Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Oszustwa na Howrse

Go down 
+11
Enilda
EREIS
Nevarra
Narkotyka
Philipek
zαbαvεcкαα
Lubelak
Kikyo22
blueberry.
lala299
Fi Fi
15 posters
AutorWiadomość
Fi Fi
Już coś wie
Fi Fi

Liczba postów : 136

Oszustwa na Howrse Empty
PisanieTemat: Oszustwa na Howrse   Oszustwa na Howrse I_icon_minipostSob Lut 18, 2012 1:09 pm

Teraz właśnie sobie przeglądałam opinie o graczach na Howrse. I zauważyłam, że coraz to więcej pojawia się ujemnych opinii, czyli oszustów. I czytając tak z 10 minut opinie doszłam do wniosku, że chyba powinnam zacząć się bać o wszystko. No bo jednorożce, przedmioty z CR i wysoki staż piechotą nie chodzą prawda? I chciałam się Was zapytać czy zostaliście kiedyś oszukani i w jaki sposób to rozwiązaliście? Macie jakieś sposoby na oszustów?
Powrót do góry Go down
lala299
Przyjaciel Zagrody
lala299

Nick w grze : lala299
Liczba postów : 547

Oszustwa na Howrse Empty
PisanieTemat: Re: Oszustwa na Howrse   Oszustwa na Howrse I_icon_minipostSob Lut 18, 2012 1:11 pm

poprostu nie wymieniem się z graczami któży mają mniej niż 230 dni stażu Very Happy
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1041935
Fi Fi
Już coś wie
Fi Fi

Oszustwa na Howrse Empty
PisanieTemat: Re: Oszustwa na Howrse   Oszustwa na Howrse I_icon_minipostSob Lut 18, 2012 1:12 pm

lala299 napisał:
poprostu nie wymieniem się z graczami któży mają mniej niż 230 dni stażu Very Happy

Rozumiem Wink Wiesz ja też się nie wymieniam z takimi osobami, ale jednak każdy może zacząć niespodziewanie oszukiwać. Nawet osoba, która ma 300 dni stażu.
Powrót do góry Go down
blueberry.
Jedną nogą w ZM
blueberry.

Nick w grze : blueberry.
Liczba postów : 858

Oszustwa na Howrse Empty
PisanieTemat: Re: Oszustwa na Howrse   Oszustwa na Howrse I_icon_minipostSob Lut 18, 2012 1:39 pm

Ja osobiście oszukana nie byłam, ale raz stała mi się dziwna sytuacja. Próbowałam się zalogować i nic... Hasło nie wchodziło, a było wpisywane dobrze na 100%. Potem zmieniłam wchodzę na konto i nic nie zostało zabrane. Nie wiem co to było.
Rzeczywiście na Howrse jest coraz więcej oszustów. Sad To smutne. Rzeczywiście można zacząć się bać. Tym bardziej jak się ma dłuższy staż czy jednorożce... Co się stało z Howrse? Sad
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3141065&message=change
Kikyo22
Przyjaciel Zagrody
Kikyo22

Nick w grze : Kikyo22
Liczba postów : 1083

Oszustwa na Howrse Empty
PisanieTemat: Re: Oszustwa na Howrse   Oszustwa na Howrse I_icon_minipostSob Lut 18, 2012 4:28 pm

Ja zawsze proszę by to drugi gracz pierwszy wystawił rzecz z CR itp. W ten sposób jest mniejsze ryzyko.
Powrót do góry Go down
Fi Fi
Już coś wie
Fi Fi

Oszustwa na Howrse Empty
PisanieTemat: Re: Oszustwa na Howrse   Oszustwa na Howrse I_icon_minipostNie Lut 19, 2012 12:49 am

No w sumie to macie rację. I nie znam odpowiedzi na pytanie: "Co się dzieje z Howrse?" Zauważyłam, że coraz więcej osób zaczyna oszukiwać. Nie wiem tylko dlaczego. Czy Howrse nie miało być miejscem spokojnym, gdzie wszyscy sobie pomagają wzajemnie?
Powrót do góry Go down
Lubelak
Administrator
Lubelak

Liczba postów : 2816

Oszustwa na Howrse Empty
PisanieTemat: Re: Oszustwa na Howrse   Oszustwa na Howrse I_icon_minipostNie Lut 19, 2012 1:04 am

Fi Fi, po to powstała lista. To niestety jedyna linia obrony....
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=494332
zαbαvεcкαα
Przyjaciel Zagrody
zαbαvεcкαα

Liczba postów : 1087

Oszustwa na Howrse Empty
PisanieTemat: Re: Oszustwa na Howrse   Oszustwa na Howrse I_icon_minipostNie Lut 19, 2012 3:06 am

Teraz jak jest nowy system karmy, będziemy wiedzieć kto jest oszustem, a kto nie.
Powrót do góry Go down
Philipek
ZAGRODZIANIN
Philipek

Nick w grze : Philipek
Liczba postów : 3748

Oszustwa na Howrse Empty
PisanieTemat: Re: Oszustwa na Howrse   Oszustwa na Howrse I_icon_minipostNie Lut 19, 2012 4:00 am

Oszukano mnie dwa razy... Nie pamiętam loginów tych graczy.

1. Pewien gracz napisał do mnie propozycję,a mianowicie chodziło mu o sprzedaż dwóch kuponów za 120 000 Equus. Zgodziłam się,miałam pewne wahania,ale OK. Kupiłam pierwsza,a ja czekałam jak jakaś idiotka kiedy kupi mojego konia. Napisałam mu,że jak nie kupi mojego to poniesie konsekwencje. Nie odpisywał mi ani nic,zgłosiłam go-120 tyś mi oddano.

2. Sprzedawałam moją rożkę z KF ( i wieloma innymi przedmiotami ) za 3 kupony. Dostałam propozycję nie do odrzucenia-rożka w zamian za Zestaw Nyks... Sprzedałam mu tego konia,ale Nyksu mi nie dał. Zaczął się wykręcać i pisał " Ale na moim komputerze pisze,że zaakceptowałaś i odebrałaś Zestaw Nyks!" - myślałam,że tego debila powieszę. Ta osoba wystawiła jednorożca jakiemuś innemu graczowi za 500 Equus. Konia do dziś nie otrzymałam,pomimo iż napisałam do Owlientu z tą sprawą... Sad Oszust usunął konto...no,chyba że mu usunęli konto.

A tak poza tym to NIE DAJCIE się wkręcić w rzeczy takie jak " Hej, będziemy współdzielić razem konto? W zamian dam Ci 30 kuponów !!! "
Powrót do góry Go down
http://doggi.forumpolish.com/
Go??
Gość
Anonymous

Oszustwa na Howrse Empty
PisanieTemat: Re: Oszustwa na Howrse   Oszustwa na Howrse I_icon_minipostNie Lut 19, 2012 5:19 am

lala299 napisał:
przed wczoraj oszukał mnie gracz z 260 dniami - okradł mnie z 4 kuponów
Powrót do góry Go down
Kikyo22
Przyjaciel Zagrody
Kikyo22

Oszustwa na Howrse Empty
PisanieTemat: Re: Oszustwa na Howrse   Oszustwa na Howrse I_icon_minipostNie Lut 19, 2012 5:21 am

O w mordę. Jaki ma nick?
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

Oszustwa na Howrse Empty
PisanieTemat: Re: Oszustwa na Howrse   Oszustwa na Howrse I_icon_minipostNie Lut 19, 2012 5:24 am

zαbαvεcкαα napisał:
Teraz jak jest nowy system karmy, będziemy wiedzieć kto jest oszustem, a kto nie.
nie koniecznie, ja do tego gracza który mnie oszukał - mogę dać screeny z rozmowy i jego wypowidzi " i tak nic mi nie zrobisz !!! oni ci nie oddadzą naiwniaro itp) napisałam do niego OSZUŚCIE I ZŁODZIEJU oddaj moje kupony! zgłosił mnie i dostałam -1 pkt karmy za oczernianie innych graczy Twisted Evil myślisz że patrzenie na karme jest zawsze odpowiednie?

