Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Szukam hodowli | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
blueberry. Jedną nogą w ZM
Nick w grze : blueberry. Liczba postów : 858 Dołączył : 06/02/2012
| Temat: Szukam hodowli Sob Lut 11, 2012 10:13 am | |
| Szukam hodowli, do której mogłabym się "dopiąć". Umiem BLUPować konie z KK (mój pierwszy koń BLUP = 70, ale już z tym koniem nie pracuję), mam ponad 400dni stażu oraz 12 lub 13 punktów karmy. Jestem zainteresowana hodowlą: - Koni Pełnej Krwi Angielskiej - Angloarabów - Cobów Irlandzikch - Apallossa
| |
| | | blueberry. Jedną nogą w ZM
Nick w grze : blueberry. Liczba postów : 858 Dołączył : 06/02/2012
| Temat: Re: Szukam hodowli Pon Lut 13, 2012 1:51 pm | |
| Ogłoszenie jest cały czas aktualne! Ewentualnych zainteresowanych (których aktualnie nie ma ) proszę o kontakt na PW na Zagrodzie Mgły lub tu w komentarzach. W miarę szybko się uczę, więc na pewno szybko nauczę się podnosić BLUP do 100. Mam nadzieję, że znajdę w końcu tą wymarzoną hodowlę. Jeżeli posiadasz informacje o hodowli poszukującej nowych członków proszę napisz - na PW na Zagrodzie Mgły lub w komentarzach. Za wszelaką pomoc serdecznie dziękuję! | |
| | | paulam97 Raczkujący
Nick w grze : paulam97 Liczba postów : 74 Dołączył : 23/04/2011
| Temat: Re: Szukam hodowli Sro Lut 22, 2012 8:55 am | |
| Zapraszamy do Sunkawakan Inflamare. Nie jest to hodowla żadnej z ras wymienionych wyżej, ale jest to (najlepsza na howrse) hodowla pinto, więc blisko appallosa. Pełny profesjonalizm, bez żadnego przymusu, naprawdę polecam. Jeśli jesteś zainteresowana napisz do mnie na howrse (paulam97), a opowiem Ci o wszystkim dokładniej | |
| | | Fi Fi Już coś wie
Liczba postów : 136 Dołączył : 17/02/2012
| Temat: Re: Szukam hodowli Sro Lut 22, 2012 8:57 am | |
| W prawdzie nie wymieniłaś w ogłoszeniu rasy arabskiej, ale jeżeli jesteś zainteresowana hodowlą arabów to chętnie szukamy osób do współpracy. Hodowla nosi nazwę "Zalia Arabians". W prawdzie nie jest najlepsza, ale mamy dosyć dobre konie. Jeżeli jesteś zainteresowana - pisz | |
| | | Hoping. Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Paulax9 Liczba postów : 1176 Dołączył : 02/01/2012
| Temat: Re: Szukam hodowli Sro Lut 22, 2012 9:30 am | |
| Ja prowadzę hodowlę Cobów - The Irish Cobs. Mamy obecnie około 500PG. Liczymy sobie 3 członków. | |
| | | gwiazda2002 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : gwiazda2002 Liczba postów : 1473 Dołączył : 19/12/2011
| Temat: Re: Szukam hodowli Sro Lut 22, 2012 10:57 am | |
| zapraszam do nowej hodowli ,, With Pearly Meadows '' to hodowla Cobików Irlandzkich pisz na howrse na PW. | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Szukam hodowli | |
| |
| | | | Szukam hodowli | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|