Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| RANKING - problematycznie znów. | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Calma Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Calma Liczba postów : 658 Dołączył : 18/08/2011
| Temat: RANKING - problematycznie znów. Sro Lut 15, 2012 8:51 am | |
| Mam problem z rankingiem - trenuję konie codziennie, loguję się kilka razy w ciągu doby, a non stop mam przy numerze rankingu liczbę na minusie i na czerwono, dzisiaj np. było -432. Weim, ze to są postępy w grze. Co robić, żeby się trochę ''odbić'' ? | |
| | | Guzik Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : guzikova :D Liczba postów : 838 Dołączył : 13/12/2011
| Temat: Re: RANKING - problematycznie znów. Sro Lut 15, 2012 8:55 am | |
| Ranking aktualizuje się tylko raz dziennie, bodajże koło 8-9 rano. | |
| | | EveDallas Moderator
Nick w grze : EveDallas Liczba postów : 4676 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: RANKING - problematycznie znów. Sro Lut 15, 2012 9:10 am | |
| Mi zawsze dodaje się tego. no cóż. Rób z końmi to wszytsko, co zawsze. Zawody, treningi, PG, blupowanie. Oporządzaj je. Bierz udział w GP. Odwiedzaj strony różnych graczy, trochę pisz na forum, rób dokonania - ogólnie, cała stronka ma być każdego nia zwiedzona, ja tak robię i zawsze pare pozycji na polus leci;P Aha, i UM koni;) I wszystkie inne rankingi, także staż, popularność. Ale w sumie to nie wiem od czego to tak dokładnie zalezy... | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: RANKING - problematycznie znów. Nie Lut 19, 2012 6:21 am | |
| tak jak ja ;/ mam zaniżoną wartość o 80 000 a kontakt mnie zbył głupią odpowiedzią nie udzielamy informacji jak liczymy rankingi |
| | | Philipek ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Philipek Liczba postów : 3748 Dołączył : 06/08/2011
| Temat: Re: RANKING - problematycznie znów. Nie Lut 19, 2012 7:49 am | |
| Wystarczy się logować codziennie,mieć dużą ilość Equus oraz koni z wysokimi umiejętnościami i nie tylko. Dobrze by było mieć też jakieś boskie konie,ponieważ część z nich jest uwzględniana w rankingu. Dodatkowo wypowiadać się na forum,gratulować innym graczom* itp. *Jaki jest plus gratulowania innym graczom? A taki,że oni przychodzą się odwdzięczyć przez co wzrośnie popularność w rankingu. | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: RANKING - problematycznie znów. | |
| |
| | | | RANKING - problematycznie znów. | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|