drugą sprawą wysłaną przeze mnie na kontakt wczoraj jest kolejne wyłudzenie przez gracza -->pewien gracz napisał do mnie w sprawie Pegaza ze sprzedaży. oferował rzeczy z Cr.
koń nie był specjalnie utalentowany dlatego ucieszyłam się. Zgodziłam się na zestaw harmonii. Dziwiłam się że zgodził się od razu zatem spytałam się czy na pewno.Wystawił go w sklepie. akceptowałam go. wystawiłam konia za 500eq na sprzedaży zarezerwowanej. i zaczęło się. gracz upiera się że chodzi mu o jakiegoś konia z imieniem Negocjuj moją cenę - imię fiorda. napisałam spokojnie że wystawiłam go ale anulował, potem pisze że chodziło mu o konia z rozetami o czempiona - w tej chwili (podczas rozmowy) wystawiłam konia z um 1147 na sprzedaże za milion eq. gracz zaczął wyzywać mnie że wie dlaczego straciłam 1pkt karmy. że jestem oszustką. że mam ją za głupią. że mnie zgłosi do moderatorów. zaczęła żądać innych koni np. takich z bonusowym 5-tym żywiołem. nie wiem dlaczego wystawiła mi konia za 3 kupony kiedy go odrzucam wystawia kolejnego. Dodatkowo na prezentacji obwieszcza że jestem oszustką i że ją okradłam.
na prezentacji dalej widnieje że ją okradłam z ZH ja konia wystawiłam ona nie chce go kupić. za chwilę zgłaszam na czarna liste mam dość oszustów
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

Oszustwa na Howrse Empty
PisanieTemat: Re: Oszustwa na Howrse   Oszustwa na Howrse I_icon_minipostNie Lut 19, 2012 5:26 am

Kikyo22 napisał:
O w mordę. Jaki ma nick?

owszem zrobiłam na niego TAKĄ nagonkę (zapytajcie np. murilllo) że napisało do niego 40 osób. w końcu odblokował mnie i pytał o co chodzi że wszyscy karzą mu oddać kupony. palił jana ostro w końcu się przyznał kupony miał oddać wczoraj. jednak usunął konto na howrse -.- BingoxD
Powrót do góry Go down
Kikyo22
Przyjaciel Zagrody
Kikyo22

Oszustwa na Howrse Empty
PisanieTemat: Re: Oszustwa na Howrse   Oszustwa na Howrse I_icon_minipostNie Lut 19, 2012 5:27 am

Mika, chociaż tyle dobrze. Ale szkoda kuponów -.-
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

Oszustwa na Howrse Empty
PisanieTemat: Re: Oszustwa na Howrse   Oszustwa na Howrse I_icon_minipostNie Lut 19, 2012 5:29 am

no wiem ;/ dlatego byłam wściekła
zaczęłam konie wystawiać na sprzedaże już ....
ale ta dziewucha wczoraj to jakaś porażka
Powrót do góry Go down
Narkotyka
Już coś wie
Narkotyka

Nick w grze : Narkotyka
Liczba postów : 185

Oszustwa na Howrse Empty
PisanieTemat: Re: Oszustwa na Howrse   Oszustwa na Howrse I_icon_minipostPią Lut 24, 2012 7:55 pm

:O
Co to się dzieje?
Dobrze wnioskuję, konta z dużym stażem i rożkami zagrożone?
Czyżby Oliwient w takim wypadku zapewniał zbyt małą ochronę pzed potencjalnym wlamaniem? :O

i nie wiem czemu nie mogę otworzyć czarnej listy Sad
Powrót do góry Go down
Nevarra
ZAGRODZIANIN
Nevarra

Nick w grze : Nevarra
Liczba postów : 2774

Oszustwa na Howrse Empty
PisanieTemat: Re: Oszustwa na Howrse   Oszustwa na Howrse I_icon_minipostSob Lut 25, 2012 1:46 am

Ja to obecnie paranoiczka - jeśli ktoś chce ode mnie roga za CR, to nigdy pierwsza nie wystawiam. Wolę stracić potencjalnego kupca, niż dać się orżnąć.

Oszukana zostałam raz - pożyczyłam nieśmiertelną kobyłę z blup 100 do zadania, wydawało się że gracz uczciwy, kilka razy z nim pisałam i już do mnie nie wróciła. I wystarczy.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=42994
EREIS
Przyjaciel Zagrody
EREIS

Nick w grze : EREIS
Liczba postów : 1094

Oszustwa na Howrse Empty
PisanieTemat: Re: Oszustwa na Howrse   Oszustwa na Howrse I_icon_minipostSob Lut 25, 2012 4:27 am

mi jedna graczka prawie zniszczyła konto po tym jak jej udzieliłam współdzielenia aby pomogła mi z końmi - straciłam przeszło 100 000 EQ, 6 kuponów, wybiła mi wszystkie rogi i klacze hodowlane a przedmiotów z CR co rozwaliła byle jak po koniach już nie liczę i najważniejsze powysyłała z panelu OJ wiadomości do właścicieli koni zakwaterowanych z wulgaryzmami co sprawiło że zabrano mi 7 punktów karmy ... dodam że było to dla mnie straszne choćby z racji tej, iż długo do tego wszystkiego dochodziłam a konto zostało gołe w niecałe 10 min a owilent napisał mi że nic mi nie odda, nic mi nie zwróci, karmy nie podniesie i żebym sobie hasło zmieniła Sad dobrze że udało mi się napisać do ilh_ac co się dzieje - dała mi BAN na konto dzięki temu coś na nim mi zostało a co najważniejsze tej graczce nic nie zrobili grała dalej i miała nawet nie obniżoną karmę Sad
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=722213
Enilda
Nowy
Enilda

Liczba postów : 4

Oszustwa na Howrse Empty
PisanieTemat: Re: Oszustwa na Howrse   Oszustwa na Howrse I_icon_minipostSob Lut 25, 2012 5:29 am

Wiecie.. Jeśli gracz ma ok 50dni czy mniej nie znaczy, że jest oszustem to błędne myślenie.. Mnie oszukało 2 graczy jeden mi się włamał(nie wiem jakim cudem) i teraz zada abym oddala mu konto bo "mu je ukradlam" a drugi chciał wyludzic haslo i zabral mi klepsydre a prezentacji nie widzialam.

Dakar96 zabral klepsydre i chcial moje haslo
koniczki0091 - wlamal mi sie na konto(skad wiem? bo wszystkie konie tam poszly i RO!) Cudem odzyskalam konto bo zmienilam hasl oszybko
Powrót do góry Go down
Enilda
Nowy
Enilda

Oszustwa na Howrse Empty
PisanieTemat: Re: Oszustwa na Howrse   Oszustwa na Howrse I_icon_minipostSob Lut 25, 2012 5:33 am

PS: w grze jestem - morze500
Powrót do góry Go down
Enilda
Nowy
Enilda

Oszustwa na Howrse Empty
PisanieTemat: Re: Oszustwa na Howrse   Oszustwa na Howrse I_icon_minipostSob Lut 25, 2012 6:08 am

A teraz wymusza na mnie podanie hasła i mowi ze mnie zbanuja jak tego nie zrobie bo to jego konto podobno Sad
Powrót do góry Go down
Elfka
Raczkujący
Elfka

Nick w grze : elfka_z_minhiriath
Liczba postów : 61

Oszustwa na Howrse Empty
PisanieTemat: Re: Oszustwa na Howrse   Oszustwa na Howrse I_icon_minipostSob Lut 25, 2012 6:37 am

Enilda - zgłoś to wymuszanie hasła jak najprędzej!
Też uważam, tak jak Ty, że staż nie świadczy o uczciwości. Można mieć 300 dni stażu i być nie uczciwym graczem, co dopiero wyjdzie po tych 300 dniach; równie dobrze można być uczciwym początkującym, na którego wszyscy patrzą nieufnie, bo przecież ma taki niski staż:/
Mnie na szczęście nie spotkało żadne większe oszustwo w grze - jedynie jeśli chodzi o losy. Wysłałam komuś los czekając na rewanż, a ta osoba natychmiast wyrzuciła mnie z listy znajomych i nie chciała odesłać losu.
Jednak jak czytam to co opisujecie na forum o oszustach, to zaczynam bać się o swoje konto.
Trudno mi też uwierzyć, żeby w grze było aż tyle nieuczciwych osób! Czy to tylko domena polskiego serwera? W życiu realnym spotkam się na ogół z uczciwością i życzliwością (wiadomo, nie zawsze, ale ogólnie), a tu jest jakby tego zaprzeczenie... I wytwarza się atmosfera wzajemnego braku zaufania...
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1111639
karina127
Jedną nogą w ZM
karina127

