| Loginy popularnych graczy vs złodzieje i oszuści | |
|
+15Evangeline Lubelak zαbαvεcкαα EveDallas Philipek ewunia9811 ZetkaEmka gabriela żołądź Majka sajgon Sweet Rabbit Hoping. weila123 stewardessa carmellla 19 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
carmellla Nowy
Liczba postów : 9 Dołączył : 28/06/2011
| Temat: Loginy popularnych graczy vs złodzieje i oszuści Sob Lut 25, 2012 3:25 am | |
| Cześć. Zakładam ten temat, ponieważ już wiele graczy dało się nabrać na oszustwo. Na różnych czatach o Howrse, na forach i stronach przesiadują gracze Howrse, a niektórzy z nich są pod loginami popularnych graczy. W ten sposób wyłudzają hasła do konta danego użytkownika, piszą że pomogą i muszą znać hasło... NIE bądź naiwnym! Nigdy nikomu nie podawaj hasła! Najlepiej skontaktować się z tą osobą, którą piszesz przez pocztę PW Howrse! Wtedy nie odpisze, bo podszywa się! Kiedy jeszcze była GS to na SHOUTBOXie oszukano alavanti27! Ktoś podszył się pod aleksandrową i usunął jej konto! Uważajcie na takich graczy! Najlepiej od razu zgaszać! | |
|
| |
stewardessa Jedną nogą w ZM
Nick w grze : Messi. Liczba postów : 587 Dołączył : 30/01/2012
| Temat: Re: Loginy popularnych graczy vs złodzieje i oszuści Sob Lut 25, 2012 3:43 am | |
| Ja znam dość smieszną podróbkę: PrAwDzIwA OW | |
|
| |
weila123 W skromnych progach Zagrody
Liczba postów : 361 Dołączył : 17/05/2011
| Temat: Re: Loginy popularnych graczy vs złodzieje i oszuści Sob Lut 25, 2012 3:47 am | |
| Prawdziwa Ow ? Haha ! Albo :
Adminiastarcja Howrse | |
|
| |
carmellla Nowy
| Temat: Re: Loginy popularnych graczy vs złodzieje i oszuści Sob Lut 25, 2012 3:50 am | |
| To jest przereklamowane . haha xD | |
|
| |
Hoping. Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Paulax9 Liczba postów : 1176 Dołączył : 02/01/2012
| Temat: Re: Loginy popularnych graczy vs złodzieje i oszuści Sob Lut 25, 2012 3:59 am | |
| | |
|
| |
Sweet Rabbit ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Rabbitek Liczba postów : 1911 Dołączył : 04/11/2011
| Temat: Re: Loginy popularnych graczy vs złodzieje i oszuści Sob Lut 25, 2012 4:50 am | |
| Teraz na Zagrodzie ktoś się podszywa/ł pod Ow. Avek miał jej... Ae to na 100% nie ona, ma inny charakter pisma... | |
|
| |
carmellla Nowy
| Temat: Re: Loginy popularnych graczy vs złodzieje i oszuści Sob Lut 25, 2012 5:17 am | |
| Sweet Rabbit - to jest takie żałosne jak ktoś się pod kogoś podszywa... :/ A jak podszywają się pod adminów to już wo gule pierwszy stopień żenady. | |
|
| |
sajgon Raczkujący
Liczba postów : 68 Dołączył : 07/05/2011
| Temat: Re: Loginy popularnych graczy vs złodzieje i oszuści Sob Lut 25, 2012 5:39 am | |
| Zgadzam sie, ze to jest zenujace, ale chyba jeszcze bardziej zenujaca jest ta osoba, ktora dala sie nabrac. ;p | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Loginy popularnych graczy vs złodzieje i oszuści Sob Lut 25, 2012 6:56 am | |
| Na szczęście nie ma drugiej takiej pysi ♥ |
|
| |
Majka Już coś wie
Liczba postów : 279 Dołączył : 24/12/2011
| Temat: Re: Loginy popularnych graczy vs złodzieje i oszuści Sob Lut 25, 2012 7:00 am | |
| - carmellla napisał:
- Sweet Rabbit - to jest takie żałosne jak ktoś się pod kogoś podszywa... :/ A jak podszywają się pod adminów to już wo gule pierwszy stopień żenady.
