Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Loginy popularnych graczy vs złodzieje i oszuści

Go down 
+15
Evangeline
Lubelak
zαbαvεcкαα
EveDallas
Philipek
ewunia9811
ZetkaEmka
gabriela żołądź
Majka
sajgon
Sweet Rabbit
Hoping.
weila123
stewardessa
carmellla
19 posters
Idź do strony : 1, 2  Next
AutorWiadomość
carmellla
Nowy

Liczba postów : 9

Loginy popularnych graczy vs złodzieje i oszuści Empty
PisanieTemat: Loginy popularnych graczy vs złodzieje i oszuści   Loginy popularnych graczy vs złodzieje i oszuści I_icon_minipostSob Lut 25, 2012 3:25 am

Cześć.
Zakładam ten temat, ponieważ już wiele graczy dało się nabrać na oszustwo.
Na różnych czatach o Howrse, na forach i stronach przesiadują gracze Howrse, a niektórzy z nich są pod loginami popularnych graczy. W ten sposób wyłudzają hasła do konta danego użytkownika, piszą że pomogą i muszą znać hasło... NIE bądź naiwnym! Nigdy nikomu nie podawaj hasła! Najlepiej skontaktować się z tą osobą, którą piszesz przez pocztę PW Howrse! Wtedy nie odpisze, bo podszywa się!
Kiedy jeszcze była GS to na SHOUTBOXie oszukano alavanti27! Ktoś podszył się pod aleksandrową i usunął jej konto!

Uważajcie na takich graczy! Najlepiej od razu zgaszać! Exclamation
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=860631
stewardessa
Jedną nogą w ZM
stewardessa

Nick w grze : Messi.
Liczba postów : 587

PisanieTemat: Re: Loginy popularnych graczy vs złodzieje i oszuści   Loginy popularnych graczy vs złodzieje i oszuści I_icon_minipostSob Lut 25, 2012 3:43 am

Ja znam dość smieszną podróbkę: PrAwDzIwA OW
Powrót do góry Go down
weila123
W skromnych progach Zagrody
weila123

Liczba postów : 361

PisanieTemat: Re: Loginy popularnych graczy vs złodzieje i oszuści   Loginy popularnych graczy vs złodzieje i oszuści I_icon_minipostSob Lut 25, 2012 3:47 am

Prawdziwa Ow ? Haha ! Albo :

Adminiastarcja Howrse
Powrót do góry Go down
carmellla
Nowy

PisanieTemat: Re: Loginy popularnych graczy vs złodzieje i oszuści   Loginy popularnych graczy vs złodzieje i oszuści I_icon_minipostSob Lut 25, 2012 3:50 am

To jest przereklamowane . haha xD
Powrót do góry Go down
Hoping.
Przyjaciel Zagrody
Hoping.

Nick w grze : Paulax9
Liczba postów : 1176

PisanieTemat: Re: Loginy popularnych graczy vs złodzieje i oszuści   Loginy popularnych graczy vs złodzieje i oszuści I_icon_minipostSob Lut 25, 2012 3:59 am

Albo: Admin

XD
Powrót do góry Go down
http://ourstories.mojeforum.net/
Sweet Rabbit
ZAGRODZIANIN
Sweet Rabbit

Nick w grze : Rabbitek
Liczba postów : 1911

PisanieTemat: Re: Loginy popularnych graczy vs złodzieje i oszuści   Loginy popularnych graczy vs złodzieje i oszuści I_icon_minipostSob Lut 25, 2012 4:50 am

Teraz na Zagrodzie ktoś się podszywa/ł pod Ow. Avek miał jej... Ae to na 100% nie ona, ma inny charakter pisma...
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1311909
carmellla
Nowy

PisanieTemat: Re: Loginy popularnych graczy vs złodzieje i oszuści   Loginy popularnych graczy vs złodzieje i oszuści I_icon_minipostSob Lut 25, 2012 5:17 am

Sweet Rabbit - to jest takie żałosne jak ktoś się pod kogoś podszywa... :/ A jak podszywają się pod adminów to już wo gule pierwszy stopień żenady. Exclamation
Powrót do góry Go down
sajgon
Raczkujący
sajgon

Liczba postów : 68

PisanieTemat: Re: Loginy popularnych graczy vs złodzieje i oszuści   Loginy popularnych graczy vs złodzieje i oszuści I_icon_minipostSob Lut 25, 2012 5:39 am

Zgadzam sie, ze to jest zenujace, ale chyba jeszcze bardziej zenujaca jest ta osoba, ktora dala sie nabrac. ;p
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Loginy popularnych graczy vs złodzieje i oszuści   Loginy popularnych graczy vs złodzieje i oszuści I_icon_minipostSob Lut 25, 2012 6:56 am

Na szczęście nie ma drugiej takiej pysi ♥
Powrót do góry Go down
Majka
Już coś wie
Majka

Liczba postów : 279

PisanieTemat: Re: Loginy popularnych graczy vs złodzieje i oszuści   Loginy popularnych graczy vs złodzieje i oszuści I_icon_minipostSob Lut 25, 2012 7:00 am

carmellla napisał:
Sweet Rabbit - to jest takie żałosne jak ktoś się pod kogoś podszywa... :/ A jak podszywają się pod adminów to już wo gule pierwszy stopień żenady. Exclamation

Żałosne jest jak pisze się W OGÓLE z błędami xD

Ale z resztą się zgadzam. Jak dzieciakom się nudzi zdobywanie własnych osiągnięć to niech przestaną grać.
Powrót do góry Go down
gabriela żołądź

Nick w grze : gabriela żołądź
Liczba postów : 357

PisanieTemat: Re: Loginy popularnych graczy vs złodzieje i oszuści   Loginy popularnych graczy vs złodzieje i oszuści I_icon_minipostSob Lut 25, 2012 8:35 am

Sweet Rabbit napisała:
Teraz na Zagrodzie ktoś się podszywa/ł pod Ow. Avek miał jej... Ae to na 100% nie ona, ma inny charakter pisma...

Też widziałam że ktoś się podszywa pod Ow, napisała tutaj do mnie że są jakieś błędy z moim kontem na howrse i że mam jej podać swoje hasło!Oczywiście nie podałam jej swojego hasła, bo prawdziwa Ow nie pytała by o kogoś hasło (przynajmniej tak pisze w prywatnej poczcie).
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1561481
ZetkaEmka
ZAGRODZIANIN
ZetkaEmka

Nick w grze : ZetkaEmka
Liczba postów : 2034

PisanieTemat: Re: Loginy popularnych graczy vs złodzieje i oszuści   Loginy popularnych graczy vs złodzieje i oszuści I_icon_minipostSob Lut 25, 2012 9:44 am

Majka napisał:
carmellla napisał:

Ale z resztą się zgadzam. Jak dzieciakom się nudzi zdobywanie własnych osiągnięć to niech przestaną grać.

Ale Ty się czepiasz... Moim zdaniem to jest wręcz przerażające, że ta osoba myśli, ze się nabierzemy...
Powrót do góry Go down
ewunia9811
Już coś wie
ewunia9811

Nick w grze : ewunia9811
Liczba postów : 237

PisanieTemat: Re: Loginy popularnych graczy vs złodzieje i oszuści   Loginy popularnych graczy vs złodzieje i oszuści I_icon_minipostSob Lut 25, 2012 9:49 am

ja dziś słyszałam o Owlient
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=5288
carmellla
Nowy

PisanieTemat: Re: Loginy popularnych graczy vs złodzieje i oszuści   Loginy popularnych graczy vs złodzieje i oszuści I_icon_minipostSob Lut 25, 2012 10:10 am

Majka - pomylić się chyba można, co? Shocked

A ostatnio pewien gracz z 1 dniem stażu napisał do mnie, że będzie coś tam i musi znać moje hasło, aby sprawdzić czy nie ma żądnych błędów ja napisałam co o tym myślę i przy okazji napisałam że jest żałosna a ona napisała że dostanę bana za obrażanie administracji! Ha ha! Laughing
Powrót do góry Go down
ZetkaEmka
ZAGRODZIANIN
ZetkaEmka

PisanieTemat: Re: Loginy popularnych graczy vs złodzieje i oszuści   Loginy popularnych graczy vs złodzieje i oszuści I_icon_minipostSob Lut 25, 2012 10:27 am

carmellla, Majka tak zawsze, nie przejmuj się... Moim zdaniem to straszne, jak dużo pracowitych, uczciwych osób odchodzi z powodu oszustów... Choćby Guzik...
Powrót do góry Go down
Majka
Już coś wie
Majka

Liczba postów : 279

PisanieTemat: Re: Loginy popularnych graczy vs złodzieje i oszuści   Loginy popularnych graczy vs złodzieje i oszuści I_icon_minipostSob Lut 25, 2012 10:35 am

ZetkaEmka napisał:
Majka napisał:
carmellla napisał:

Ale Ty się czepiasz... Moim zdaniem to jest wręcz przerażające, że ta osoba myśli, ze się nabierzemy...

A ty to się mniej czepiasz? Ty się czepiasz nawet czepiania się xD
Powrót do góry Go down
Hoping.
Przyjaciel Zagrody
Hoping.

Nick w grze : Paulax9
Liczba postów : 1176

PisanieTemat: Re: Loginy popularnych graczy vs złodzieje i oszuści   Loginy popularnych graczy vs złodzieje i oszuści I_icon_minipostSob Lut 25, 2012 10:38 am

Spokój no! xd
Powrót do góry Go down
http://ourstories.mojeforum.net/
Philipek
ZAGRODZIANIN
Philipek

Nick w grze : Philipek
Liczba postów : 3748

PisanieTemat: Re: Loginy popularnych graczy vs złodzieje i oszuści   Loginy popularnych graczy vs złodzieje i oszuści I_icon_minipostSob Lut 25, 2012 10:59 am

carmellla napisał:
Sweet Rabbit - to jest takie żałosne jak ktoś się pod kogoś podszywa...
Na zapytaj.com w kategorii "konie" ktoś kiedyś zadał jakieś pytanie o Howrse,jakaś osoba na to odpowiedziała,że jest administratorem gry (Ow) i że może wszystko robić itp.
Powrót do góry Go down
http://doggi.forumpolish.com/
stewardessa
Jedną nogą w ZM
stewardessa

PisanieTemat: Re: Loginy popularnych graczy vs złodzieje i oszuści   Loginy popularnych graczy vs złodzieje i oszuści I_icon_minipostSob Lut 25, 2012 12:39 pm

Ta "prawdziwa ow" miała z -10 pkt Karmy, teraz ma 2
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Loginy popularnych graczy vs złodzieje i oszuści   Loginy popularnych graczy vs złodzieje i oszuści I_icon_minipostSob Lut 25, 2012 12:53 pm

Ja widziałam Ow. (z kropką xD)
Powrót do góry Go down
stewardessa
Jedną nogą w ZM
stewardessa

PisanieTemat: Re: Loginy popularnych graczy vs złodzieje i oszuści   Loginy popularnych graczy vs złodzieje i oszuści I_icon_minipostSob Lut 25, 2012 12:55 pm

Wejdźcie na stronę Ow i w linku ostatnią cyferkę "1" zamiencie na "2" i wam wyjdzie Howrse XD
Powrót do góry Go down
EveDallas
Moderator
EveDallas

Nick w grze : EveDallas
Liczba postów : 4676

PisanieTemat: Re: Loginy popularnych graczy vs złodzieje i oszuści   Loginy popularnych graczy vs złodzieje i oszuści I_icon_minipostSob Lut 25, 2012 10:47 pm

To są testowe konta zap\ewne, bo jsa dosżłam do 5 i jest technow;) Pewno jak jeszcze strona nie otwarta była to testowali wszytko na poszczególnych kontach.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1432587
ZetkaEmka
ZAGRODZIANIN
ZetkaEmka

PisanieTemat: Re: Loginy popularnych graczy vs złodzieje i oszuści   Loginy popularnych graczy vs złodzieje i oszuści I_icon_minipostPią Mar 02, 2012 12:24 pm

Nom, też doszłam do takiego wniosku. Majka czepia się mojego czepiania się jej czepiania się... xD
Powrót do góry Go down
zαbαvεcкαα
Przyjaciel Zagrody
zαbαvεcкαα

Liczba postów : 1087

PisanieTemat: Re: Loginy popularnych graczy vs złodzieje i oszuści   Loginy popularnych graczy vs złodzieje i oszuści I_icon_minipostPią Mar 02, 2012 12:52 pm

Tacy ''podrabiacze'' mają multi. Moim zdaniem dlatego by zdobywać hasła, bo jak jedno konto będzie wydawane za groźne to drugiego już nie.
Powrót do góry Go down
zαbαvεcкαα
Przyjaciel Zagrody
zαbαvεcкαα

PisanieTemat: Re: Loginy popularnych graczy vs złodzieje i oszuści   Loginy popularnych graczy vs złodzieje i oszuści I_icon_minipostPią Mar 02, 2012 12:54 pm

Przed chwilą taki gracz ~Ow~ mi wpadł w oko.
Powrót do góry Go down
gabriela żołądź

PisanieTemat: Re: Loginy popularnych graczy vs złodzieje i oszuści   Loginy popularnych graczy vs złodzieje i oszuści I_icon_minipostPią Mar 02, 2012 1:01 pm

zabaveckaa a w jakim temacie ten gracz wpadł ci w oko?
Powrót do góry Go down
zαbαvεcкαα
Przyjaciel Zagrody
zαbαvεcкαα

PisanieTemat: Re: Loginy popularnych graczy vs złodzieje i oszuści   Loginy popularnych graczy vs złodzieje i oszuści I_icon_minipostPią Mar 02, 2012 1:03 pm

gabriela żołądź napisał:
zabaveckaa a w jakim temacie ten gracz wpadł ci w oko?

Weszłam na Howrse i chciałam pogratulować nijakiej natan27 i bum. A przedtem odwiedzałam ten wątek.
Powrót do góry Go down
gabriela żołądź

PisanieTemat: Re: Loginy popularnych graczy vs złodzieje i oszuści   Loginy popularnych graczy vs złodzieje i oszuści I_icon_minipostPią Mar 02, 2012 1:10 pm

Masz rację zabaveckaa weszłam na profil nie jakiej ~Ow~ i zobaczyłam że z sekretnymi stronami jest odgapione od prawdziwej Ow...Ale na początku prezentacji ma napisane że przeprasza za login!
Powrót do góry Go down
zαbαvεcкαα
Przyjaciel Zagrody
zαbαvεcкαα

PisanieTemat: Re: Loginy popularnych graczy vs złodzieje i oszuści   Loginy popularnych graczy vs złodzieje i oszuści I_icon_minipostPią Mar 02, 2012 1:16 pm

No, tak ja jej napisałam Hej to ona od razu, żeby jej nie osądzać.
Powrót do góry Go down
Lubelak
Administrator
Lubelak

Liczba postów : 2816

PisanieTemat: Re: Loginy popularnych graczy vs złodzieje i oszuści   Loginy popularnych graczy vs złodzieje i oszuści I_icon_minipostPią Mar 02, 2012 1:16 pm

gabriela żołądź napisał:
Też widziałam że ktoś się podszywa pod Ow, napisała tutaj do mnie że są jakieś błędy z moim kontem na howrse i że mam jej podać swoje hasło!Oczywiście nie podałam jej swojego hasła, bo prawdziwa Ow nie pytała by o kogoś hasło (przynajmniej tak pisze w prywatnej poczcie).

Możesz mi powiedzieć która Ow, tutaj dwie sie zalogowaly. Przekaze jej IP na howrse z adnotacją o co chodzi, jeśli oczywiście masz jeszcze to co napisała.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=494332
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Loginy popularnych graczy vs złodzieje i oszuści   Loginy popularnych graczy vs złodzieje i oszuści I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Loginy popularnych graczy vs złodzieje i oszuści
Powrót do góry 
Strona 1 z 2Idź do strony : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» Lista graczy - błąd
» Nowa lista graczy na forum
» Prezentacje graczy
» 50 milionów graczy zarejestrowanych w Howrse
» "Najlepszy koń według graczy"

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach