Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Prezentacje by aniawis39 | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
blueberry. Jedną nogą w ZM
Nick w grze : blueberry. Liczba postów : 858 Dołączył : 06/02/2012
| Temat: Prezentacje by aniawis39 Pią Lut 10, 2012 4:37 pm | |
| Jak na razie jest to tylko zapowiedź Niedługo zacznę wykonywać prezentacje i avatary (tu nie jestem pewna). Niedługo pierwsza prezentacja na sprzedaż. Gdy będziesz zainteresowany/a kupnem prezentacji pisz na PW tu na Zagrodzie lub na howrse - mój nick: aniawis39 Pozdrawiam | |
| | | zαbαvεcкαα Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 1087 Dołączył : 08/02/2012
| Temat: Re: Prezentacje by aniawis39 Sob Lut 11, 2012 5:11 am | |
| | |
| | | blueberry. Jedną nogą w ZM
| Temat: Re: Prezentacje by aniawis39 Sob Lut 11, 2012 6:29 am | |
| Oficjalnie otwieram mój zakład xD Kolejka: 1. Harmoniia^^ - prezentacja Małe sprostowanie. Będą tu prezentacje na sprzedaż oraz te, które robione były na zamówienie. O zamawianie prezentacji proszę o kontakt na PW tu na ZM Gdy prezentacja będzie wystawiona na sprzedaż obok niej będzie cena za nią. Gdy ją chcesz - piszesz do mnie na PW (na ZM). Dostajesz wtedy do niej kod HTML. Może jeszcze dziś pojawią się pierwsze prezentacje na sprzedaż. Płacić można: - equus - kuponami - rzeczami z CR, ale cennymi | |
| Temat: Re: Prezentacje by aniawis39 Sob Lut 18, 2012 2:26 pm | |
| Dziś pierwsza prezentacja na sprzedaż! Wreszcie prawda... No nic. Oto ona: Cena: punkt dorastania lub rzepa Nie daję do niej kodu HTML, ponieważ jak wiecie (lub nie) stare kody nie działają, a do nowego jeszcze się nie dokopałam ;/. | |
| | | EveDallas Moderator
Nick w grze : EveDallas Liczba postów : 4676 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: Prezentacje by aniawis39 Sob Lut 18, 2012 2:59 pm | |
| Ładna;) Tapeciarnia ;* Ale jak dla mnie przywąska ramka;) | |
| Temat: Re: Prezentacje by aniawis39 Sob Lut 18, 2012 3:07 pm | |
| Nie chciałam robić szerszej ramki, bo jeszcze bym na Yorka najechała Wtedy to, by było xD | |
| Temat: Re: Prezentacje by aniawis39 Pon Lut 20, 2012 7:11 am | |
| Prezentacja z Yorkiem cały czas jest "wolna" No chyba, że ktoś ją już skopiował Dziś jednak pokazuję prezentację numer dwa - również na sprzedaż Cena to punkt dorastania lub rzepa. Wszelakie krytyki na temat prezentacji proszę kierować na PW na Zagrodzie! Dziękuję i pozdrawiam. | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Prezentacje by aniawis39 | |
| |
| | | | Prezentacje by aniawis39 | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|