Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Włamanie :( | |
|
+7LadyArvena Nathaly CzekoBoom korane hanka1998 zαbαvεcкαα asia98999 11 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
Nathaly Już coś wie
Liczba postów : 221 Dołączył : 06/01/2012
| Temat: Re: Włamanie :( Sob Mar 03, 2012 3:08 pm | |
| Proponuje wstrzymać się z dyskusja do czasu,az sie autorka wypowie;)
| |
| | | Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Re: Włamanie :( Sob Mar 03, 2012 3:10 pm | |
| Zaczyna się robić coraz ciekawiej... Naprawdę, w tej chwili czekam na reakcję autorki wątku. Jeśli to całe włamanie wymyśliła, owszem, pomogę jej, ale tylko i wyłącznie w tym, by miała ciężko w grze - żadne akcje Zagrody w stylu "koń do dokonania nr 91 za 500 Equus" nie będą dla niej dostępne - oczywiście w ramach moich możliwości.
hanka1998, Ty jej przekazałaś tego wypasionego konia do Reiningu? | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Włamanie :( Sob Mar 03, 2012 3:12 pm | |
| - Spoiler:
Pozdrawia ApplePie, która została wciągnięta w bagno za to, że chciała POMÓC C: |
| | | Hoping. Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Paulax9 Liczba postów : 1176 Dołączył : 02/01/2012
| Temat: Re: Włamanie :( Sob Mar 03, 2012 3:19 pm | |
| Ja się wstrzymam, aż się wypowie. | |
| | | Sakura ZAGRODZIANIN
Nick w grze : LadyTigra Liczba postów : 2211 Dołączył : 20/06/2011
| Temat: Re: Włamanie :( Sob Mar 03, 2012 3:21 pm | |
| Mi również wydaje się, że na transakcje udokumentowane w biurze są w jak najlepszym porządku. Wymiany są dokonywane, graczka dostaje nawet całkiem cenne rzeczy, konie są sprzedawane drogo (za kupony), kupowane tanio, więc na moje oko nie ma tu mowy o żadnym ogołacaniu konta. Oj, nieładnie asia98999. Można w pewnym sensie naginać rzeczywistość, ale według mnie to, co robisz jest zwykłym żebraniem. Uwierz mi, że swoim postępowaniem działasz na szkodę osób naprawdę poszkodowanych. Na screenshotcie z biura nie doszukałam się żadnych nieprawidłowości, nawet zastanawiałam się, po co włamywacz miały kraść Twoje konie za kupony, więc wysnuwam stwierdzenie, że zwyczajnie próbujesz nas naciągnąć... | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Włamanie :( Sob Mar 03, 2012 3:23 pm | |
| Ja też się może wstrzymam. Ale znając życie nie pojawi się na zagrodzie po tym co zrobiła..chociaż, kto ją tam wie..
Oficjalnie ogłaszam, że już nikomu nigdy nie pomogę. |
| | | hanka1998 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : hanka1998 Liczba postów : 5814 Dołączył : 29/11/2011
| Temat: Re: Włamanie :( Nie Mar 04, 2012 12:45 am | |
| - Malto napisał:
hanka1998, Ty jej przekazałaś tego wypasionego konia do Reiningu? Ejj... Możliwe... Ja i moja inteligencja | |
| | | asia98999 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : asia98999 Liczba postów : 423 Dołączył : 13/11/2011
| Temat: Re: Włamanie :( Nie Mar 04, 2012 5:14 am | |
| Oj, przepraszam osoby, które mogły się poczuć przeze mnie oszukane. Mogę wszystko oddać, bo ,,włamywaczem"okazał się nie haker, lecz moja siostra Kiedyś dawno jej obiecałam, że jak będę chciała usunąć konto to jej oddam. Ostatnio jej wspominałam, że chcę usunąć, nie pamiętając o mojej obietnicy. Obiecuję, że WSZYSTKO oddam. Osoby pragnące odzyskać swoje rzeczy proszę się zgłosić do mnie na priv. | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Włamanie :( Nie Mar 04, 2012 5:19 am | |
| Spoko, miło, że wyjaśniłaś.. a nie podkreślałaś mój nick jakbym to ja Ci coś ukradła. |
| Temat: Re: Włamanie :( Nie Mar 04, 2012 5:20 am | |
| Przepraszam, jeszcze raz. Mam nadzieję, że nie straciłam u was na opinii. Obiecuję wszyściutko oddać, co do sztuki. | |
| | | Nathaly Już coś wie
Liczba postów : 221 Dołączył : 06/01/2012
| Temat: Re: Włamanie :( Nie Mar 04, 2012 5:32 am | |
| Pozostawie to po prostu...bez komentarza;) | |
| | | Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Re: Włamanie :( Nie Mar 04, 2012 5:46 am | |
| - asia98999 napisał:
- Oj, przepraszam osoby, które mogły się poczuć przeze mnie oszukane. Mogę wszystko oddać, bo ,,włamywaczem"okazał się nie haker, lecz moja siostra Kiedyś dawno jej obiecałam, że jak będę chciała usunąć konto to jej oddam. Ostatnio jej wspominałam, że chcę usunąć, nie pamiętając o mojej obietnicy. Obiecuję, że WSZYSTKO oddam. Osoby pragnące odzyskać swoje rzeczy proszę się zgłosić do mnie na priv.
... Wykazałabyś się honorem i przyznałabyś się do oszustwa, a nie jeszcze brniesz w kłamstwo. Myślisz, że ktoś jest głupi i w to uwierzy? Screenu, o który się prosiłam, z dowodem przekazania kuponów i Equus na inne konto, osobiście się nie doczekałam, więc - zgodnie z zapowiedzią - zgłaszam Cię na Czarną Listę. Zaufanie, przynajmniej z mojej strony, masz stracone na amen. Nie proś o pomoc w jakiejkolwiek sprawie, ponieważ u mnie jej nie uświadczysz. | |
| Temat: Re: Włamanie :( Nie Mar 04, 2012 5:54 am | |
| Wątek już nic nie wnosi, proszę moderatora o zamknięcie tematu. | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Włamanie :( | |
| |
| | | | Włamanie :( | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach