Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Prezentacje i avatary | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
EveDallas Moderator
Nick w grze : EveDallas Liczba postów : 4676 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Prezentacje i avatary Wto Lut 21, 2012 10:16 am | |
| Robię prezentacje z nowym kodem HTML;) na razie ogarniam jedną ramkę, ale wkrótce postaram się robić już z dwiema i większą ilością. Cena prezentacji jednoramkowej to 1 PD, dwu- lub więcej ramkowej... No cóż, pomyślę, ale też jakiś drobiazg. Robię avatary: a)zwykłe, nieruchome, obrazek z napisem albo avek wycinany - cena - jabłko. b) ruchome, gifowe. Kilka obrazków z napisami. Cena - rzepa c) Avatar rysunkowy - rysunek i napis. Cena - jabłko. d) Avatar kucykowy, tutaj daję do wyboru wszelkie kolorki i inne drobiazgi, cena - jabłko;)
Zamówienia, o ile będą, prosze składać w tym temacjie;)
| |
| | | Clockvise Jedną nogą w ZM
Nick w grze : Clockvise Liczba postów : 675 Dołączył : 27/12/2011
| Temat: Re: Prezentacje i avatary Sro Lut 22, 2012 12:55 am | |
| | |
| | | EveDallas Moderator
Nick w grze : EveDallas Liczba postów : 4676 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: Prezentacje i avatary Sro Lut 22, 2012 1:18 am | |
| Prezentacje - moja, wszystko już wzorcowo działa. http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1432587 Avatar zwykły mam ja, avatar kucykowy - to chyba każdy wie jak wygląda. | |
| | | Arłenkowa16 Raczkujący
Nick w grze : tina17 Liczba postów : 85 Dołączył : 10/02/2012
| Temat: Re: Prezentacje i avatary Sob Maj 05, 2012 10:15 am | |
| Nick na Howrse:tina17 Typ (np. mała, podstronowa):podstronowa Ilość ramek:5 Nazwy ramek:O mnie,Sprzedaze,Czarny Rynek,Regulamin,Inne Inne napisy (np. Hodowla koni andaluzyjskich, witaj u...)Witaj u tina17 Życzenia specjalne (link do zdjęcia, bądź z czym ma być i inne życzenia):chce takie podwojne jak ma Palme tylko ze np z Pieskiem awatar Nick na Howrse:tina17 Typ (np. ruchomy, wycinany):ruchomy Napisy:Zapraszam na Prezentacje,Zostaw gratulacje,Kupie konia z DJ Życzenia specjalne (link do zdjęcia, bądź z czym ma być i inne życzenia):https://2img.net/r/ihimizer/img52/4966/0000003hl.jpg
| |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Prezentacje i avatary | |
| |
| | | | Prezentacje i avatary | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|