Żałosne jest jak pisze się W OGÓLE z błędami xD Ale z resztą się zgadzam. Jak dzieciakom się nudzi zdobywanie własnych osiągnięć to niech przestaną grać. | |
|
| |
gabriela żołądź W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : gabriela żołądź Liczba postów : 357 Dołączył : 17/02/2012
| Temat: Re: Loginy popularnych graczy vs złodzieje i oszuści Sob Lut 25, 2012 8:35 am | |
| Sweet Rabbit napisała: Teraz na Zagrodzie ktoś się podszywa/ł pod Ow. Avek miał jej... Ae to na 100% nie ona, ma inny charakter pisma...
Też widziałam że ktoś się podszywa pod Ow, napisała tutaj do mnie że są jakieś błędy z moim kontem na howrse i że mam jej podać swoje hasło!Oczywiście nie podałam jej swojego hasła, bo prawdziwa Ow nie pytała by o kogoś hasło (przynajmniej tak pisze w prywatnej poczcie). | |
|
| |
ZetkaEmka ZAGRODZIANIN
Nick w grze : ZetkaEmka Liczba postów : 2034 Dołączył : 06/08/2011
| Temat: Re: Loginy popularnych graczy vs złodzieje i oszuści Sob Lut 25, 2012 9:44 am | |
| - Majka napisał:
- carmellla napisał:
- Sweet Rabbit - to jest takie żałosne jak ktoś się pod kogoś podszywa... :/ A jak podszywają się pod adminów to już wo gule pierwszy stopień żenady.
Żałosne jest jak pisze się W OGÓLE z błędami xD
Ale z resztą się zgadzam. Jak dzieciakom się nudzi zdobywanie własnych osiągnięć to niech przestaną grać. Ale Ty się czepiasz... Moim zdaniem to jest wręcz przerażające, że ta osoba myśli, ze się nabierzemy... | |
|
| |
ewunia9811 Już coś wie
Nick w grze : ewunia9811 Liczba postów : 237 Dołączył : 23/05/2011
| Temat: Re: Loginy popularnych graczy vs złodzieje i oszuści Sob Lut 25, 2012 9:49 am | |
| ja dziś słyszałam o Owlient | |
|
| |
carmellla Nowy
| Temat: Re: Loginy popularnych graczy vs złodzieje i oszuści Sob Lut 25, 2012 10:10 am | |
| Majka - pomylić się chyba można, co? A ostatnio pewien gracz z 1 dniem stażu napisał do mnie, że będzie coś tam i musi znać moje hasło, aby sprawdzić czy nie ma żądnych błędów ja napisałam co o tym myślę i przy okazji napisałam że jest żałosna a ona napisała że dostanę bana za obrażanie administracji! Ha ha! | |
|
| |
ZetkaEmka ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Loginy popularnych graczy vs złodzieje i oszuści Sob Lut 25, 2012 10:27 am | |
| carmellla, Majka tak zawsze, nie przejmuj się... Moim zdaniem to straszne, jak dużo pracowitych, uczciwych osób odchodzi z powodu oszustów... Choćby Guzik... | |
|
| |
Majka Już coś wie
Liczba postów : 279 Dołączył : 24/12/2011
| Temat: Re: Loginy popularnych graczy vs złodzieje i oszuści Sob Lut 25, 2012 10:35 am | |
| - ZetkaEmka napisał:
- Majka napisał:
- carmellla napisał:
Żałosne jest jak pisze się W OGÓLE z błędami xD
Ale z resztą się zgadzam. Jak dzieciakom się nudzi zdobywanie własnych osiągnięć to niech przestaną grać. Ale Ty się czepiasz... Moim zdaniem to jest wręcz przerażające, że ta osoba myśli, ze się nabierzemy... A ty to się mniej czepiasz? Ty się czepiasz nawet czepiania się xD | |
|
| |
Hoping. Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Paulax9 Liczba postów : 1176 Dołączył : 02/01/2012
| Temat: Re: Loginy popularnych graczy vs złodzieje i oszuści Sob Lut 25, 2012 10:38 am | |
| | |
|
| |
Philipek ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Philipek Liczba postów : 3748 Dołączył : 06/08/2011
| Temat: Re: Loginy popularnych graczy vs złodzieje i oszuści Sob Lut 25, 2012 10:59 am | |
| - carmellla napisał:
- Sweet Rabbit - to jest takie żałosne jak ktoś się pod kogoś podszywa...
Na zapytaj.com w kategorii "konie" ktoś kiedyś zadał jakieś pytanie o Howrse,jakaś osoba na to odpowiedziała,że jest administratorem gry (Ow) i że może wszystko robić itp. | |
|
| |
| Temat: Re: Loginy popularnych graczy vs złodzieje i oszuści Sob Lut 25, 2012 12:39 pm | |
| Ta "prawdziwa ow" miała z -10 pkt Karmy, teraz ma 2 | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Loginy popularnych graczy vs złodzieje i oszuści Sob Lut 25, 2012 12:53 pm | |
| Ja widziałam Ow. (z kropką xD) |
|
| |
| Temat: Re: Loginy popularnych graczy vs złodzieje i oszuści Sob Lut 25, 2012 12:55 pm | |
| Wejdźcie na stronę Ow i w linku ostatnią cyferkę "1" zamiencie na "2" i wam wyjdzie Howrse XD | |
|
| |
EveDallas Moderator
Nick w grze : EveDallas Liczba postów : 4676 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: Loginy popularnych graczy vs złodzieje i oszuści Sob Lut 25, 2012 10:47 pm | |
| To są testowe konta zap\ewne, bo jsa dosżłam do 5 i jest technow;) Pewno jak jeszcze strona nie otwarta była to testowali wszytko na poszczególnych kontach. | |
|
| |
ZetkaEmka ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Loginy popularnych graczy vs złodzieje i oszuści Pią Mar 02, 2012 12:24 pm | |
| Nom, też doszłam do takiego wniosku. Majka czepia się mojego czepiania się jej czepiania się... xD | |
|
| |
zαbαvεcкαα Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 1087 Dołączył : 08/02/2012
| Temat: Re: Loginy popularnych graczy vs złodzieje i oszuści Pią Mar 02, 2012 12:52 pm | |
| Tacy ''podrabiacze'' mają multi. Moim zdaniem dlatego by zdobywać hasła, bo jak jedno konto będzie wydawane za groźne to drugiego już nie. | |
|
| |
| Temat: Re: Loginy popularnych graczy vs złodzieje i oszuści Pią Mar 02, 2012 12:54 pm | |
| Przed chwilą taki gracz ~Ow~ mi wpadł w oko. | |
|
| |
| Temat: Re: Loginy popularnych graczy vs złodzieje i oszuści Pią Mar 02, 2012 1:01 pm | |
| zabaveckaa a w jakim temacie ten gracz wpadł ci w oko? | |
|
| |
| Temat: Re: Loginy popularnych graczy vs złodzieje i oszuści Pią Mar 02, 2012 1:03 pm | |
| - gabriela żołądź napisał:
- zabaveckaa a w jakim temacie ten gracz wpadł ci w oko?
Weszłam na Howrse i chciałam pogratulować nijakiej natan27 i bum. A przedtem odwiedzałam ten wątek. | |
|
| |
| Temat: Re: Loginy popularnych graczy vs złodzieje i oszuści Pią Mar 02, 2012 1:10 pm | |
| Masz rację zabaveckaa weszłam na profil nie jakiej ~Ow~ i zobaczyłam że z sekretnymi stronami jest odgapione od prawdziwej Ow...Ale na początku prezentacji ma napisane że przeprasza za login! | |
|
| |
| Temat: Re: Loginy popularnych graczy vs złodzieje i oszuści Pią Mar 02, 2012 1:16 pm | |
| No, tak ja jej napisałam Hej to ona od razu, żeby jej nie osądzać. | |
|
| |
Lubelak Administrator
Liczba postów : 2816 Dołączył : 18/01/2011
| Temat: Re: Loginy popularnych graczy vs złodzieje i oszuści Pią Mar 02, 2012 1:16 pm | |
| - gabriela żołądź napisał:
- Też widziałam że ktoś się podszywa pod Ow, napisała tutaj do mnie że są jakieś błędy z moim kontem na howrse i że mam jej podać swoje hasło!Oczywiście nie podałam jej swojego hasła, bo prawdziwa Ow nie pytała by o kogoś hasło (przynajmniej tak pisze w prywatnej poczcie).
Możesz mi powiedzieć która Ow, tutaj dwie sie zalogowaly. Przekaze jej IP na howrse z adnotacją o co chodzi, jeśli oczywiście masz jeszcze to co napisała. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Loginy popularnych graczy vs złodzieje i oszuści | |
| |
|
| |
| Loginy popularnych graczy vs złodzieje i oszuści | |
|