| GRA - Mustang Hiszpański - a co to właściwie jest...? | |
|
+6Fi Fi Mikim7 Malto Kikyo22 EveDallas asia98999 10 posters |
Autor | Wiadomość |
---|
asia98999 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : asia98999 Liczba postów : 423 Dołączył : 13/11/2011
| Temat: GRA - Mustang Hiszpański - a co to właściwie jest...? Sro Lut 15, 2012 5:05 am | |
| Przez Ow, 15 lutego 2012, 12:03:53 (Zgłoś naruszenie) Cześć!
Widzieliście już tego przystojniaka?
Już niedługo będzie mógł dołączyć do Waszych hodowli. Wypełniajcie dokonania Westernowe i oszczędzajcie Rogi Obfitości, bo mogą się przydać
Mustang Hiszpański (bo o nim mowa) to zadziorny typ. Zanim będziecie mogli wystawić go w zawodach lub dawać z nim lekcje w szkółce jeździeckiej, musicie nad nim trochę popracować. Czas i delikatne podejście z pewnością pomogą go oswoić, ale niecierpliwi będą mogli zasięgnąć pomocy innych hodowców tych koni. Ponieważ oswajanie nie jest łatwe, 100 najszybciej oswojonych koni otrzyma unikalne numerki i odrobinę wyższy potencjał genetyczny.
Oswojony Mustang będzie chętnie trenował, startował w zawodach i współpracował z hodowcą. Czy wspominałam, że za każdy rok życia da Wam 1 diament? Aż do odległych 80. urodzin...
Ow | |
|
| |
EveDallas Moderator
Nick w grze : EveDallas Liczba postów : 4676 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: GRA - Mustang Hiszpański - a co to właściwie jest...? Sro Lut 15, 2012 5:34 am | |
| III. Aż szkoda że kurcze wyjeżdzam no, minie mi promocja;( | |
|
| |
asia98999 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : asia98999 Liczba postów : 423 Dołączył : 13/11/2011
| Temat: Re: GRA - Mustang Hiszpański - a co to właściwie jest...? Sro Lut 15, 2012 5:38 am | |
| A ja sprzedałam konia na GP żeby miec kupony na RO... I Mustanga upchnęłam za kupon. Podobno będzie można go zdobyc i w RO i w dokonaniach T.T | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: GRA - Mustang Hiszpański - a co to właściwie jest...? Sro Lut 15, 2012 7:04 am | |
| to już odpada na co mi koń który tylko będzie dawać diamenty? Och zawrót głowy jak zawsze o nic. |
|
| |
Kikyo22 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Kikyo22 Liczba postów : 1083 Dołączył : 15/01/2012
| Temat: Re: GRA - Mustang Hiszpański - a co to właściwie jest...? Sro Lut 15, 2012 7:06 am | |
| Tylko diamenty? -.- Teraz jak nie można ich używać w wymianach, to nie ma sensu je zbierać... | |
|
| |
Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Re: GRA - Mustang Hiszpański - a co to właściwie jest...? Pią Lut 17, 2012 4:30 pm | |
| Przede wszystkim - ciekawe, jak się będzie odbywało oswajanie Mustanga. Raczej nie będzie to polegało na karmieniu jabłkami. Ktoś ma jakieś przypuszczenia, przecieki?
Są klacze Mustangi i ogiery Mustangi. Szykuje nam się płodne bożyszcze? | |
|
| |
Mikim7 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Mikim7 Liczba postów : 1222 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: GRA - Mustang Hiszpański - a co to właściwie jest...? Sob Lut 18, 2012 2:50 am | |
| Zapraszam do przeczytania, trochę nowych informacji. Malto, a jakżeby inaczej? Dowiedziałem się ,że na stronie mustanga będzie widoczne okienko z poziomem oswojenia. (Screen 1.) Oswajanie będzie polegało na dziennym kliknięciu na button z rysunkiem jabłka w dłoni. Dodatkowo można poprosić też innego gracza, aby pomógł nam w oswajaniu. Wszystko widać w historii konia (Screen 2.) ile dostaje umiejętności oraz o ile podnosi się jego oswojenie (Screen 3.). Pomoc od właściciela innego Mustanga Hiszpańskiego będzie kosztować 200Eq, lecz nie wiem do końca na czym będzie tak naprawdę polegać. Inną ciekawostką jest kolejny DZIKI KOŃ, którego trzeba będzie zapewne oswoić. Nazwy jego jeszcze nie znam, ale można poszperać w internecie coś o Chinach, Japonii, Korei ... oraz ich dzikich koniach, gdyż na umaszczeniu naszego "nowego" znajdują się rysunki smoków z tych właśnie rejonów. Obrazy tego konia i mustanga poniżej (Obraz 4. i Obraz 5.) Oczywiście za jakiś czas Mustang Hiszpański będzie także W RO. Mogę też pokazać: (Screen 6. i Obrazek 7.) Wszystkie obrazy znajdziecie w spoilerze: - Spoiler:
Screen 1. Screen 2. Screen 3. Obraz 4. - Mustang Hiszpański Obraz 5. - Nowy dziki koń Screen 6. Obrazek 7.
| |
|
| |
Fi Fi Już coś wie
Liczba postów : 136 Dołączył : 17/02/2012
| Temat: Re: GRA - Mustang Hiszpański - a co to właściwie jest...? Sob Lut 18, 2012 4:46 am | |
| Jestem ciekawa jak będzie wyglądało oswajanie mustanga. Chciałabym sprawdzić się w tym zadaniu i zobaczyć jak mi idzie ^ ^ I nie narzekajmy, że tylko diamenty. Powinniśmy się cieszyć, że Ow stara się z jak najlepszej strony ulepszyć i wspomóc Howrse. Mnie tam się podoba ten pomysł ^ ^ | |
|
| |
mina stirit1 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : British Dougs Liczba postów : 526 Dołączył : 25/06/2011
| Temat: Re: GRA - Mustang Hiszpański - a co to właściwie jest...? Sob Lut 18, 2012 5:47 am | |
| Postawa "z tyłka" tego nowego Dzikiego Konia jest podobna do Walijczyka :p Na dodatek bardziej podoba mi się "Dziki koń" od Mustanga hiszpańskiego...... | |
|
| |
hanka1998 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : hanka1998 Liczba postów : 5814 Dołączył : 29/11/2011
| Temat: Re: GRA - Mustang Hiszpański - a co to właściwie jest...? Sob Lut 18, 2012 6:21 am | |
| | |
|
| |
Mikim7 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Mikim7 Liczba postów : 1222 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: RE: Sob Lut 18, 2012 7:18 am | |
| Oba są ładne | |
|
| |
mustang_z_filmu W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Aryana Liczba postów : 345 Dołączył : 25/09/2011
| |
| |
Fi Fi Już coś wie
| Temat: Re: GRA - Mustang Hiszpański - a co to właściwie jest...? Sob Lut 18, 2012 7:57 am | |
| | |
|
| |
Philipek ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Philipek Liczba postów : 3748 Dołączył : 06/08/2011
| Temat: Re: GRA - Mustang Hiszpański - a co to właściwie jest...? Sob Lut 18, 2012 8:12 am | |
| Mi się podoba i Hiszpański Mustang,i nowy Dziki Koń. Ten nowy koń byłby ładniejszy gdyby nie te smoki,które go wręcz oszpecają. | |
|
| |
Fi Fi Już coś wie
| Temat: Re: GRA - Mustang Hiszpański - a co to właściwie jest...? Sob Lut 18, 2012 8:13 am | |
| - Koniara54 napisał:
- Mi się podoba i Hiszpański Mustang,i nowy Dziki Koń. Ten nowy koń byłby ładniejszy gdyby nie te smoki,które go wręcz oszpecają.
Czy ja wiem czy go tak oszpecają? Mnie tam się podobają te smoki Moim zdaniem dodają mu trochę więcej swojej urody ^ ^ | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: GRA - Mustang Hiszpański - a co to właściwie jest...? | |
| |
|
| |
| GRA - Mustang Hiszpański - a co to właściwie jest...? | |
|