Nick w grze : karina127
Liczba postów : 500

Oszustwa na Howrse Empty
PisanieTemat: Re: Oszustwa na Howrse   Oszustwa na Howrse I_icon_minipostSob Lut 25, 2012 7:54 am

Mnie raz oszukano...
Chciałam sprzedać nieśmiertelnego konia z ZJ i jeszcze innymi przedmiotami.Był słaby,więc chciałam tylko jeden kupon.I napisała do mnie pewna graczka,że da za nią KF.Ucieszyłam się,bo uważam,że KF za takiego konia się opłacało.Ale uparła się,i to ja miałam wystawić pierwsza konia.Ok,zgodziłam się,graczka nie wyglądała na oszustkę,miała dobrą jak na staż karmę.Konia wystawiłam za 500 equus,a mojego KF nie dostałam.Próbowałam do niej napisać,ale mnie zablokowała.Byłam tak roztrzęsiona po tym ,co się stało,że się prawie popłakałam Oszustwa na Howrse 1223194135 .Jako ,że sama nie mogłam wysłać wiadomości,poprosiłam jakiegoś gracza,żeby zrobił to za mnie.Zainterweniował też inny gracz,który napisał jej,że poniesie za to surowe konsekwencje.Wystraszyła się ,i wystawiła konia.Ale jak ja go miałam niby kupić,skoro można było dopiero po 10 dniach...Prosiłam,żeby jej to napisać,ok.Ale,po którymś dniu zobaczyłam ,że konia nie było.Gracz skontaktował się z nią ,a ona "nie kupowała,więc sprzedałam ją" affraid
Na szczęście graczka,której ją sprzedała,zgodziła się mi ją zwrócić I love you ,chociaż dała za nią KF .
A teraz ta oszustka pisze na prezce przeprosiny i że to ją pasztetowa napadła Oszustwa na Howrse 3521193901

Ostatnio zmieniony przez karina127 dnia Nie Lut 26, 2012 6:30 am, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
gabriela żołądź
W skromnych progach Zagrody

Nick w grze : gabriela żołądź
Liczba postów : 357

Oszustwa na Howrse Empty
PisanieTemat: Re: Oszustwa na Howrse   Oszustwa na Howrse I_icon_minipostSob Lut 25, 2012 9:50 am

LaLa299 napisała:
Szukam źrebaków ze 130 um wrodzonych!

To nie jest odpowiednie miejsce na taką odpowiedź.Ale jak już o tym mówisz to mogę wyhodować ci źrebaka z 120 UM wrodzonymi.
Mnie też spotkało oszustwo.Któregoś dnia jakaś dziewczyna napisała do mnie że da mi Fortunę Krezusa i Puszkę Pandory za klacz jednorożca, wydawała się uczciwa bo miała wszystkie punkty karmy.To ja jej wystawiłam klacz jednorożca za 500 na zarezerwowanych sprzedażach, po chwili przysłała mi Fortunę Krezusa powiedziała że nie da rady wysłać drugiego i że wyśle za tydzień i jak weszłam po tygodniu pacze nie dostałam Puszki Pandory!Więc próbowałam do niej napisać bo myślałam że może zapomniała, ja patrze a tu zostałam zablokowana i to przez nią! affraid
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1561481
~Martika~
Nowy
~Martika~

Liczba postów : 26

Oszustwa na Howrse Empty
PisanieTemat: Re: Oszustwa na Howrse   Oszustwa na Howrse I_icon_minipostSob Lut 25, 2012 10:19 am

Ja większych oszustw nie doznałam. Były takie dwa przypadki.Jeden to gracz losu nie zwrócił a drugi to było tak że gracz The end miał jakieś losowanie czy coś. Trzeba było dać jakąś rzecz z CR.Dałam promień heliosa i otrzymałam 10 "losów". Wybrałam 10 numerków. I otrzymałam pięć pustych. Zapytałam dlaczego 5 jest pustych na tyle możliwych numerów niemożliwe żebym miała takiego pecha. Na to ona że puste cały czas się zmieniają Oszustwa na Howrse 3864879675 No dobra. Przyjęłam informację. Wśród tych moich wspaniałych nagród były mieszanka, gratulacje, może osioł ( tak napisała) i koń z um. ponad 500( albo 400 nie pamiętam)

No to pytałam się czemu napisała "może osioł" ( wtedy one wchodziły na howrse) . Odpisała że musi wychodować dwa osły i nie wie czy się wyrobi ( co mnie właściwie miało to interesować? Bo osła i tak nie dostałam więc mogła napisać bez tego "może osła" )
No a z tym koniem powyżej 500 um.: fakt wystawiła go. Wszystko by było pięknie, ładnie gdyby nie za 1500 equus. Teraz ta suma wydaje mi się banalna. Ale wtedy nawet 1000 equus to było dla mnie dużo. No to znów do niej pisze że dlaczego 1500.A ona że to cena za wychodowanie. Shocked No to napisałam że to jest moja nagroda to czemu mam za "wychodowanie" jej płacić ? No bo to tak jakbym zrobiła konkurs a główną nagrodą byłby kupon. A zwycięzcy kazałabym zapłacić za kupon np. złotym jabkiem, czy tam 4.99( nie orientuję się w cenie kuponów za sms) za wysłanie esemsa. No bo w końcu musiałam coś zainwestować tak jak ona zainwestowała w konia.

Ostatecznie: napisała że jak nie chce tego konia to nie. I nie wystawiła go z powrotem. Napisałam że go chcę ale nie za 1500 eguus. Więcej się nie odzywała.

Podsumówując: dałam jej promień cheliosa a ona mi nic. Więc nie polecam jej jako użytkowniczki godnej zaufania. I według mnie zachowała się szczeniacko nie odpisując na następne wiadomości.

A tak po za tym to pisała do mnie że nie interesuje jej co o niej myślę i że ma prawdziwych przyjaciół którzy jej nigdy nie opuszczą( ?) Czy ona nie odróżnia życia realnego od onternetowego ?

Jak myślicie, czy powinnam jej się przypomnieć ? Minęło sporo czasu i jestem ciekawa czy mi odpisze i co.
Powrót do góry Go down
Enilda
Nowy
Enilda

Oszustwa na Howrse Empty
PisanieTemat: Re: Oszustwa na Howrse   Oszustwa na Howrse I_icon_minipostSob Lut 25, 2012 1:50 pm

wedle mnie powinnaś się upomnieć o swoje. !!!

A jak idzie sprawa z graczem(jak się okazało to był jeden gracz o różnych kontach)

UWAGA:

kot5555
koniczki0091
olol1

A więc najwyraźniej kot5555 to jej główne konto i na Forum na howrse w kategorii rozgrywki PRZEPRASZAŁA mnie ale powiedziała, że za -1 pkt karmy i ban na 2mies na koncie koniczki0091 się zemści.

Potem kilkakrotnie pisała jeszcze że mam jej dać hasło bo mnie zbanuje oczywiście każdą wiadomość zgłosiłam a jakże nawet na kontakt napisałam.

Teraz kot5555 ma 7pkt karmy i marzy mu się zemsta na mnie. Co z tego wyjdzie na prawdę nie wiem ale wiem, ze mam wsparcie u wielu graczy i na forum już wszyscy go wyśmiewają w jego postach. Nie wiem dlaczego uwzią się na mnie może dlatego, że mam konto pegaza? Nawet zrobił ciekawą rzecz a mianowicie założył konto nowe - alak3w - napisał "login hasło i dopisał wbijaj na nowe konto Ow" nie pominę faktu, że uwzględnił mnie jako sponsora. Nie wiem co kombinował oczywiście zignorowałam wiadomość. mam nadzieję że kot5555 poniesie konsekwencje swego czynu.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

Oszustwa na Howrse Empty
PisanieTemat: Re: Oszustwa na Howrse   Oszustwa na Howrse I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Oszustwa na Howrse
Powrót do góry 
Strona 1 z 1

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: ARCHIWUM :: Archiwum-
Skocz do: