Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

GRA - Dokonania westernowe

Go down 
+33
avrilka
TenTen
Broszka
Wisth
Star-x3
Barson1990
Aglyss
sajgon
Elfka
mufff123@o2.pl
KaVcia
Philipek
Nathaly
Clue
Sweet Rabbit
Sakura
katty88888
EREIS
asia98999
Kinia_Ka
LadyArvena
hanka1998
Kikyo22
Malto
asiiix
mustang_z_filmu
Kotersiow
xTikTakx
Lunatyk
Nevarra
Nesska
EveDallas
Faline
37 posters
Idź do strony : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
AutorWiadomość
Faline
Nowy
Faline

Liczba postów : 9

GRA - Dokonania westernowe Empty
PisanieTemat: GRA - Dokonania westernowe   GRA - Dokonania westernowe I_icon_minipostCzw Lut 16, 2012 2:16 pm

Chodzi mi o drugie dokonanie tygodniowe, "Uzyskaj czas krótszy niż 2 minuty i 15 sekund w zawodach typu cutting". Moja najlepsza klacz została wytrenowana do absolutnego maximum swoich umiejętności (1020), ma wszystkie możliwe bonusy, smoka i w każdych zawodach osiąga czas 2:15:86. Piszę więc z pytaniem, czy może można by zrobić taką akcję jak przy zaliczeniu dokonania z 40-letnim koniem z umiejętnościami równymi 0? Właściciele mający konie które osiągają czas krótszy niż 2 minuty i 15 s przekazują swoje konie innym graczom, żeby Ci tez mogli je zaliczyć, ale konie wciąż nalezą do nich i po skończeniu łańcuszka wracają spowrotem... Co o tym sądzicie?
Powrót do góry Go down
EveDallas
Moderator
EveDallas

Nick w grze : EveDallas
Liczba postów : 4676

PisanieTemat: Re: GRA - Dokonania westernowe   GRA - Dokonania westernowe I_icon_minipostPią Lut 17, 2012 1:54 am

Nie ma sensu, bo dokonanie sie w niedzielę kończy chyba;)
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1432587
Nesska
Raczkujący
Nesska

Liczba postów : 68

PisanieTemat: Re: GRA - Dokonania westernowe   GRA - Dokonania westernowe I_icon_minipostPią Lut 17, 2012 2:25 am

Razem z dzisiejszym dniem to jeszcze 3 całe dnie, to przeciez kupa czasu! No weźcie pożyczcie te konie, miejcie serce ;<
Powrót do góry Go down
Nevarra
ZAGRODZIANIN
Nevarra

Nick w grze : Nevarra
Liczba postów : 2774

PisanieTemat: Re: GRA - Dokonania westernowe   GRA - Dokonania westernowe I_icon_minipostPią Lut 17, 2012 12:37 pm

Ja zaliczyłam, ale Szafirem z um 1450. A kamykowych sprzedać się nie da.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=42994
EveDallas
Moderator
EveDallas

PisanieTemat: Re: GRA - Dokonania westernowe   GRA - Dokonania westernowe I_icon_minipostSob Lut 18, 2012 12:44 am

Eh... No cóż. jak ktos ma takiego kunia, to ja bym sie zapisała w sumie. Za symboliczną kwotę 500 eq, co? W nagrodę pożyczających dopiszemy do białej listy xD
Powrót do góry Go down
Lunatyk
Raczkujący

Nick w grze : Lunatyq
Liczba postów : 83

PisanieTemat: Re: GRA - Dokonania westernowe   GRA - Dokonania westernowe I_icon_minipostSob Lut 18, 2012 1:11 am

Trzeba próbować do skutku Smile Ja nie pamiętam którym koniem udało mi się to zaliczyć- czy zwykłym do fryzem wytrenowanym do GP.
Tak czy siak większą niechęć wzbudza we mnie drugie zadanie z Edycji Elitarnej w którym trzeba wygrać rozetę w westernie. Niestety czarno to widzę.
Powrót do góry Go down
xTikTakx
Przyjaciel Zagrody
xTikTakx

Liczba postów : 700

PisanieTemat: Re: GRA - Dokonania westernowe   GRA - Dokonania westernowe I_icon_minipostSob Lut 18, 2012 1:36 am

Lunatyk
ja widzę czarno 3 zadanie Very Happy
Powrót do góry Go down
Lunatyk
Raczkujący

Nick w grze : Lunatyq
Liczba postów : 83

PisanieTemat: Re: GRA - Dokonania westernowe   GRA - Dokonania westernowe I_icon_minipostSob Lut 18, 2012 8:37 am

Nie wiem co jest w trzecim Smile
Powrót do góry Go down
xTikTakx
Przyjaciel Zagrody
xTikTakx

PisanieTemat: Re: GRA - Dokonania westernowe   GRA - Dokonania westernowe I_icon_minipostSob Lut 18, 2012 8:49 am

Zdobądź fontannę w westernie.
Powrót do góry Go down
EveDallas
Moderator
EveDallas

PisanieTemat: Re: GRA - Dokonania westernowe   GRA - Dokonania westernowe I_icon_minipostSob Lut 18, 2012 9:33 am

A nagrody jakie, warto chociaż? ;P
Powrót do góry Go down
xTikTakx
Przyjaciel Zagrody
xTikTakx

PisanieTemat: Re: GRA - Dokonania westernowe   GRA - Dokonania westernowe I_icon_minipostSob Lut 18, 2012 9:34 am

Eve mustang hiszpański
Powrót do góry Go down
EveDallas
Moderator
EveDallas

PisanieTemat: Re: GRA - Dokonania westernowe   GRA - Dokonania westernowe I_icon_minipostSob Lut 18, 2012 9:43 am

O.To warto. No, muszę znaleźć jakieś OM i trenuję kunia. Już, zaraz, natentychmiast;)
Powrót do góry Go down
Kotersiow
Już coś wie
Kotersiow

Nick w grze : Astaraela
Liczba postów : 199

PisanieTemat: Re: GRA - Dokonania westernowe   GRA - Dokonania westernowe I_icon_minipostSob Lut 18, 2012 10:31 am

xTikTakx napisał:
Zdobądź fontannę w westernie.

Oświećcie nieoświeconego - o jaką fontannę chodzi? Razz Nie mam jeszcze tego dokonania co prawda, alem się zaintrygowała. Razz
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=972509
xTikTakx
Przyjaciel Zagrody
xTikTakx

PisanieTemat: Re: GRA - Dokonania westernowe   GRA - Dokonania westernowe I_icon_minipostSob Lut 18, 2012 10:35 am

Ja niee wiem, na GP się nie znam Very Happy
Powrót do góry Go down
Kotersiow
Już coś wie
Kotersiow

Nick w grze : Astaraela
Liczba postów : 199

PisanieTemat: Re: GRA - Dokonania westernowe   GRA - Dokonania westernowe I_icon_minipostSob Lut 18, 2012 10:40 am

Aha. Very Happy

A tak poza tym, z tego co zaobserwowałam (jak się mylę, to mnie poprawcie) osiągnięcie czasu mniejszego niż 2'15'' na polskim serwerze jest jedynie dla naszych grandprixowych koni - trzeba mieć około 1100UM by spaść poniżej tego czasu. Jeżeli na międzynarodowym było to do wykonania dla przeciętnego gracza - np. mnie się udało bez specjalnego przemęczania się - tak tu to tylko nieliczni mają szansę. I nie wiem, czy jest sens się łudzić, że ktoś tanio takiego konia pożyczy - czy w ogóle pożyczy. Razz Przeca to genialny sposób dla nieuczciwych na złapanie dobrego konia do GP. Razz

Ostatnio zmieniony przez Kotersiow dnia Sob Lut 18, 2012 10:42 am, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=972509
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: GRA - Dokonania westernowe   GRA - Dokonania westernowe I_icon_minipostSob Lut 18, 2012 10:41 am

zaliczyłam zadanie z koniem 1159um ZP smok. bonus z ośrodka. znalezione beczułka palcat. Z harmoni wszystkie bonusy.
Powrót do góry Go down
mustang_z_filmu
W skromnych progach Zagrody
mustang_z_filmu

Nick w grze : Aryana
Liczba postów : 345

PisanieTemat: Re: GRA - Dokonania westernowe   GRA - Dokonania westernowe I_icon_minipostSob Lut 18, 2012 10:49 am

Ja zaliczyłam moim Wałaszkiem Connemara kupionym od Malto, Tear Of The End Smile. Są to na prawdę świetne koniki Smile.
Powrót do góry Go down
asiiix
Przyjaciel Zagrody
asiiix

Liczba postów : 500

PisanieTemat: Re: GRA - Dokonania westernowe   GRA - Dokonania westernowe I_icon_minipostSob Lut 18, 2012 1:46 pm

ja zaraz popróbuję moim Hano do Grand Prix zrobić pare zadanek bo i tak ma OM i KF to co mi tak szkodzi :p
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=113015
asiiix
Przyjaciel Zagrody
asiiix

Liczba postów : 500

PisanieTemat: Re: GRA - Dokonania westernowe   GRA - Dokonania westernowe I_icon_minipostSob Lut 18, 2012 2:38 pm

jakoś słabo idzie to zadanie: Uzyskaj czas krótszy niż 2 minuty i 15 sekund w zawodach typu cutting... . Ciągle ma 2min i 19' . Nawet jak wygrywa zawody to i tak ma za mało... . E tam na PA mi nie zależy, zrobię inne dokonania, a to tygodniowe poczekam aż się zmieni Smile
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=113015
Malto
ZAGRODZIANIN

Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co)
Liczba postów : 2378

PisanieTemat: Re: GRA - Dokonania westernowe   GRA - Dokonania westernowe I_icon_minipostSob Lut 18, 2012 3:44 pm

asiiix napisał:
jakoś słabo idzie to zadanie: Uzyskaj czas krótszy niż 2 minuty i 15 sekund w zawodach typu cutting... . Ciągle ma 2min i 19' . Nawet jak wygrywa zawody to i tak ma za mało... . E tam na PA mi nie zależy, zrobię inne dokonania, a to tygodniowe poczekam aż się zmieni Smile
Jak wspomniała mustang_z_filmu, zadanie bez problemu zaliczają wałaszki Connemara - w moim przypadku Saldean. Jego czas to około 2 minut 11 sekund Smile

Chętnie bym go pożyczyła zaufanym osobom, gdyby nie pewien problem - potrzebuję go do poniedziałkowego Grand Prix... Smile
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2536024
Kikyo22
Przyjaciel Zagrody
Kikyo22

Nick w grze : Kikyo22
Liczba postów : 1083

PisanieTemat: Re: GRA - Dokonania westernowe   GRA - Dokonania westernowe I_icon_minipostSob Lut 18, 2012 4:21 pm

Malto napisał:
Chętnie bym go pożyczyła zaufanym osobom, gdyby nie pewien problem - potrzebuję go do poniedziałkowego Grand Prix... Smile

Ale z tego co wiem, to nie musisz wygrywać GP by uzyskać nową rasę (chyba Ci o to chodzi), wiec możesz go zapożyczyć Smile
Powrót do góry Go down
Malto
ZAGRODZIANIN

PisanieTemat: Re: GRA - Dokonania westernowe   GRA - Dokonania westernowe I_icon_minipostSob Lut 18, 2012 4:32 pm

Kikyo22 napisał:
Malto napisał:

Ale z tego co wiem, to nie musisz wygrywać GP by uzyskać nową rasę (chyba Ci o to chodzi), wiec możesz go zapożyczyć Smile
Chodzi mi o Fontannę - już w minionym tygodniu byłam 29, więc muszę pilnować poziomu, by nie stracić do niej dostępu - bez Fontanny nie umiem już blupować koni Wink Z tego powodu, niestety, nie mogę pozbywać się grandprxowców.
Powrót do góry Go down
Kikyo22
Przyjaciel Zagrody
Kikyo22

PisanieTemat: Re: GRA - Dokonania westernowe   GRA - Dokonania westernowe I_icon_minipostSob Lut 18, 2012 4:34 pm

Aha. To jest dobry powód Smile
Powrót do góry Go down
Malto
ZAGRODZIANIN

PisanieTemat: Re: GRA - Dokonania westernowe   GRA - Dokonania westernowe I_icon_minipostSob Lut 18, 2012 4:37 pm

A zresztą... tydzień mnie nie zbawi.

Oficjalnie - kto chce pożyczyć Saldeana do zaliczenia zadania z Cuttngiem i czasem 2:15, proszę wpisywać się tutaj!
Oczywiście proszę o zwrot konia po 10 dniach Wink
Zasada - jak w przypadku dokonania 91 (akcja przeprowadzona na ZM) Wink
Powrót do góry Go down
Faline
Nowy
Faline

Liczba postów : 9

PisanieTemat: Re: GRA - Dokonania westernowe   GRA - Dokonania westernowe I_icon_minipostSob Lut 18, 2012 4:39 pm

Tak więc ja b. chętnie Smile
Powrót do góry Go down
Kikyo22
Przyjaciel Zagrody
Kikyo22

PisanieTemat: Re: GRA - Dokonania westernowe   GRA - Dokonania westernowe I_icon_minipostSob Lut 18, 2012 4:42 pm

I ja tez chciałabym Smile
Dziękuję Malto, ze jednak zdecydowałaś się go wypożyczyć Smile
Powrót do góry Go down
Malto
ZAGRODZIANIN

PisanieTemat: Re: GRA - Dokonania westernowe   GRA - Dokonania westernowe I_icon_minipostSob Lut 18, 2012 4:43 pm

Faline napisał:
Tak więc ja b. chętnie Smile
Faline, wystawiony, powodzenia Smile
Śledź, proszę, temat, byś wiedziała, komu dalej wystawić wałaszka za 500 Equus Smile Potwierdzę, czy zgadzam się na osobę, która się zgłasza - niegdyś nie było to potrzebne, aktualnie ZM nieco się zmieniła, więc wolę zachować chociaż minimum ostrożności Wink

Edit:

Kikyo22, Ciebie co prawda nie kojarzę... ale ok Smile Brzmisz mi uczciwie Wink

Tak więc, Faline, przekaż dalej Saldeana Kikyo22 Smile
Powrót do góry Go down
hanka1998
ZAGRODZIANIN
hanka1998

Nick w grze : hanka1998
Liczba postów : 5814

PisanieTemat: Re: GRA - Dokonania westernowe   GRA - Dokonania westernowe I_icon_minipostNie Lut 19, 2012 2:09 am

A mogłabym też wypożyczyc konika do cuttingu? Smile
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1007218
Malto
ZAGRODZIANIN

PisanieTemat: Re: GRA - Dokonania westernowe   GRA - Dokonania westernowe I_icon_minipostNie Lut 19, 2012 2:10 am

Akcja chwilowo wstrzymana, sprawdzam, czy nie da się przysposobić do tego zadania innego konia - dam znać jak się sprawa przedstawia (dziś, dziś, spokojnie) Wink
Powrót do góry Go down
Malto
ZAGRODZIANIN

PisanieTemat: Re: GRA - Dokonania westernowe   GRA - Dokonania westernowe I_icon_minipostNie Lut 19, 2012 2:17 am

Ok, zmiana planów, w trasę rusza WYGNANY! Przetestowane, wgrywa nawet z bożyszczami, jego czas to 2:12... Connki są genialne Very Happy

Dzieciarnio, koń wystawiony dla Ciebie - łap Smile Następnie przekaż Faline Smile Faline - Kikyo22 Smile

Kolejni chętni mogą zgłaszać się w tym temacie - potwierdzę, czy się zgadzam, czy nie, więc proszę o sprawdzenie tematu przed przekazaniem konia dalej Wink

Ostatnio zmieniony przez Malto dnia Nie Lut 19, 2012 2:21 am, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: GRA - Dokonania westernowe   GRA - Dokonania westernowe I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

GRA - Dokonania westernowe
Powrót do góry 
Strona 1 z 7Idź do strony : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
 Similar topics
-
» Zadanie Westernowe
» Dokonania westernowe - pomoc
» GRA/FORUM - Dokonania westernowe!Pomoc.
» GRA - Westernowe dokonania - nowa promocja. (SERVER INT)

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: ARCHIWUM :: Archiwum :: Archiwum aktualności :: Gra-
Skocz do: