Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Szukam sittera na tydzień!

Go down 
3 posters
AutorWiadomość
ZetkaEmka
ZAGRODZIANIN
ZetkaEmka

Nick w grze : ZetkaEmka
Liczba postów : 2034

Szukam sittera na tydzień! Empty
PisanieTemat: Szukam sittera na tydzień!   Szukam sittera na tydzień! I_icon_minipostNie Lut 12, 2012 12:04 pm

Szukam osoby, która przez tydzień zajęłaby się moimi końmi. Mogę, jakby co, podzielić to na kilka osób, bo koni mam ponad sto. Smile Oferuję dobrą zapłatę, a jeżeli chcesz, mogę przenieść konie, którymi będziesz się zajmować, do innej zakładki (jeżeli będę dzielić).
O co proszę:
- O uczciwość
- O krycie jednorogich klaczy (możliwa zmiana godziny na dogodną dla Ciebie)
- O zajmowanie się końmi z "Innych koni" - bez rzep i PD, jak najtaniej, byle do przodu z umkami. Smile

Byłabym BARDZO wdzięczna. Smile Sprawa jest pilna, bo wyjeżdżam w poniedziałek. A jeżeli będziesz chętny/a, możemy potem przedłużyć umowę. Jestem otwarta na propozycje. Płacę rzeczami z CR, ew. pokryciami rogatymi (i nie tylko) ogierami.
Powrót do góry Go down
*koniara*
Nowy
*koniara*

Liczba postów : 6

PisanieTemat: Re: Szukam sittera na tydzień!   Szukam sittera na tydzień! I_icon_minipostNie Lut 12, 2012 12:33 pm

Sitterem na tydzień zostać mogę.
Zależy tylko jaka zapłata od jednego konia.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=95030
Kikyo22
Przyjaciel Zagrody
Kikyo22

Nick w grze : Kikyo22
Liczba postów : 1083

PisanieTemat: Re: Szukam sittera na tydzień!   Szukam sittera na tydzień! I_icon_minipostNie Lut 12, 2012 1:28 pm

Tez mogę, aczkolwiek musiałabyś mi wyjaśnić co i jak (bo jeszcze nigdy nim nie zostałam xD)
Powrót do góry Go down
ZetkaEmka
ZAGRODZIANIN
ZetkaEmka

Nick w grze : ZetkaEmka
Liczba postów : 2034

PisanieTemat: Re: Szukam sittera na tydzień!   Szukam sittera na tydzień! I_icon_minipostPon Lut 13, 2012 2:16 am

Zapłatę ustalimy po moim powrocie, raczej nie "od konia" - coś z CR, KF na przykład, może jakiś róg co na zbyciu. Smile Kikyo - zaprosiłam Cię do znajomych. Zajmuj się wszystkimi końmi, z wyjątkiem rogatych bez KF (czyli z rogatków tylko - Unnea, Calineczka, Minuta, Rillas, Zora Sisella) No i OJ - zmieniasz mało zyzne łąki pastwiskowe na żyzne. I jakbyś miała jakiś problem, to pisz do graczek Perro, Mylene, ew. tu na pewno ktoś Ci pomoże. Smile
Powrót do góry Go down
*koniara*
Nowy
*koniara*

Liczba postów : 6

PisanieTemat: Re: Szukam sittera na tydzień!   Szukam sittera na tydzień! I_icon_minipostPon Lut 13, 2012 7:16 am

Możesz chociaż rozważyć moją propozycję?
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=95030
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Szukam sittera na tydzień!   Szukam sittera na tydzień! I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Szukam sittera na tydzień!
Powrót do góry 
Strona 1 z 1

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: ARCHIWUM :: Archiwum-
Skocz do: