Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Szukam sittera na tydzień! | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
ZetkaEmka ZAGRODZIANIN
Nick w grze : ZetkaEmka Liczba postów : 2034 Dołączył : 06/08/2011
| Temat: Szukam sittera na tydzień! Nie Lut 12, 2012 12:04 pm | |
| Szukam osoby, która przez tydzień zajęłaby się moimi końmi. Mogę, jakby co, podzielić to na kilka osób, bo koni mam ponad sto. Oferuję dobrą zapłatę, a jeżeli chcesz, mogę przenieść konie, którymi będziesz się zajmować, do innej zakładki (jeżeli będę dzielić). O co proszę: - O uczciwość - O krycie jednorogich klaczy (możliwa zmiana godziny na dogodną dla Ciebie) - O zajmowanie się końmi z "Innych koni" - bez rzep i PD, jak najtaniej, byle do przodu z umkami. Byłabym BARDZO wdzięczna. Sprawa jest pilna, bo wyjeżdżam w poniedziałek. A jeżeli będziesz chętny/a, możemy potem przedłużyć umowę. Jestem otwarta na propozycje. Płacę rzeczami z CR, ew. pokryciami rogatymi (i nie tylko) ogierami. | |
| | | *koniara* Nowy
Liczba postów : 6 Dołączył : 08/02/2012
| Temat: Re: Szukam sittera na tydzień! Nie Lut 12, 2012 12:33 pm | |
| Sitterem na tydzień zostać mogę. Zależy tylko jaka zapłata od jednego konia. | |
| | | Kikyo22 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Kikyo22 Liczba postów : 1083 Dołączył : 15/01/2012
| Temat: Re: Szukam sittera na tydzień! Nie Lut 12, 2012 1:28 pm | |
| Tez mogę, aczkolwiek musiałabyś mi wyjaśnić co i jak (bo jeszcze nigdy nim nie zostałam xD) | |
| | | ZetkaEmka ZAGRODZIANIN
Nick w grze : ZetkaEmka Liczba postów : 2034 Dołączył : 06/08/2011
| Temat: Re: Szukam sittera na tydzień! Pon Lut 13, 2012 2:16 am | |
| Zapłatę ustalimy po moim powrocie, raczej nie "od konia" - coś z CR, KF na przykład, może jakiś róg co na zbyciu. Kikyo - zaprosiłam Cię do znajomych. Zajmuj się wszystkimi końmi, z wyjątkiem rogatych bez KF (czyli z rogatków tylko - Unnea, Calineczka, Minuta, Rillas, Zora Sisella) No i OJ - zmieniasz mało zyzne łąki pastwiskowe na żyzne. I jakbyś miała jakiś problem, to pisz do graczek Perro, Mylene, ew. tu na pewno ktoś Ci pomoże. | |
| | | *koniara* Nowy
Liczba postów : 6 Dołączył : 08/02/2012
| Temat: Re: Szukam sittera na tydzień! Pon Lut 13, 2012 7:16 am | |
| Możesz chociaż rozważyć moją propozycję? | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Szukam sittera na tydzień! | |
| |
| | | | Szukam sittera na tydzień! | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |