Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Pilnie poszukuję sittera, dogodne warunki | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
asiiix Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 500 Dołączył : 21/12/2011
| Temat: Pilnie poszukuję sittera, dogodne warunki Pon Lut 13, 2012 9:46 am | |
| Jak w temacie, mam coraz mniej czasu i potrzebuję kogoś kto zajmie sie tymi ,,gorszymi końmi'' (zakładka ,,reszta '' koni jest dużo jednak nie wymagam, żeby wszystkie zostały codziennie oporządzane, dlatego płacę za ilość oporządzonych koni . Oczekuje UCZCIWOŚCI!!! I NIE GRZEBANIA MI PO PROFILU!!! Jeżeli będę zadowolona, mogę zapłacić nawet kuponem.Cena za konia 100 eq, jednak możemy umówić się na coś z CR, jednak wtedy będę wymagała, żeby określona liczba koni została oporządzona. | |
| | | gwiazda2002 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : gwiazda2002 Liczba postów : 1473 Dołączył : 19/12/2011
| Temat: Re: Pilnie poszukuję sittera, dogodne warunki Pon Lut 13, 2012 10:11 am | |
| ja mogę się zgodzić pisz kiedy zaczynam na howrse na PW lub tutaj | |
| | | Ice-Tea Nowy
Liczba postów : 3 Dołączył : 12/02/2012
| Temat: Re: Pilnie poszukuję sittera, dogodne warunki Pon Lut 13, 2012 1:19 pm | |
| Hym... ja mogę spróbować mam dużo wolego czasu a sama co dzień oporządzam ok 120 koni Napisz do mnie : Ice-Tea | |
| | | zαbαvεcкαα Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 1087 Dołączył : 08/02/2012
| Temat: Re: Pilnie poszukuję sittera, dogodne warunki Wto Lut 14, 2012 1:59 am | |
| | |
| | | asiiix Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 500 Dołączył : 21/12/2011
| Temat: Re: Pilnie poszukuję sittera, dogodne warunki Sro Lut 15, 2012 8:46 am | |
| bardzo proszę o kontakt w grze | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Pilnie poszukuję sittera, dogodne warunki | |
| |
| | | | Pilnie poszukuję sittera, dogodne warunki | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|