć tupet, żeby w chamski sposób dysponować cudzym dorobkiem oraz żądać oddania daniny na cudze konto, co do którego i tak nikt nie ma pewności, czy nie zostało założone po to, aby naciągnąć naiwną dzieciarnię na dobre konie, jednorożce czy rzeczy z CR.
Z mojej strony oświadczam, że pomoc Frani była pierwszą i ostatnia, którą zaoferowałam komukolwiek, bo widzę, że pomaganie pewnym osobom jest niemile widziane i spotyka się z piętnowaniem. Frania to moja dobra koleżanka i współpracowniczka, chciałam, aby szybko stanęła na nogi i pomogła nam w hodowli, dlatego wsparłam ja swoim dorobkiem. DOROBKIEM DO CHOL..RY! To wszystko, co mam jest MOJE i to JA decyduje, na co przeznaczę i ABSOLUTNIE NIKT nie ma prawa mówić mi, co mam z tym robić i komu pomagać.
Moja rada odnośnie specjalisty jest nadal aktualna. Jeżeli to nie pomoże, zawsze pozostaje lobotomia, pokój bez klamek i gustowne ubranko z przydługimi rękawkami.
Ps. Własnie pokazałyście poziom tymi chamskimi odzywkami pod adresem SR i nie tylko. Lepiej będzie, jeżeli to wy usuniecie konta z ZM i przestaniecie roznosić smród, jaki się tu ulatnia z każdym waszym postem
Ostatnio zmieniony przez Sakura0001 dnia Czw Lut 16, 2012 1:35 pm, w całości zmieniany 1 raz | |
| | | Liptonka13 Nowy
Liczba postów : 9 Dołączył : 28/01/2012
| Temat: Re: Pomoc dla hodowcy Frania26 Czw Lut 16, 2012 1:35 pm | |
| Sakura, raz dwa na czata potrzebujemy cię. | |
| | | Hoping. Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Paulax9 Liczba postów : 1176 Dołączył : 02/01/2012
| Temat: Re: Pomoc dla hodowcy Frania26 Czw Lut 16, 2012 1:37 pm | |
| Zamknięto tematy Donci (czy jakoś podobnie) i teraz przyszłyscie się kłócić tutaj? Bardzo mądre posunięcie. Zróbmy jeden ogólny temat dla oszukanych! | |
| | | LadyArvena Administrator
Nick w grze : LadyArvena Liczba postów : 4123 Dołączył : 17/01/2011
| Temat: Re: Pomoc dla hodowcy Frania26 Czw Lut 16, 2012 3:11 pm | |
| Pomoc dotarła, Frania już sobie chyba dalej poradzi, bo ma z czym ruszyć. Ewentualnie kierować się bezpośrednio do niej na PW | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Pomoc dla hodowcy Frania26 | |
| |
| | | | Pomoc dla hodowcy Frania26 | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|