Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Machlojka z Grand Prix ;) | |
|
+4hanka1998 EveDallas Hoping. Malto 8 posters | Autor | Wiadomość |
---|
Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Machlojka z Grand Prix ;) Pią Lut 24, 2012 3:00 am | |
| Nie wiem, czy to nowość, czy rzecz już Wam znana, niemniej postanowiłam poinformować Was o moim odkryciu - a mianowicie, w jednym dniu da się zapisać konia - grandprixowca i do GP western, i do GP klasyk Oto dowód (Storm): Wystarczy, po zapisaniu konia do klasyka, zmienić mu opcję na western - lub odwrotnie. Jest to jakaś furtka do odblokowania Fontanny dla graczy nie posiadających tabunu wyszkolonych zwierzaków | |
| | | Hoping. Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Paulax9 Liczba postów : 1176 Dołączył : 02/01/2012
| Temat: Re: Machlojka z Grand Prix ;) Pią Lut 24, 2012 3:07 am | |
| Ja nie wiedziałam Ale i tak nie będzie się dało za kilka dni. | |
| | | Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Re: Machlojka z Grand Prix ;) Pią Lut 24, 2012 3:10 am | |
| Tylko tak mnie teraz ciekawi, czy gra zaliczy wynik konia z obu rodzajów zawodów... Trochę się waham, czy zapytać o to na forum howrse, bo jeśli to niedopatrzenie, administracja jest gotowa zablokować nam tę opcję już dziś. | |
| | | Hoping. Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Paulax9 Liczba postów : 1176 Dołączył : 02/01/2012
| Temat: Re: Machlojka z Grand Prix ;) Pią Lut 24, 2012 3:11 am | |
| Więc lepiej nie pytać i mieć korzyści. ( : | |
| | | EveDallas Moderator
Nick w grze : EveDallas Liczba postów : 4676 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: Machlojka z Grand Prix ;) Pią Lut 24, 2012 3:12 am | |
| toi mam pomysł, szukamy kogoś kto się kwalifikuje 1 pierwszej setce GP lasyk i od niego pożyczymy konie do westernu;] | |
| | | hanka1998 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : hanka1998 Liczba postów : 5814 Dołączył : 29/11/2011
| Temat: Re: Machlojka z Grand Prix ;) Pią Lut 24, 2012 3:54 am | |
| W sumie GP zwykłe i westernowe to 2 różne rodzaje zawodów, więc dlaczego nie można byłoby zapisac konia na oba konkursy? (: | |
| | | EREIS Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : EREIS Liczba postów : 1094 Dołączył : 19/02/2012
| Temat: Re: Machlojka z Grand Prix ;) Pią Lut 24, 2012 4:47 am | |
| bo teoretycznie twój koń nie powinien być się w stanie rozdwoić a że to gra to zaliczy oba GP | |
| | | Sakura ZAGRODZIANIN
Nick w grze : LadyTigra Liczba postów : 2211 Dołączył : 20/06/2011
| Temat: Re: Machlojka z Grand Prix ;) Pią Lut 24, 2012 5:05 am | |
| EREIS, teoretycznie, ale ta gra jest na bardzo dziwacznych zasadach, także nie dziwi mnie, że koń jest w stanie być na obu zawodach GP na raz . Tak samo z normalnymi zawodami. W przypadku żywych koni niemożliwe jest, by w jednym dniu brał udział w 5 lub 6 zawodach następujących po sobie, a tu jest to jak najbardziej możliwe (z Nyksem, może nawet 7 zawodów w ciągu dnia )... Jeżeli to kolejne niedopatrzenie ze strony polskiego Owlientu, bardzo mi się podoba, nie narzekam . Mogę narzekać na cos zupełnie innego... | |
| | | xTikTakx Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 700 Dołączył : 06/01/2012
| Temat: Re: Machlojka z Grand Prix ;) Pią Lut 24, 2012 6:37 am | |
| Huh, teraz niech ktoś puści konia w obieg :> | |
| | | Philipek ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Philipek Liczba postów : 3748 Dołączył : 06/08/2011
| Temat: Re: Machlojka z Grand Prix ;) Pią Lut 24, 2012 9:21 am | |
| Zalicza. Ja wysyłam konia i na klasyk,i na western. Wystarczy zmienić specjalizację konia (jeżeli ktoś nie wie jak to zrobić,niech wejdzie TUTAJ )
| |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Machlojka z Grand Prix ;) | |
| |
| | | | Machlojka z Grand Prix ;) | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |