Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Napażanka na ostro!

Go down 
+3
annie
Hoping.
Lubelak
7 posters
AutorWiadomość
Go??
Gość
Anonymous

Napażanka na ostro! Empty
PisanieTemat: Napażanka na ostro!   Napażanka na ostro! I_icon_minipostCzw Lut 16, 2012 11:00 am

Temat założony aby rozładować napięcie między graczami i chciałabym, aby jak najwięcej osób wzięło udział w zabawie. Baby, baby, okres macie, chłop was nie kocha? Ponaparzajmy na okres! On nie będzie mieć przeciwko a my się wyżyjemy ;p To kto pierwszy?

Zjadłam 3 pączki i mam pierwszy dzień okresu i jestem o dziwo w dobrym humorze.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Napażanka na ostro!   Napażanka na ostro! I_icon_minipostCzw Lut 16, 2012 11:01 am

APX,chyba naprawdę wszyscy dziś wariują..
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Napażanka na ostro!   Napażanka na ostro! I_icon_minipostCzw Lut 16, 2012 11:02 am

To od kalorii!! I okresu, jak moja wf-istka mówiła, w tym czasie kobieta potrafi pić wodę z patelni.
Powrót do góry Go down
Lubelak
Administrator
Lubelak

Liczba postów : 2816

PisanieTemat: Re: Napażanka na ostro!   Napażanka na ostro! I_icon_minipostCzw Lut 16, 2012 11:05 am

APXiu, czy to jest temat na Aktualności?
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=494332
Hoping.
Przyjaciel Zagrody
Hoping.

Nick w grze : Paulax9
Liczba postów : 1176

PisanieTemat: Re: Napażanka na ostro!   Napażanka na ostro! I_icon_minipostCzw Lut 16, 2012 11:05 am

Podoba mi sie to!
Nie jadłam dziś pączków- mam na nie focha.
Wczoraj dostałam okres i diisaj mam staaaaaaaaszny dzień.
Mam ochotę komuś przywalić. xd
Powrót do góry Go down
http://ourstories.mojeforum.net/
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Napażanka na ostro!   Napażanka na ostro! I_icon_minipostCzw Lut 16, 2012 11:07 am

Tylko cenie Palua. Oczywiście, że tak, jest najbardziej widoczny, a trzeba poprawić nastroje na zagrodzie więc poszalejmy, powygłupiajmy sięSmile
Powrót do góry Go down
annie
Nowy

Nick w grze : annie
Liczba postów : 30

PisanieTemat: Re: Napażanka na ostro!   Napażanka na ostro! I_icon_minipostCzw Lut 16, 2012 11:09 am

APX, kto sieje wiatr zbiera burzę :> obawiam się że nie wiesz na co się piszesz otwierając ten wątek Very Happy
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Napażanka na ostro!   Napażanka na ostro! I_icon_minipostCzw Lut 16, 2012 11:11 am

Oj, chce aby ludzie przestali o pierdoły się kłócić i tyle zajęli się czymś co istotne. Po co ta gorycz w całym temacie? Problem był jasny, tylko niektórzy zrobili z tego co zrobili i tyle, a teraz, proszę narysujmy laurkę dla Lubelaczka.
Powrót do góry Go down
annie
Nowy

PisanieTemat: Re: Napażanka na ostro!   Napażanka na ostro! I_icon_minipostCzw Lut 16, 2012 11:18 am

nie umiem rysować, a co do wątku, coś nikt się nie wypowiada, chyba większość mądra tylko jak trzeba skrytykować a nie porządne argumenty wysunąć Wink
Powrót do góry Go down
Uśmieszek
ZAGRODZIANIN
Uśmieszek

Nick w grze : Uśmieszek06
Liczba postów : 1132

PisanieTemat: Re: Napażanka na ostro!   Napażanka na ostro! I_icon_minipostCzw Lut 16, 2012 11:27 am

Ja dzisiaj o dziwo złamałam 5-cio letnią tradycję nie jedzenie przeze mnie pączków w Tłusty Czwartek.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=295856
annie
Nowy

PisanieTemat: Re: Napażanka na ostro!   Napażanka na ostro! I_icon_minipostCzw Lut 16, 2012 11:31 am

Uśmieszek, czasem dobrze złamać tradycje ;P
Powrót do góry Go down
Uśmieszek
ZAGRODZIANIN
Uśmieszek

Nick w grze : Uśmieszek06
Liczba postów : 1132

PisanieTemat: Re: Napażanka na ostro!   Napażanka na ostro! I_icon_minipostCzw Lut 16, 2012 11:32 am

Ale przytyję!
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=295856
annie
Nowy

PisanieTemat: Re: Napażanka na ostro!   Napażanka na ostro! I_icon_minipostCzw Lut 16, 2012 11:40 am

Uśmieszek, bez paniki ;D nie przytyjesz, a te kalorie - to małe zwierzątka co nocą zmniejszają ubrania żebyśmy się rano nie mieściły Very Happy
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Napażanka na ostro!   Napażanka na ostro! I_icon_minipostCzw Lut 16, 2012 11:42 am

Kocham to, oceniajcie.

Powrót do góry Go down
Hoping.
Przyjaciel Zagrody
Hoping.

Nick w grze : Paulax9
Liczba postów : 1176

PisanieTemat: Re: Napażanka na ostro!   Napażanka na ostro! I_icon_minipostCzw Lut 16, 2012 11:59 am

Haha xd Dobre Uśmieszek i annie. XD
Wyżyjmy się !
Powrót do góry Go down
http://ourstories.mojeforum.net/
annie
Nowy

PisanieTemat: Re: Napażanka na ostro!   Napażanka na ostro! I_icon_minipostCzw Lut 16, 2012 12:29 pm

Paulax9 - nie mam o co się wyżywać, nie uczestniczyłam w farsie jaką zrobiły pewne osoby z jednego (a teraz jak widzę i z drugiego) wątku o pomocy dla graczy. Czytając niektóre wypowiedzi rzeczywiście zastanawiałam się ile lat mają ich autorzy żeby tak kłócić się o bzdurę, jednak to nie ja powinnam tutaj odreagować.

taki cytat na koniec:
'Lepiej milczeć, narażając się na podejrzenie o głupotę, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.'
Powrót do góry Go down
Aangelika101
Już coś wie
Aangelika101

Nick w grze : Aangelika101
Liczba postów : 242

PisanieTemat: Re: Napażanka na ostro!   Napażanka na ostro! I_icon_minipostCzw Lut 16, 2012 12:48 pm

heh, ja niedługo okres dostane i jestem tak nerwowa, że mogłabym gołymi rękami czaszkę komuś rozwalić. Normalnie bez kija nie podchodź Napażanka na ostro! 1437009601 Pączki dzisiaj zjadłam 2, i miejmy nadzieje że pójdzie w cycki. Laughing No i świetnie że taki temat jest, można sie wyżyć xD
Powrót do góry Go down
annie
Nowy

PisanieTemat: Re: Napażanka na ostro!   Napażanka na ostro! I_icon_minipostCzw Lut 16, 2012 12:51 pm

angelika101, osoby które najbardziej krzyczały i tak się tu nie pojawiły, tak więc temat spoko, rezultat niewielki.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Napażanka na ostro!   Napażanka na ostro! I_icon_minipostCzw Lut 16, 2012 12:55 pm

A kto nie ma okresu w ogóle?
Powrót do góry Go down
Aangelika101
Już coś wie
Aangelika101

PisanieTemat: Re: Napażanka na ostro!   Napażanka na ostro! I_icon_minipostCzw Lut 16, 2012 1:16 pm

tak mie sie zdaje że kobiety to sie jakoś harmonirują czy jak. bo zawsze jak ja mam to koleżaki tez Very Happy
Powrót do góry Go down
annie
Nowy

PisanieTemat: Re: Napażanka na ostro!   Napażanka na ostro! I_icon_minipostCzw Lut 16, 2012 1:25 pm

angelika101, podobno tak, ale tylko te które mieszkają/często przebywają razem, nie wiem czy forum się liczy:)
taki śmieszny nawyk z czasów kiedy po drzewach lataliśmy ;D
Powrót do góry Go down
Aangelika101
Już coś wie
Aangelika101

PisanieTemat: Re: Napażanka na ostro!   Napażanka na ostro! I_icon_minipostCzw Lut 16, 2012 1:31 pm

annie, to logiczne rozwiązanie. ja z moją przyjaciółką mamy prawie zawsze razem xD
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Napażanka na ostro!   Napażanka na ostro! I_icon_minipostCzw Lut 16, 2012 1:36 pm

Ja mam zaraz zawsze po mamie ;p
Powrót do góry Go down
annie
Nowy

PisanieTemat: Re: Napażanka na ostro!   Napażanka na ostro! I_icon_minipostCzw Lut 16, 2012 1:44 pm

wiecie ciekawa sprawa, miała tu być naparzanka a jest... spokój Very Happy
Powrót do góry Go down
Aangelika101
Już coś wie
Aangelika101

PisanieTemat: Re: Napażanka na ostro!   Napażanka na ostro! I_icon_minipostCzw Lut 16, 2012 1:47 pm

ta, zanias napażanki mamy temat o okresie xD
Powrót do góry Go down
annie
Nowy

PisanieTemat: Re: Napażanka na ostro!   Napażanka na ostro! I_icon_minipostCzw Lut 16, 2012 1:53 pm

i poleciały bany :> będzie chociaż jeden pewny dzień w którym będzie spokój Smile
Powrót do góry Go down
kara250
Już coś wie
kara250

Nick w grze : AC / DC
Liczba postów : 103

PisanieTemat: Re: Napażanka na ostro!   Napażanka na ostro! I_icon_minipostPon Lut 27, 2012 9:06 am

Ja to bym dzisiaj rozwaliła łeb komukolwiek ,kto by się do mnie zbliżył... Mam dzisiaj dzień po prostu do kitu. Oj ucierpiał dziś misiek stojący w moim pokoju, w takie dni w widzę w nim znienawidzone osoby, i leję go ile się da Very Happy
Powrót do góry Go down
Sakura
ZAGRODZIANIN
Sakura

Nick w grze : LadyTigra
Liczba postów : 2211

PisanieTemat: Re: Napażanka na ostro!   Napażanka na ostro! I_icon_minipostPon Lut 27, 2012 9:46 am

A ja nie będę zwierzała się nikomu, kiedy mam okres i jak się wtedy zachowują (o dziwo jest zupełnie inaczej, niż u większości bab). Aha, APX, nie trafiłaś. Wbrew twoim oczekiwaniom są jeszcze faceci, którzy potrafią kochać. Tylko twoja Lady to potrafi?
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3404501
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Napażanka na ostro!   Napażanka na ostro! I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Napażanka na ostro!
Powrót do góry 
Strona 1 z 1

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: ARCHIWUM :: Archiwum-
Skocz do: