Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Morze Bałtyckie jesienią.

Go down 
3 posters
AutorWiadomość
Fi Fi
Już coś wie
Fi Fi

Liczba postów : 136

Morze Bałtyckie jesienią. Empty
PisanieTemat: Morze Bałtyckie jesienią.   Morze Bałtyckie jesienią. I_icon_minipostSob Lut 18, 2012 6:42 am

Dosyć stare są te dwa zdjęcia. Były one zrobione przeze mnie dokładnie 11 września 2011 roku. Jako że mam nie daleko do niego (aż niecałe 20 km) postanowiłam poprosić rodziców o mały podwóz na plażę. Udało mi się i wykonałam oto te dwa zdjęcia:

Zdjęcie 1

Zdjęcie 2

I jak wam się podoba Bałtyk? Zapraszam w wakacje! Very Happy
Powrót do góry Go down
gwiazda2002
Przyjaciel Zagrody
gwiazda2002

Nick w grze : gwiazda2002
Liczba postów : 1473

PisanieTemat: Re: Morze Bałtyckie jesienią.   Morze Bałtyckie jesienią. I_icon_minipostSob Lut 18, 2012 7:25 am

piękny ! to 1 zdjęcie lepiej troche wyszło
Powrót do góry Go down
Fi Fi
Już coś wie
Fi Fi

PisanieTemat: Re: Morze Bałtyckie jesienią.   Morze Bałtyckie jesienią. I_icon_minipostSob Lut 18, 2012 7:42 am

gwiazda2002 napisał:
piękny ! to 1 zdjęcie lepiej troche wyszło

Dziękuję bardzo Very Happy Też tak sądzę Smile
Powrót do góry Go down
Sweet Rabbit
ZAGRODZIANIN
Sweet Rabbit

Nick w grze : Rabbitek
Liczba postów : 1911

PisanieTemat: Re: Morze Bałtyckie jesienią.   Morze Bałtyckie jesienią. I_icon_minipostSob Lut 18, 2012 8:13 am

Morze w wakacje? W l;ipcu tydzień w Dębkach koło Bałtyku będę. Zdjęcie 2 mogłoby się nadawać na prezkę o.O Śliczne!
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1311909
Fi Fi
Już coś wie
Fi Fi

PisanieTemat: Re: Morze Bałtyckie jesienią.   Morze Bałtyckie jesienią. I_icon_minipostSob Lut 18, 2012 8:18 am

Sweet Rabbit napisał:
Morze w wakacje? W l;ipcu tydzień w Dębkach koło Bałtyku będę. Zdjęcie 2 mogłoby się nadawać na prezkę o.O Śliczne!

Dziękuję bardzo Smile I zapraszam nad Bałtyk Wink W wakacje jest na prawdę fajnie. Praktycznie nigdzie wyjeżdżać nie muszę, bo morze mam pod nosem. Ale w góry też kocham jeździć. Gdybym miała własnoręcznie zrobione fotki z gór to bym jeszcze dodała. Musze przetrzepać dysk komputera i poszukać czegoś Wink
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Morze Bałtyckie jesienią.   Morze Bałtyckie jesienią. I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Morze Bałtyckie jesienią.
Powrót do góry 
Strona 1 z 1

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: ARCHIWUM :: Archiwum-
Skocz do: